Kõik, mis Toivoku postitas
- Lobamokkade rubriik
-
325i kupee - Toivoku
Panin mustad neerud ette tagasi, meeldivad kuidagi rohkem ikkagi kui kroomid, ja akende ümbrused jäävad ka ikkagi mustaks, ainuke kroom on stanged ja siis katuseäärest jooksev kroom triip, nii tundus mulle endale visuaalselt kõige parem. Mulle meeldib see,et igasugused elektrikalad ja soojapuhumiskalad kadusid ära peale massiga mängimist
-
Lobamokkade rubriik
sisselaset kindlasti maha võtma ei pea. saad selle alt lahti lasta ,kui ka ülevalt, seal ruumi palju ju
-
Lobamokkade rubriik
forssist või saad kõik käigukangipuksid kui vaja. Starteri pead kindlasti ära võtma või noh kasti küljest lahti laskma.. vahetada võiksid vändasimmerlingi ja kasti simmerid, neid tunduvalt mugavam teha kui kast maas
-
O: FL Kupee juhipoolset ust.
Mul vedeleb, mittek üll väga heas korras arvatavasti aga mõlkis pole, alt vast roostes . küsiks hinnaks 25.-
-
318i touring (1.8iS) '91 - Rasmus
Minulgi vedeleb üks, vist oli vasakpoolne. 25.- eest võin ära anda, mingi mäda support ja ketas ka küljes.
-
M:e30 sidemarkerid
kasutamatta, uued pakendis. ei ole originaalid, hind 35.- 4 tki.
-
325ix, 323i, 318i turbo, 323 baur, 316 - JaanisK
Ma ei oska midagi muud öelda kui,et KIITA , tubli töö ja jätka samas vaimus
-
325i kupee - Toivoku
hah see massi teema vist on paljudel mureks, täna toodi üks kupee, mis on veits makroglexiga lapitud, sellel ka massi probleemid, mootor jukerdab genekas ei lae jne.
-
325i kupee - Toivoku
no ühendus kohad lasin rellaka ja traatharjaga puhtaks, pakun ise,et noh need klemmid on ju kerekülge keevitatud ja mul ker e hea pole, et sealt kuskilt on veits ära mädanenud. Praegu tundub,et lahenes ära ka see kõikuva temperatuurinäidiku probleem
-
Lobamokkade rubriik
Lauril ääsmäel kindlasti selline relee olemas ja ma suht kindel,et ka mul vedeleb sellist kuskil
-
Müüdud lukku
ärge ajage oma talve juttu, see stangelisa on minu auto hind on jah tonnikanti. Ja keegi ei taha seda rohkem kui mina, mul on e21l bbsi lisa e12 bbsi lisa, pean nyyd ka rullile saama bbsi lisa. Ja kuskile garaazi nurka selle stange peitmine oleks ka patt mu meelest, oleks ikka tore kui see mõne auto küljes rahvale näidata oleks
-
Müüdud lukku
MIna tahan esistange lisa, sellest näpud eemale
-
325i kupee - Toivoku
Pole õrna aimugi, visuaalselt oli kaabel korras ja ühenduskohad ka okeid.
-
325i kupee - Toivoku
Pole teinud ühtegi päris fotokaga, ja telefoni fotokas teeb pilti läbi türgi sauna filtri.
