Kõik, mis MartinRoo postitas
-
Viimased Kleebised saadaval!
nii tulen siis ka oma listiga välja: neli tk - 10x10 VALGET kotkapoissi kaks tk - e30.ee kleepsu ka 10x10 üks tk - must kotkas 10x10
-
Viimased Kleebised saadaval!
ärge nüüd pead puruks lööge aga mis see reflektorkleeps vms endast veel kujutab ? mul pole nagu õrna aimugi kui suur on muidu pagasniku luugi serv(tulede peal)? pole rulli ligidal et mõõta ka siin rootsis, muidu oleks ka huvi
-
320i Cabrio '89 - Jann
kui see on kuldne siis on mul veel võimalus oma oranž kätte saada
-
320i Cabrio '89 - Jann
nja... uskumatult ilus värv ja auto oma olemuselt... Peab ise nüd nuputama, mis värvi enda aparaat tuleval talvel teha Oranž oli ja on lemmik värv, aga samasugust ka teha ei tahaks, idee oli miskit kas subaru taolist sinist või siis miskit tumedat aga mitte musta See värv paistab maru kuldne, või on asi minu silmanägemise?. Aga jah edu selle kaunitariga
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
tubli ettevõtmine, ei ole miskit öelda.... ma enda omale lükkan selle täismöllu selle aasta lõppu, tahaks selle suve asja nautida ja siis vaatab asja
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
nonäedsa no loodame ilma peale, läbi soola vuhiseda ei viitsi, seega jah, asi jääb aind ilma taha kinni
-
BMW 320i Kabriolett '89 - eix22
Oi eix... welcome to the club kabrio suhtes.... sa ikka tõesti viitsid ränka vaeva näha ja ma muidugi saan aru miks. Sulle meeldibki kui asi on täis timm ja 100 % originaal... seega mina soovin küll sulle jõudu ja jaksu asja kallal, sellest ei tule ilmselt minig tavaline tehase kabrio mis liinilt tuleb, siia puhud sa ka hinge sisse kui eesti tulen ja lund endiselt pole ja teed puhtad igast plögast ja jamast, tulen külla ja näitan enda oma ka, tahaks hirmsalt su kriitikat kuulda
-
325iA Cabrio '90 - rreims
ah mis me siin ikka risustame kasutaja teemat, las se hind jääda ka sinnapaika.. küll teeb oma teema kui eesti tuleb ja näeb ka asja.... jõudu jaksu kõigile
-
Jeesh see roheline on minu oma, Valga suvesuksud on ootsmas, nyyd Eestis kohe arvele ja ulevaatus ära teha ja ongi valma suveks
-
Jap, siin see probleem ongi, et prefeissile on vaja klaase... kahjuks
-
Oi ma juba ootan järgmist nädalavahetust kuna mõni mees on teise autoga soomes, siis tekib ehk mulgi võimalus sõita ja nautida cabriot omast tarkusest võin öelda, et ilmselt sõit näeb välja katus maas ja teetops käes
-
318i '84 - Andrus
Ausaltöeldes seda autot vaadates tuleb ikka naer peale milliseid asju ikka liikus aastaid tagasi, kus nii mõnigi buumeri omanik kruttis külge ikka vääga huvitavaid detaile:D aga jah see auto näeb päris huvitav välja, heas mõttes Jõudu ja jaksu masinaga terv hondamtx
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Palju õnne siis cabrio puhul, muide USA'st ebay kaudu saab tellida ka tehasest kohe toonitud tagakaasiga varianti kui huvitab nt
-
nonii, ei muidu on ilus aparaat, cabrio ju siiski:D jah, see katuse teema tuleb nüüd läbi teha meil vist ilmselt lähi ajal? sellest 1st proovitiirust jäi nüüd ka ikka väheks:D kast toimetas ka nagu su eelmine e30, väga mõnusalt ja sujuvalt, cabrio puhul kohe lust need USA stanged ei näe prefeissil eriti ülimad väja minu arvates, aga no eks see ole omaniku enda asi
-
K:Kes hooratast kergemaks teeks?
Kas keegi võiks seletada lahti miks need käimari andurid siis feislift kere peale tõstes ära kaovad, mul ei jõua kuidagi kohale. sry teema risustamise pärast
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
paistab praegu koos plastikute ja asjadega ilus aparaat olevat... isiklikult meeldivad need crystal tagatuled rohkem, aga see on ka minu arvamus ainult, on see m-tech1 126kw või 125kw tehasest tulles
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
tervist, olen ülisuure huviga teemat jälginud. tekkis küsimus, et mis paksusega plekki sa kasutad ja kas sa ostsid selle pleki nagu mingi suure tahvlina või kuidas? endal ka taoline töö tegemisel, mul on pm sama teema kõik, peale karpide aga see eest on eest akukasti koht ja teisel pool kaitsmekarbi alune jõudu ja jaksu hondamtx:D
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
tere! mul sõbral oleks huvi selle 2.0 110 kw mootori asjus, et on see veel alles ja komplektne ja töötav ja mis selle kone hinnaks tuleks? ps'i paluks vastust
-
K:MAFIA stange
ka minul on see MAFIA stangede komplekt mõtteis mõlkunud, on ta siiski üks paremini sobivaid tjuuningstangesi minu meelest mis e30 sobida võiks peale M-stangede ja originaali
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
Väga ilus beemmweee aga piltidelt vaatates tekkis küsimus et kas sa ostsid uue katuse peale? või pesid seda katuseriiet mingi spets vahendiga et ta selline nagu pakendist välja võetu välja näeb
-
Olen kasutaja cobraga samal meelel, ka ei meeldi eriti need azevi'd aga ilu on muidugi vaataja silmades, ja valge värviga on kah ju see jama et ta on ilus küll aga ainult sis kui ta puhas on, eesti kliima paraku ei võimalda sel värvil kaua puhas püsida :roll:
-
325 cabrio - Kert
uuriks sellist huvitavat asja,et kui hakkad madaldust kasutama siis mis numbritesse need j22da v6iks
-
Masin hakkab tõenäoliselt lõpptulemusena VÄGA kõva välja nägema aga huvitav mis käimakast all on ? jõudu ja jaksu
-
Tahtsin huvi pärast küsida mis T Ü tähendab? võibolla loll küsimus aga siiski parem teada ju