Kõik, mis Max. postitas
-
m20b25
koige lihtsam oleks, kui sa võtad omal terve yla otsa laiali ja inspenkteerid igat detaili eraldi. Vastasel juhul on keeruline 100% diagnoosi teha, ja kui seal selline litakas juba käis siis mõnel asjal võib ka mikromõrasid olla, millega sa mootorit uuesti kokku panna ju ei tahaks?
-
m20b25
Milline nukaratas sul on? Juhul kui süldivormi taoline, siis kas tal ona originaalne kuju on ikka alles?
-
m20b25
vaata ja katsu pingsalt rihm ehk üle? kuidas mootor kaitus kui kolin sisse tuli?
-
M: E30 esim. pidurikettad 295x25 Zimmermann
mis kompotiga see asi kokku peaks istuma?
- m20b25
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- M: M40 mootori osi
- Lukku
-
2.7 stroker ehitamine
135 kepsudega kolb üle ääre ei upita? 2.7-l on ju 130 keps. 135 kepsu kasutab 2.5liitrine,
-
Lobamokkade rubriik
@Paap kas neid matte on valmis tükkidena või annab miskist asjast ise lõikuda?
-
325i kupee - Toivoku
Kuidas plekk talvele vastu paneb? Kasutasid dr.leo vahendeid ka?
-
Kuskil oli ka teema sellest pillist.
-
M42 mootri erinevus
Aga otsi siis seda knock sensorit. Googlest leiad selle vidina täpsema asukoha. Ploki küljes õlifiltrist taha poole.
-
M42 mootri erinevus
sl. kolle erinev, segusiiber, õhupoks, knock sensorit pole e30 omal. ja kindlasti veel midagi, mida gurud teavad
-
Paremad pidurid e30le
vanematel bemmidel enamustel või kõigil ühe kolviga liuguritega sadulad?
-
Lobamokkade rubriik
Kas compact kasutab ka 188 ja 168 diffreid? Tagakaaned 30-ga samad?
-
Paremad pidurid e30le
Ennastki huvitab see teema. Mis variandid endale silma on hakanud? Ühte viisi olen uurinud: RX7 fc3 4 kolviga suppordid(teha vaja üsna lihtne adapter), corrado 4x100 280mm kettad(CB tuleb 1 mill suuremaks treida). Mingi asisem peasilinder(räägitakse, kui ma nüüd ei eksi, vanematest 7nda seeria autodest). Velje suuruseid ei tea, aga keegi rääkis, et pidi enda velje pärast flantsid tegema, äkki oli 20mm. Teine viis oleks Audi TT 312mm ketas(5x100 peaks olema, lihtne teha 4x100 peale) koos E34 540i suppordiga. Kindlasti vaja adaptereid. Väga süvenenud sellesse pole.
-
Lobamokkade rubriik
BMW manuaal kastidesse soovitabki BMW automaat käimari õli. ATF dexron III oli äkki. Täitsa lege värk.
-
Lobamokkade rubriik
kasutaja c4v6 ka vist õlinina.
-
Lobamokkade rubriik
Tunnelis on ka miski matt, vist summitamiseks. Minul oli räbal ja segas kasti tagasi panekut, tirisin ärs ja arvan, et kahetsen juba varsti selle tegu.
-
318i kupee '89 - Max
Niiiii, näpud sügelesid ja nii ma siis kevadeks valmistun. Et ülevaatus ilusasti läbida, siis number 1 näitaja on tuled korda saada- eest regullitavaks ja taha korralikumad klaasid. Valida on mul 2 komplekti tulede vahel, et teha üks korralik. Valikusse jäi üks 'blacki' raam ja tuled ning siis ühed standard tuled, mis tuleb seest puhtaks teha ja 'blackiks' teha. RaidoM soovitusel harjaga puhtaks lastud vardad ja liiguvad väga libedalt nüüd. Roostes vs haljad... Täna sai üle käidud ka esimesed pidurid. Seekord tulid õhutusega kettad ning foorumikasutajalt 'Buumer' sai ostetud uued sadulad, mis said remonditud. Neerud ja võred saavad kah värskenduskuuri. Tahaks stange ka kere värvi saada, aga eks näis kas jõuab. Peale sai haamri värv ka, kokku panna oli ilus, kaua kestab- eitea Suuremad asjad enne igasugust ümberkirjutamist ja ÜV-d oleksi nüüd tuled külge, lambda, sumpa korralikumalt ära toestada, väljalaske lekked eemaldada, kuskilt immitseb tosooli, viskovent ette ja siis võiks hooaega täitsa alustada .
-
BMW 320i kupee (M20B25) - Sannder
minu arust on rull style5-ga vga ülbe, jama, et 16tollised 5 auguga on, muidu paneks isegi. 5 augu systeem on täitsa ehe? miskid kangemad kettad ja suppordid ka või on ainult nö. adapter?
-
Kes seda torukollet toota võiks? näeb kenake välja ning varem ka yhel ixil sellist näinud...
-
Kes, kus ja keda nägi
isiklikult ei tea me üksteist. Lihtsalt Pärnust tulles tol õhtul nägin lõuna kandis 4 E30. Oma kodukandis pole see talv vist ühtegi näinud.
-
Kes, kus ja keda nägi
Ise olin seal. kas auto oli saladus?