Hüppa postitusse

cobra

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis cobra postitas

1. https://www.olx.pl/oferta/bmw-e30-m20b25-sedan-87r-CID5-IDy9ukE.html#3a1a38961a
  2. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    4 kuud tagasi sain e36 compact manuaali 1.6l 150euroga + remont ja ümberkirjutus oli 120e
  3. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kas e30le tehti 15 tolli plekkvelge ka? Nimelt vaja leida kitsast velge, et peale panna piigi rehvid. tava 7.5 tolline velg jääb laiaks.
  4. Mina tellisin leedust auto ära niimoodi, et reaalselt ei näinud ka, maksin ära ja toodi treilaga. jah autol oli puudusi aga see kes auto juures midagi ei tee, ei tasugi sellist autot osta. Samas kui oleks reaalne huvi autot osta, siis mina läheks Poola, teeks miski 2 päevase uurimise kohalikelt. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-ID6Bhr5X.html#4982a6209a
  5. Kui ma lähen mootori vahetust regama, siis kas nad vaatavad ise ploki pealt seda mootori koodi? Või ütlen ise, mis mootor on (veel parem kui ütleksin et ilma katita)
  6. Kas tõesti e30 kere on nii pehme või kiirus oli sul rohkem kui lubatud? Kui ise ära paraned, siis saab autolt juppe jah?
  7. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    meenutab seda autot, mis siin foorumis ka ja turbotada tahtis.
  8. pole midagi erilist usun. Pildid miski 4a vanad juba. ÜV sele minnes pole viitsinud isegi nr tule pirni korda teha, vaadates ÜV lehte, siis pole just väga puhas leht.
  9. RHD autot arvele ei saa vist kuidagi? https://www.ss.com/msg/lv/transport/cars/bmw/325/fmcbj.html
  10. kas seda kiilu on ainult originaali v B osa ka? palju maksab? Endal varsti samamoodi klaasivahetus ees.
  11. eks ostad brake cleaner v eetrit ja hakkad pihustama igast õhulõdvikute peale. Klapivahe on neil 0.3mm kõikidel ja eks nad natukene klõbisevadki, mul turbokal sama mootor peal. Eks iga remondimees saab nende töödega hakkama. Kui klapivahe tiks pole, siis on jah keeruline.
  12. Mis 3.5l mootoril viga? Kui vahetama hakkad, siis ära hakka mitte ühtegi M50 mootorit vahele panema, ennem tõsta see evo 9 mootor sinna vahele
  13. cobra vastas Margo teemale, kohas Vaba teema
    minuarust see sama bmw seisis minu kodu juures Riia mnt-l paneelmajade juures.
  14. mul oleks vaja küll stangesid, enda omad läbi ussitanud juba ja see liivaprits oli kuskil Pärnumaal?
  15. tundub huvitav komplekt tulema, mulle meeldib. Mis aju, mis turbo ja kui suured pihustid? ÜV kuidas plaanis
  16. 15e koos smartpostiga oleks pakkumine
  17. preFL sedaani tagumisi uste hind? Ja 51mm esiamordi hinnad 2tk?
  18. võid mulle ka hinnad kirjutada
  19. Mina alustan homme 700km Pärnust Soome põhja sõitmist Bimmerfestile, saab olema ka huvitav, Poola ei jõua ajalistel põhjustel.
  20. cobra vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Keegi järgmine nädal läheb Soome bimmerfestile ka?
  21. Minu m20b25 temp ei lähe üle poole seieri kunagi ja kui mootor ikka soe, hoida pööret siis kuulda, et visko toimib, ventikas teeb häält nagu oleks jäik. Igatahes, olen aru saanud et töötav visko teeb ventika täiesti jäigaks ja on kuulda.
  22. Punast nägin laupäeval ehitajate teel ennem Oorele minekut ja ta oleks pidanud kaasa tulema
  23. me pärnust liigume äkki isegi
  24. Mina liigun Pärnust kindlasti, kellaaeg lahtine, pigem varem et chillida ja kuskilt vb läbi minna.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.