Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
    1 386
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

49

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327

M:Mõned asjad/lisade30

upitaks! Muutsin natuke nimekirja esimeses postituses.
  2. extreme327

Lobamokkade rubriik

Mul jääb pm uus komplekt üle uuel nädalal. max 200km all olnud. Samuti 60/40 Kuidas touringu all jäävad? ei oska öelda. Kupee all kena. Vedrudel koodid peal,aga need väga ei ütle google abiga miskit. Pigem proovimise teema. 325ix touringu alla sai paigaldatud mingi madaldus. vajus samuti tagaosa liiga koopasse.Hiljem Eix lisas miskid 20mm kõrgendused. siis jäi idekas.
  3. cabrio tõin saksast. 318i automaat. megalt lendas edasi. täiesti eluvõõras jutt,et automaat jama. Täiesti erksalt liigub. 190km/h polnud probleeme lasta.
  4. extreme327

O: Plekkveljed

Tõrvas pakkuda endiselt.
  5. Oleks vaja omal üks komplekt komplekteerida aga mõned jubinad puudu. Ostan Esitule pesuri komplekti varred. Suur relee kaitsmekarbist. Relee pesuri paagi küljest. Luuad Võib ka muid jubinad sellest komplketist pakkuda.
  6. extreme327

O: Touringu kere

Mul oleks 325ix kere pakkuda aga seal tõesti vaja hulga keevitust.
  7. Loe eelmised postitused läbi. Just oli juttu sellest.
  8. Täpselt. Lihtsalt naljakas kuidas pannakse kohe Mtech2 kui kasutatakse klaasplast replica teemat. Lisainfos mainides oleks paras jutt see Mtech2 mitte pealkirjas nagu tegemist oleks õige tehasest Mtechnik e30.
  9. Maru odavaks läinud need Mtech2 E30 siin Eestimaal. Üldiselt muidu ikka hinnad kakuvad sinna +15 000€ ikka Mtech2 puhul.
  10. Endine rahvaralli Türi/Rapla 325e stroker.
  11. Sellise summa eest tekitab tagapõll küsimusi,uksepolstrid punnis jne palju asju veel. Andmesilt suht nohu 😁 ma usun.
  12. 🤨😒🤔 https://autoplius.lt/skelbimai/bmw-325-2-5-l-sedanas-1985-benzinas-18475170.html
  13. extreme327

O: Helkurpaneeli

Ebays koos saatmisega pea 1k eur
  14. extreme327

O: Taifun tulede komplekt

On pakkuda. 2 Erinevat varjanti. Taifun ja teine peaks Pfeba toode olema.
  15. extreme327

Lobamokkade rubriik

Peaaegu nagu originaal exemplar.
  16. Rihmaratta ja roolivõimu kronsa leiaks ma usun Lõuna-Eestis.
  17. extreme327

Kes, kus ja keda nägi

Hall,sedaanja nelik? Siis vast endine @eero masin? 😃
  18. Ostan Remotoc A üksiku velje. 5x120 8 tolli laia vaja. Kapsel pole nii väga oluline.
  19. extreme327

M:Coilid

⬆️⬆️⬆️
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus