cabrioletka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Mul kabrjo E30 ja tahaks osta kovat katust ka peale,kas see kinnitub niisama lihtaslt sinna peale,kui pehme katus (telk) sees on?Ja olex veel moned kùssad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 extreme327 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 kirjuta mulle kui huvi hard topi vastu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 m20b20 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Pehmekatus sisse pakkida, kõvakatus peale tõsta. Taga lähevad kinnituspulgad nendejaoks ettenähtud aukudesse ja keerad 10(või oli 11) võtmega kinni, komntramutter ka ning eest tava kaks kinnituskangi ka. Mitte midagi rasket pole, aga üksi väga ebamugav ja halb peale tõsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 extreme327 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 11 võti oli jah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
cabrioletka
Mul kabrjo E30 ja tahaks osta kovat katust ka peale,kas see kinnitub niisama lihtaslt sinna peale,kui pehme katus (telk) sees on?Ja olex veel moned kùssad.
3 answers to this question
Recommended Posts