Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. Jah,mul 325ix oli sama.
  2. Fb tuli sama auto peale kohe 10 minuti jooksul 2 müügi teemat. Üks kes tahtis 2000 euri vahelt teenida kohe ja teine kes toomise eest 600+ euri soovis saada
  3. Hea küsimus. Hetkel jään vastuse võlgu aga muidu juhi poolset vaja.
  4. Oleks vaja kiirelt 1esitule pesu mootorit.
  5. Nii on kirjas jaa! 😛
  6. Ma arvan selle all mõeldakse,et visuaalselt peale vaadates ei hakka sul tiiva äärtelt ja ustelt roostet silma esimese hooga. See et kaitsmekarbi alune ntx mäda on vms mõni muu tüüpkoht siis see on normaalne. (Jutt pole konkreetsest autost)
  7. extreme327

Lobamokkade rubriik

Wow. Tiba pahasti jaa.
  8. Seal pole midagi paika ajada. Lihtsalt varuosa doonor 😁
  9. Neid erinevaid. Kas T kujulist vaja või L ?
  10. extreme327

Lobamokkade rubriik

Kasutasin mitte küll e30 aga teise masina peal 10w-60 Liqui Moly õli aga tollega oli siuke pull,et õli kaob/kulub 😀 Välja ei tilkund,ei suitsend jne aga õli vahetus aja jooksul tuli juurde kallata. Samas läksin pärast Castroli teema peale üle ja õli vahetusega tuli sama kogus välja tagasi mis sisse sai pandud.
  11. Üldiselt aga mu meelest isegi pole palju haruldasema masina eest. Vahet pole mis värv 😊
  12. Fb tekkis üks Homemade 325ix müüki. Vanemad foorumi kasutajad peaks mäletama seda masinat. Kunagi Lasnamäel 316 ise ümber 325ix tehtud masin. Aastaid palju tagasi sai seda Suure-Jaanis vaatamas käidud kuid tookord ei pakkund huvi. Tookord mäletan olid kas Azev A veljed all ja niinimetatud 2.7 stroker ka.
  13. extreme327

O: M20 325ix mootoriploki

jälgin teemat.
  14. Korralikult läbi mädanenud.
  15. extreme327

Lobamokkade rubriik

Juuli teine nv!
  16. Kirjutasin tagatulede asjus!
  17. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

To jh poolast toodud repica
  18. extreme327

Lobamokkade rubriik

Vot see on üks asjalik e30 👌
  19. extreme327

O: Pre tagatuled

up. ikka otsin.
  20. https://www.bonhams.com/auctions/25450/lot/24/?category=list&length=10&page=3&fbclid=IwAR1a0PmMDqhKVCXcpr0oUPvS9dgWL3HePTO9KFfu1EkwdY3hxyDEBUpQVMY
  21. extreme327

Lobamokkade rubriik

Sach pakub keraamilist.
  22. E30 pealt täis komplekt oli just müügis ka hiljuti. Pigem jah see õnnetu masin ärikate käest lihtsalt teenimise mõttes moto vahetusega ka edasi müüdi.
  23. 🚘
  24. extreme327

O:M20 üksmass hooratta

On pakkuda! Telefoni teel vist juba pakkusin!
  25. extreme327

Lobamokkade rubriik

@m20b20 Saksa paberites ka sportroolid sees jne aga Eestis ametlikuks seda ei saa. Ei saa ju autot arvelegi. Aga jh olen näinud Norra pabereid selle kohapealt ja ka suhelnud inimestega.
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus