Hüppa postitusse

Toivoku

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Toivoku postitas

1. Oo martini vana hainina veljed sinna alla jõudnud
  2. ära keevita nii järjest , et pigem iga 3-4 cm tagant puntkid ja peale väiekst pausi hakakd vahesid täis nö punktima, plekk lhäeb kõveraks, aga mu arust o nsee ilus keevitus ja kõik timm
  3. Uus pump homme 50.- tootjaks M&D ja 42.- messmer, 1-2 peäva tellimisega maxgear 30.-
  4. saku tänavalt keeras täna välja hall preface kupee, tagakapsel oli puudu veljelt, tundus mõnus ja sile.
  5. seal türi tänaval vedeles see kollane m3 ka vahepeal pikalt. mõnikord seal huvitavaid pille. aga millises romulas see e21 on?
  6. m52 on kõik trossiga gaasiga, m54 on alles elektroonilise gaasiga.
  7. seeon nii haige teema üldse, tean mitmeid rulle millel passis 17 sees ja teisi mehi koinitakse.
  8. nyyd saan kõvasti sõimata kindlasti ,aga mina ja olari tegime nii,et ostsime poest sprays oelvat spetsjomm veljehõbedat, , motipil on kindlasti sama toon ja tegelt kui lähed päris värvipoodi siis ka neil peaks olema valikus sees see kindlasti. Mina ostisn espakist sprayga tuiskasin üle, 4 veljepeale läks poolteistpurki ja siis lasin laki sinna oma korda selga tulemused siin.
  9. Osade piltide pealt näeb velg välja nagu oleks lithsatl helehall kruntvärv Õige velje hall ikka on kõiuge õigem teema üldse.
  10. Toivoku vastas MZ Auto teemale, kohas Varuosad
    Kuidas sa sinna otsa paned m50 sisselaske? drosselid ju erinevad ja ei klapi ,kyll aga vanal m52 oli see lihtsasti teostatav. pihustid erinevad kütuselatt , erinev. Siia otsa pannakse m54b30 sisselaskekolle.
  11. et mingihetk varsti saan sumaja ehitada sinna alla? mul toimiv idee olemas
  12. anna mingi kood.
  13. ilma tuulekojata peaks ka kenast itoimima, visko ise väsinud.
  14. mina olen e34 525i oma kasutanud, peabn kyll aretama veits ja fviilima ja lihvima aga saab. e36 328 oma ma isegi ei kujuta ette kuidas sinna ära peaks see mahtuma
  15. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=99&t=285452
  16. jah pähke lseal ei toimeta kuid hch endiselt veab ja täie hooga ning mõistliuku hinnaga 56789726
  17. ohoo, jälle targem
  18. ma lõiganud küll, pärast tyki tagasi keevitanud ja lihvinud jne aga enam vist ei teeks, laager pole nii kallis,et ei võiks seda vahetada, eriti kui pole kaua vahetanud.
  19. mingi 3-4 juhet vaja ju ühendada,et käima saaks
  20. ka need autod mida mina ehitanud olen väiksematele võimenditele ei ole täheldanud,et pidurid kehvemaks oleksid läinud.
  21. m50 jääbki roolilati jakarteri vahele vähe ruumi, oh jeebus mis lahendused kohati
  22. minu käest saab 20.- ja tallinnas tuuakse sulle uksetaha ära ka, kui huvi siis helista mul naisele 5503016
  23. Oli ka aeg,et pikalt sõita saaks ilma suuri remonte tegematta
  24. Ma küll kahjuks oorele ei tule, kuid raja peal võiks veits ketsi lasta küll.
  25. ma pidin vele hakkama sellele väljalaset tegema ja mingeid asju veel, aga noh talle meeldis asju keerulisemalt teha kui vaja

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.