Kõik, mis extreme327 postitas
-
Lobamokkade rubriik
Originaalist asi kaugel siis seega sobivad vasakpoolsed tuled
-
m20b25ix vs m20b25
Fb on mul Enriko. Mingikord sai räägitud. Mismoodi tagaveo käpad külge istusid? Ix plokil käpa kinnitused teised ja 10 poldiga mitte 8 sega.
-
m20b25ix vs m20b25
Tõsi jutt! Saab ka ümber teha aga ma soovitaks otsida tava m20b25 moto plokk ja sinna sisu ümber laduda. Pealegi moto käpa kinnitused teised jne. Fb me vist isegi juba oleme rääkind sellel teemal.
-
O:Esitule pesurite relee
-
O: M20B25 üks nookur
Kui muidu ei leia siis Tõrvas pakkuda. Nv saan tuua Tallinna,või postiga saatmisega saan ka hakkama.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ain tõi jh leedust.
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Leedust tõi
-
Lobamokkade rubriik
😬 mul oleks 2 luuda vaja .
-
Jah,mul 325ix oli sama.
-
Fb tuli sama auto peale kohe 10 minuti jooksul 2 müügi teemat. Üks kes tahtis 2000 euri vahelt teenida kohe ja teine kes toomise eest 600+ euri soovis saada
-
O:E30 tuledepesuri mootori
Hea küsimus. Hetkel jään vastuse võlgu aga muidu juhi poolset vaja.
-
O:E30 tuledepesuri mootori
Oleks vaja kiirelt 1esitule pesu mootorit.
-
Nii on kirjas jaa! 😛
-
Ma arvan selle all mõeldakse,et visuaalselt peale vaadates ei hakka sul tiiva äärtelt ja ustelt roostet silma esimese hooga. See et kaitsmekarbi alune ntx mäda on vms mõni muu tüüpkoht siis see on normaalne. (Jutt pole konkreetsest autost)
-
Lobamokkade rubriik
Wow. Tiba pahasti jaa.
-
Seal pole midagi paika ajada. Lihtsalt varuosa doonor 😁
-
O: m20 fl tühikäigu mootori
Neid erinevaid. Kas T kujulist vaja või L ?
-
Lobamokkade rubriik
Kasutasin mitte küll e30 aga teise masina peal 10w-60 Liqui Moly õli aga tollega oli siuke pull,et õli kaob/kulub 😀 Välja ei tilkund,ei suitsend jne aga õli vahetus aja jooksul tuli juurde kallata. Samas läksin pärast Castroli teema peale üle ja õli vahetusega tuli sama kogus välja tagasi mis sisse sai pandud.
-
Üldiselt aga mu meelest isegi pole palju haruldasema masina eest. Vahet pole mis värv 😊
-
Fb tekkis üks Homemade 325ix müüki. Vanemad foorumi kasutajad peaks mäletama seda masinat. Kunagi Lasnamäel 316 ise ümber 325ix tehtud masin. Aastaid palju tagasi sai seda Suure-Jaanis vaatamas käidud kuid tookord ei pakkund huvi. Tookord mäletan olid kas Azev A veljed all ja niinimetatud 2.7 stroker ka.
-
O: M20 325ix mootoriploki
jälgin teemat.
-
Korralikult läbi mädanenud.
-
Lobamokkade rubriik
Juuli teine nv!
-
M:prefl tagatuled ja klaasiring
Kirjutasin tagatulede asjus!