Hüppa postitusse

extreme327

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis extreme327 postitas

1. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Originaalist asi kaugel siis seega sobivad vasakpoolsed tuled
  2. extreme327 vastas Andu61 postitusele asukohas Probleemid
    Fb on mul Enriko. Mingikord sai räägitud. Mismoodi tagaveo käpad külge istusid? Ix plokil käpa kinnitused teised ja 10 poldiga mitte 8 sega.
  3. extreme327 vastas Andu61 postitusele asukohas Probleemid
    Tõsi jutt! Saab ka ümber teha aga ma soovitaks otsida tava m20b25 moto plokk ja sinna sisu ümber laduda. Pealegi moto käpa kinnitused teised jne. Fb me vist isegi juba oleme rääkind sellel teemal.
  4. Ostan toimiva esitule pesurite relee. E30/e28 Pakkumised postkasti.
  5. Kui muidu ei leia siis Tõrvas pakkuda. Nv saan tuua Tallinna,või postiga saatmisega saan ka hakkama.
  6. Ain tõi jh leedust.
  7. extreme327 vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Täna hommiku just liikus Tõrvast üks kena M tech1 treilal läbi. Brock b1 veljed ja ülbe välimus
  8. Leedust tõi
  9. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    😬 mul oleks 2 luuda vaja .
  10. Jah,mul 325ix oli sama.
  11. Fb tuli sama auto peale kohe 10 minuti jooksul 2 müügi teemat. Üks kes tahtis 2000 euri vahelt teenida kohe ja teine kes toomise eest 600+ euri soovis saada
  12. Hea küsimus. Hetkel jään vastuse võlgu aga muidu juhi poolset vaja.
  13. Oleks vaja kiirelt 1esitule pesu mootorit.
  14. Nii on kirjas jaa! 😛
  15. Ma arvan selle all mõeldakse,et visuaalselt peale vaadates ei hakka sul tiiva äärtelt ja ustelt roostet silma esimese hooga. See et kaitsmekarbi alune ntx mäda on vms mõni muu tüüpkoht siis see on normaalne. (Jutt pole konkreetsest autost)
  16. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Wow. Tiba pahasti jaa.
  17. Seal pole midagi paika ajada. Lihtsalt varuosa doonor 😁
  18. Neid erinevaid. Kas T kujulist vaja või L ?
  19. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kasutasin mitte küll e30 aga teise masina peal 10w-60 Liqui Moly õli aga tollega oli siuke pull,et õli kaob/kulub 😀 Välja ei tilkund,ei suitsend jne aga õli vahetus aja jooksul tuli juurde kallata. Samas läksin pärast Castroli teema peale üle ja õli vahetusega tuli sama kogus välja tagasi mis sisse sai pandud.
  20. Üldiselt aga mu meelest isegi pole palju haruldasema masina eest. Vahet pole mis värv 😊
  21. Fb tekkis üks Homemade 325ix müüki. Vanemad foorumi kasutajad peaks mäletama seda masinat. Kunagi Lasnamäel 316 ise ümber 325ix tehtud masin. Aastaid palju tagasi sai seda Suure-Jaanis vaatamas käidud kuid tookord ei pakkund huvi. Tookord mäletan olid kas Azev A veljed all ja niinimetatud 2.7 stroker ka.
  22. jälgin teemat.
  23. Korralikult läbi mädanenud.
  24. extreme327 vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Juuli teine nv!
  25. Kirjutasin tagatulede asjus!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus