Kõik, mis Sohwer postitas
-
Lobamokkade rubriik
Käpad on e46 m57 omad ja padjad on e28 m30 omad. Kui ma nüüd ei eksi... Kasutusel 6manu kast. Pean mustast märkmikust varuosade päritolu ja koodid üle vaatama. Toivoku sul peaks ju olema juba sarnase swapiga masin e34 vast.
-
Lobamokkade rubriik
Peaaegu. avalduses siis mootori mudel. kw ja mootori plokilt ka tähise pilt . Päritolu . Ehk mis mudelilt pärit. Kui võimalik siis ka vin. Ja heitgaaside test koopia. Siis kui vastus käes . Angaari näitama. Tehti kapotialusest pilt ja tehti ka pilt mootori markeeringust . PS. Minu swap on selline m21 ---m57. 142kw. ja seoses sellega polnud vaja kaaluda.
-
Lobamokkade rubriik
Korras. Mootori vahetus ametlik... ei pidanud enam angaari isegi minema. Kirja teel tuli teade. Et korras. Vaja veel minna ära vormistada uus pass. PS. Tehtud
-
Lobamokkade rubriik
Mis on igati tore muudatus. Põrkasin just nädal tagasi probleemi otsa kus mootori vahetus on mnt ametis pooleli. Vales suuruses rehvid/veljed ehk kasutusel 205/55/15. Ehk saab tuleval nädal siis protsessi lõpule viidud.
-
Valge möga roolialuse katte all
Näeb nagu välja mingi spreimääre mida on sinna lastud.
-
Coiloverid
BC coilil on mõlemat koos ja ilma.
-
O: tankimistoru touring
Võin loovutada klapi. Pole enda pillile sobilik.
-
O: Ostan FL sedaani parempoolset pagasniku polstrit.
Soetan FL sedaani 4d pagasiruumi parem poolset polstrit. PM.
-
M:Pre e30 kupee varuosadeks
Ei näe välja küll nagu piltidel. Kui ma just masinaga ei eksi.
-
O: R6 esimesed kollased vedrud
Tänud pakkumast.
-
-
Ostan kollased madaldus vedrud R6 . PS.
-
O: differ 324 diisli oma või sarnase ülekandega .
Soov soetada e30 324d differ. 3.46 Võib ka kiirema ülekandega olla. Hea hinna puhul sobib ka 4.10 Viis kaks üks kaheksa kolm seitse null.
-
Erinevad e30 kerega masinad varuosadeks (lisandus 316i sedaan)
Salongi radika klappi. 64111386706
-
M: erinevaid e30 osi
Salongi radika klappiga toru osa. 64111386706
-
M: E30 varuosad
Salongi radika klappi. 64111386706
-
O: Ostan E30 Sedaan 324td
Sooviks soetada E30 Sedaan 2,4td. kasuks tuleb kehtiv TÜV 55588791