Kõik, mis Toivoku postitas
- O: E30
-
O.E30 kupee
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2573062&rhash=eaad
-
Lobamokkade rubriik
Mulle meeldib ka ketsi teha ja külksi lasta aga see tundub nii vale kuidagi Aga noh bemari ikka talub hästi
-
Mootor ei lähe üle 5000 pöörde
ideepoolest aju peaks näitama seda,et tal puudub speed signal, kuid ei pruugi.
-
O: Preface taga stange klambreid 51111867927
mõtled neid mis kummiliistu kinni hoiavad? kui neid siis, mul kuskil vist peaks vedelema
-
jah ikka võib jamada, kui pistikust ja ajust on omavahel asjad ühendatud, signaal tuleb ikka diffrist.
-
pead yhendama õiged asjad, kui pöördesse käib sitasti sisi vast tuleks diagnostika sappa panna korra. seotud immoga see asi ei ole. Kui ise hakkama ei saa siis too mulle garaazi teen ära
-
Ajust on kiiruse signaal puudu, sellepärast ei lähe üle 5k pöörde ja kuskil on korralik õhuleke, arvatavasti seotud karterituulutusega.
-
M: väikesed püstakud
korralikud koos amortide vedrudega, rattalaagreid pole, ilma absita varjandile. hinnaks paaril 50.-
-
Lobamokkade rubriik
mulle see BBS sobiks hästi, aga hetkel see 1200 euri mujale ka panna.
-
Lobamokkade rubriik
Jepjep mõtlesin seda viimast, aga tundub et võiks selle bbsinreplica siis ära tellida
-
Lobamokkade rubriik
EI noh see mudimine sellepärast,et bbsil prefacel oli ju kaasas tiivalaiendid ja jutud , või eksin? Igatahes hind on ahvatlev.
-
Lobamokkade rubriik
seda vist vaja mudida omajagu,et külge istuks + vaja ka tiivakaari ja küljekarpe?
-
M: Recaro sportiste (räsitud)
MIllal kätte saaks? pane oma nr mulle privasse.
-
M: töökoja seadmet ja tööriistad
mind huvitaks see vooliku baraban eraldi.
-
M: Recaro sportiste (räsitud)
asukoht?
-
O:15" valuveljed 4x100
rullile siis, hind kuni 50.- kui ilgelt heavelg leiab veits juurde, rehvid ei ole olulised.
-
Kogemused erinevate autovaruosade netipoodidega?
Palju paak maksis? vbla saan natukene veel odavamalt teha
-
ma ei ole siiani veel ühtegi asja leidnud millel oleks neil leti hind kõrgem kui mujal.
-
tegelt on ju tarnijatel ettenähtud hinnad millega edasimüük peaks toimuma.
-
eks muidugi tarnijatel vahet pole, nemad saavad oma kasumit neilt kätte, kuid teised kannatavad selle jama all, hetkel vaatan,et keskmiselt 50 eurise asjapealt on 20 senti kuni 1 euri vahel
-
Ostan M10b18 JAGAJA
Siim ma võin sulle ühe asemele müüa 35ga
-
M:318i m20b20 coupe
Et kõigi aega säästa, siis tegemist ei ole uue autoga, bodykit on fiibrist, masin on vana ja vajab tööd, keretööd kehvasti tehtud,. Ei ole väärt,et uueks/originaaliks taastada. All olevad Rialid kaasa ei tule. Küsimused vastused privasse või siis otse omanikule. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2573062&rhash=eaad
-
Kes, kus ja keda nägi
ma näinud musta touringut ja punast touringut ringi sõitmas, aga noh mind vast ära ei tunta sellega paarutan talvel
-
O: M10 mootori torukollektori
kusjuuresmul vedeleb üks, flantsid on küll ise tehtud aga üldmulje on viisakas. tule vaatama, või kui tahad tulla anna tunnike ette teada.