Kõik, mis extreme327 postitas
-
Lobamokkade rubriik
Ei ole.vana pruut ikka
-
Lobamokkade rubriik
Ega ise ka tegin kerge linna ringi igav suht passida toas hetkel,peaks minema veel mõne ringi tegema
-
Lobamokkade rubriik
Tean jh.se parem poolne.kus kimasid??? need ledid suht kaua ei taha töötada
-
Piigid e30-le
see kõik nii suhteline,mul enda 325ix all on madaldus,ja juba 15 tolliste velgedega,peal 195/65 talve rehvid ja käib keerates vahest aukude,künklikuma koha peal tiiva äärtesse.
-
Lobamokkade rubriik
Võtaks isegi ühe jooksu uusi tuleklaase xenoni märgistusega :D
-
Lobamokkade rubriik
kabriol on suvekad all ja hullan ringi aga mõte oleks jah et ix alla saada,mingi aeg.aga valmis pole veel.lihtalt pole aega tegeleda sellega hetkel
-
Lobamokkade rubriik
Küsimus.kellegil 14 piike pole ülearu???vms kuskohast saaks odavalt???
-
Head muusikat autosse :)
miskit e30 teemalist siia samas ka tegemist norm musaga.
-
O: m20b25 aju ja õhulugeja.
mul üks õhulugeja on üle,vedeleb garages,paku hinda.
- Müügiteemad
-
Lobamokkade rubriik
pane rokla alla saad kuhuiganes veeretada ja kergem endal
-
M: m50b25 mootor
müüa m50b25 komplektne mootor koos käigukastiga. puudub juhtmestik ja aju. kelle on huvi siis PALUN HELISTADA 58033303 kuna vahendan sõbra kuulutust. asub valga linnas.
-
Lobamokkade rubriik
-
M: autostudio suppakas koos alpine võimuga
müüa autostudio suppakas,koos originaal kastiga,10 tolline element+alpine mono võimendi. e30 autos mürtsub kenasti,ruumi võtab vähe.120 euri kogu kompott asub tõrvas ja 54623959
-
O:15''-16'' võib ka 17'' valuvelgi
pakkuda oleks ühed 16 alessiod. http://foorum.e30.ee/topic/6642-malessio16-veljed-koos-rehvidega/
-
lukku
mul on üks juhtmestik olemas muidu.30euri,saan panna smart postiga teele.valgamaa,tõrva
-
Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
täpselt minu mõte,alles eelmine nädal läbi elatud teema
-
Lobamokkade rubriik
usa nr mul pole.aga ma 3 päeva seal tiirutanud ringi küll ja pürris olin 2 blondiiniga aga seal oli nii vähe raffast et ei pidanud vajalikuks kauem seal olla
-
Lobamokkade rubriik
täpselt sama jutt minulgi samsung s3,igati asjalik ja norm.
-
Lobamokkade rubriik
Mersudel on ka.terve tagaklaas pidurituld täos aga kaido pane päikse prillid siis suht ei pimesta ma usun :D aga kes tagumise udu tumega ringi ajab sellel pirn peast välja
-
O:pre f esistange,shadowline.
kaine aga oki.eks ootab kevadeni vms kui keegi muud ei paku juhuslikult vms :D
-
mingi oksjoni vms kes pakub rohkem jutt on see või????
-
ei ole kiiret,ma 20 dets.eesti.et siis ehk mõnipäev hüppan läbi.
-
oleks vaja pre f shadow line esistanget,samas võib pakkuda odavalt pre f esi põlle,koos alumise lisaga.