-
325i kupee - Toivoku
Öösel magada eisaanud ja olin ikka tige, unes müüsin masina juppideks ja siis keegi veel unes üõtles,et pane lisa mass. Hommikul vutvut fixusesse ja massikaabel, suruehooga garaazi poole, samal ajal kui aku igaksjuhuks laadis keevitasin lisa massi koha, keerasin juhtme oma kohale ja siis keerasin võtit, nihhuijaa, seepill pole veelkunagi niihästi käivitunud , oi kurat rõõmus meel kohe
-
325i kupee - Toivoku
raisk, pill hakkas nädalake tagasi iseloomu näitama, ju solvus,et keegi temaga kaua ei sõitnud. Igatahes, mingihetk mõtlesin tiirule minna ja järgmine päev teda putitada,, aga ei, pill käima ei läinud, okei aku tyhjaks kedratud, laksasin subarult krokod peale ja mingihetk hakkas lubama aga hui käima läks, hiljem ei lubanud ka enam üldse. Davai ajasin raseda naise koos poisiga välja,et hakkame tõmbama, krt oma 30m tuli lohistada ennem kui tööle plahvatas. Sõitsin garaazi ära,et noh jätan aku laadima ja värki, mingihetk avastasin,et 4500rpmi peal on piiraja ja paugub nagu oleks launchcontrol peal, okei igati ägedad helid paukku ja leeki aga seepole okei, loobusin sela jeblamast ja jätsin aku laadima. Järgmine hommik ajasin auto tuule ja lume kätte kuhu ta jäi üheks ööks, enam peale seda starterit järgi ei võtnud, arvasin,et noh aku küpse ja panen krokodillidest, ei sealt ka enam ei läinud, selge starter küpse, jeblasin ja kolkisin seda starterit seal ja noh sain käima, mõtlesin,et davai kütan väikese ringteeringi pilliga, mõeldud tehtud, tagasi garaazi poole vurades mõtlesin,et hoopealt suretan välja ja proovin kas starterist läheb, ei lähe, tunne nagu aku oleks tühi, garaazi jurude tagasi jõudes suretasin välja ja proovisin uuesti, ei lähe. Subaru pealt aku maha ja rullile peale, saab vähemalt garaazi ajada, ei lähe sealt ka, klõps klõps klõps, davai starter surnud, täna sai starter AlekLena juures taastatud ja kohe ka peale, okei aku tyhi laadima, samal ajal pusisin starteri peale, ja mingihetkk ,et davia keerame võtit, klõps ikka, fakk, okei subarult aku, uuesti, sittagi ,klõbin lihtsalt intensiivsem. Puhastasin massi kaablite kontakt pinnad ära ja mittemuhvigi, nüüd olen tigedust täis ja homme lähen ostan uued massi kaablid ja vean topelt ja ostan ka uue kuradima aku, fakk pühaviha olen täis. Sain end vähemalt siin välja elada. aaga põhjaalla lasin paar purki BRUNOXit ka.
-
Lobamokkade rubriik
miks see nii viltu seal olema peab saan aru,et maitsemeeled on erienvadja ka minu looming summutite osas kõigile ei saa meeldida aga fakk noh
-
Lobamokkade rubriik
Kurat ma ei saa aru mis teema nende summutitega on, nahhui sellist õudust vaja teha on`.
-
Coiloverid
tagant jääb nii vedru kui amort pikaks e46 omadel. Aga minul nii eest, kui tagnat kõige madalam aste, ja siiani ma eisaa aru miks see pill eest nii madalaks vajus, vbla sellepärast,et läbilöögipukse polnud
-
Coiloverid
mida sa saavutada tahad? madalaks? jäigaks?
-
Coiloverid
Mdalaks ei saa ainult nende jommidega ainult Mul ka rullal need all ja eeston normaalne aga tagant vahetükid ära võetud ja ikka uppis Samas ühel tuttava autol sellel on kõik 0 keeratudja tundub nagu oleks tavaline mtech madaldus, tal muidugi 17 velg ka veits balloon rehviga aga siiski. Ise leian,et igatepidi on mõistlik e36 compacti omad võtta ja esimesed püstakud ümber keevitada.
-
Lobamokkade rubriik
äkki ei leki radiaks vaid see sooja kraan hoopis?
-
Lobamokkade rubriik
alternatiiv on ühemassiline. ENda autol on aga mulle üldse ei meeldinud,
-
M20b20 jõnksutab.
Ma nii küsiks nii ajaviiteks, et mis kändelseid (küünlaid) kasutad, enamus kukimikude küünaldega tekivad probleemid mida isegi aimata ei oskaks.