Kõik, mis cobra postitas
-
O: E30 m3 stiilis antitiiba (koos lisaga)
oleks ka huvitatud
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
https://www.olx.pl/oferta/bmw-e30-m20b25-sedan-87r-CID5-IDy9ukE.html#3a1a38961a
-
Lobamokkade rubriik
4 kuud tagasi sain e36 compact manuaali 1.6l 150euroga + remont ja ümberkirjutus oli 120e
-
Lobamokkade rubriik
kas e30le tehti 15 tolli plekkvelge ka? Nimelt vaja leida kitsast velge, et peale panna piigi rehvid. tava 7.5 tolline velg jääb laiaks.
-
Mina tellisin leedust auto ära niimoodi, et reaalselt ei näinud ka, maksin ära ja toodi treilaga. jah autol oli puudusi aga see kes auto juures midagi ei tee, ei tasugi sellist autot osta. Samas kui oleks reaalne huvi autot osta, siis mina läheks Poola, teeks miski 2 päevase uurimise kohalikelt. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-ID6Bhr5X.html#4982a6209a
-
Kui ma lähen mootori vahetust regama, siis kas nad vaatavad ise ploki pealt seda mootori koodi? Või ütlen ise, mis mootor on (veel parem kui ütleksin et ilma katita)
-
316 m20b25 '87 - young fanatik
Kas tõesti e30 kere on nii pehme või kiirus oli sul rohkem kui lubatud? Kui ise ära paraned, siis saab autolt juppe jah?
-
Lobamokkade rubriik
meenutab seda autot, mis siin foorumis ka ja turbotada tahtis.
-
pole midagi erilist usun. Pildid miski 4a vanad juba. ÜV sele minnes pole viitsinud isegi nr tule pirni korda teha, vaadates ÜV lehte, siis pole just väga puhas leht.
-
RHD autot arvele ei saa vist kuidagi? https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/bmw/325/fmcbj.html
-
316 66kw '86 Kupee - Rahaboss
kas seda kiilu on ainult originaali v B osa ka? palju maksab? Endal varsti samamoodi klaasivahetus ees.
-
320i '90 - chrislinsepp
eks ostad brake cleaner v eetrit ja hakkad pihustama igast õhulõdvikute peale. Klapivahe on neil 0.3mm kõikidel ja eks nad natukene klõbisevadki, mul turbokal sama mootor peal. Eks iga remondimees saab nende töödega hakkama. Kui klapivahe tiks pole, siis on jah keeruline.
-
320i '90 - chrislinsepp
Mis 3.5l mootoril viga? Kui vahetama hakkad, siis ära hakka mitte ühtegi M50 mootorit vahele panema, ennem tõsta see evo 9 mootor sinna vahele
-
VARASTATUD!
minuarust see sama bmw seisis minu kodu juures Riia mnt-l paneelmajade juures.
-
mul oleks vaja küll stangesid, enda omad läbi ussitanud juba ja see liivaprits oli kuskil Pärnumaal?
-
tundub huvitav komplekt tulema, mulle meeldib. Mis aju, mis turbo ja kui suured pihustid? ÜV kuidas plaanis
-
M: Smoked esimesed suunatuleklaasid [MÜÜDUD!]
15e koos smartpostiga oleks pakkumine
-
M: E30 juppe (lisa)
preFL sedaani tagumisi uste hind? Ja 51mm esiamordi hinnad 2tk?
-
M: Typ 188 differ ja jàmedad teljed
võid mulle ka hinnad kirjutada
-
E30 kokkutulek Poolas 31.08.18-02.09.18
Mina alustan homme 700km Pärnust Soome põhja sõitmist Bimmerfestile, saab olema ka huvitav, Poola ei jõua ajalistel põhjustel.
-
Lobamokkade rubriik
Keegi järgmine nädal läheb Soome bimmerfestile ka?
- 316i Touring '93 - raix
-
Kes, kus ja keda nägi
Punast nägin laupäeval ehitajate teel ennem Oorele minekut ja ta oleks pidanud kaasa tulema
-
Suvine kokkutulek Oore 2018 14.-15. juuli
me pärnust liigume äkki isegi
-
Pärnu E30 omanikud!