Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ei ole.vana pruut ikka
  2. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ega ise ka tegin kerge linna ringi igav suht passida toas hetkel,peaks minema veel mõne ringi tegema
  3. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tean jh.se parem poolne.kus kimasid??? need ledid suht kaua ei taha töötada
  4. extreme327 vastas max postitusele asukohas Probleemid
    see kõik nii suhteline,mul enda 325ix all on madaldus,ja juba 15 tolliste velgedega,peal 195/65 talve rehvid ja käib keerates vahest aukude,künklikuma koha peal tiiva äärtesse.
  5. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Võtaks isegi ühe jooksu uusi tuleklaase xenoni märgistusega :D
  6. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    kabriol on suvekad all ja hullan ringi aga mõte oleks jah et ix alla saada,mingi aeg.aga valmis pole veel.lihtalt pole aega tegeleda sellega hetkel
  7. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Küsimus.kellegil 14 piike pole ülearu???vms kuskohast saaks odavalt???
  8. miskit e30 teemalist siia samas ka tegemist norm musaga.
  9. mul üks õhulugeja on üle,vedeleb garages,paku hinda.
  10. Täpselt.
  11. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    pane rokla alla saad kuhuiganes veeretada ja kergem endal
  12. müüa m50b25 komplektne mootor koos käigukastiga. puudub juhtmestik ja aju. kelle on huvi siis PALUN HELISTADA 58033303 kuna vahendan sõbra kuulutust. asub valga linnas.
  13. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    ma enda cabriol lakkisin samuti ühed tuled ära ja isiklikult meeldib niimoodi rohkem.
  14. müüa autostudio suppakas,koos originaal kastiga,10 tolline element+alpine mono võimendi. e30 autos mürtsub kenasti,ruumi võtab vähe.120 euri kogu kompott asub tõrvas ja 54623959
  15. pakkuda oleks ühed 16 alessiod. http://foorum.e30.ee/topic/6642-malessio16-veljed-koos-rehvidega/
  16. extreme327 vastas TaaviR postitusele asukohas Varuosad
    mul on üks juhtmestik olemas muidu.30euri,saan panna smart postiga teele.valgamaa,tõrva
  17. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Tabatud hetked
  18. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    täpselt minu mõte,alles eelmine nädal läbi elatud teema
  19. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    usa nr mul pole.aga ma 3 päeva seal tiirutanud ringi küll ja pürris olin 2 blondiiniga aga seal oli nii vähe raffast et ei pidanud vajalikuks kauem seal olla
  20. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    täpselt sama jutt minulgi samsung s3,igati asjalik ja norm.
  21. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mersudel on ka.terve tagaklaas pidurituld täos aga kaido pane päikse prillid siis suht ei pimesta ma usun :D aga kes tagumise udu tumega ringi ajab sellel pirn peast välja
  22. kaine aga oki.eks ootab kevadeni vms kui keegi muud ei paku juhuslikult vms :D
  23. mingi oksjoni vms kes pakub rohkem jutt on see või????
  24. ei ole kiiret,ma 20 dets.eesti.et siis ehk mõnipäev hüppan läbi.
  25. oleks vaja pre f shadow line esistanget,samas võib pakkuda odavalt pre f esi põlle,koos alumise lisaga.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus