Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. No neil vist katet üldse pole, sest no kuulpähe kuiu odavalt nad müüvad, paljudel suurematel kohtadel pole sisse ostu hinnad ka nii madalad kui neil müügi hinded Aga vbla on kõvemad diilid suutnud omale orgunnida
  2. 58344541, täna enam aidata ei saa aga homme saaks.
  3. näiteks autovärvikeskus kadaka teel.
  4. kus asud? kas facelift või prefacelift? arvan,et suudan sind homme varustada tutika pumbaga hind umbes 45.-
  5. Toivoku vastas Kevinj teema asukohas Autod
    seeoli ylenädala aja müügis ja pakuti mulle 3 korda,et vii ikka minema 100 euri. aga kuna mul pole kohta kuhu panna siis nii see jäigi.
  6. mul kuski lvedelevad 10nesed ja vedelevad ka 7mesed
  7. 5, 7 enam ei jää. aga osta parem 15mm flantsid
  8. emm, mul pole ABSi rullal
  9. Toivoku vastas Max. teema asukohas Probleemid
    Kontrolli mootorimass üle.
  10. tutikas paak mingi 200 ringis.
  11. võin universaalset pakkuda 60nega. uus.
  12. Kusjuuresma arvan,et seepolnud mitte e36 vaid e34 mida oli moditud. e34 oma on veits pystisem.
  13. kõige viisakam oleks siiski originaalim oodi lahendus, olen näinud neid kenasid lahenduysi küll, aga hetkel ei mäletak as oli e34 või e36 omadest tehtud. Kuigi ka endal e12 kapoti all see totakas koonus siis tegelikult üritan sellest lahendusest lahti saadaja midagi viisakamat teha,.
  14. kui e36 pealt tuleb siis võiks lisaks juurde soetada õhufiltri korpuse ja õhulõdviku.
  15. mõnusalt madalaks nendega kahjuks eisaa
  16. see eraldi yks juhe mnis rihmaratta tagant lhäebon õlirõhuandur.
  17. jah on muidugi võimalik,et starter küpse.
  18. 123autoklaas.ee sealt kindlasti 2a tagasi oli mingi 50-60 euri. Korraks võin laenata.
  19. Kaido SOorski m3 on see millele v8 swap tehtud kunagi oli paljas kere ainult
  20. http://www.realoem.com/bmw/enUS/partxref?id=1315-EUR-04-1988-E30-BMW-316i&mg=33&sg=30&diagId=33_0211&q=33311135456&series=E30
  21. mul 168 oma peaks olema paar tki.
  22. O:

Toivoku vastas sass107 teema asukohas Varuosad
    atlantvaruosad.ee seal vist isegi veel odavam
  23. O:

Toivoku vastas sass107 teema asukohas Varuosad
    tutikas pump mingi 37 euri vms.
  24. Toivoku vastas Margo teema asukohas Vaba teema
    Aga kolki poistele ikka anti?
  25. Toivoku vastas Margo teema asukohas Vaba teema
    Ka mind huvitab ,et kus kandis asud?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus