Hüppa postitusse

taytz

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis taytz postitas

1. Selle 2,79 ülekandega pead 2 käiguga vägistama et tõmbaks, pane kui sinna 3,73 v 4.10 alla paned siis sulad 2 käiguga nagu võisees .
  2. Eriti mina Väga kõva töö oled ära teinud, loodame, et ülejäänu jaoks sul ka tahtmist jätkub
  3. Järelikult M50B25 mootor ja 2,8 vändaga, ehk siis 2,8 stroker
  4. Auto on Eestis tagasi ja ilusti garaasigi ära aetud tulevase talve eest
  5. Seda pilti ma ootasin ammu :D
  6. Videosi ei anna võrreldagi sellega kui oma silmaga näed, aga peab tõdema, et rool sul käes püsib ikka
  7. Ma kisun cabrio nagunii juppideks ja jupid müüki, sealt saad
  8. Äkki räägid pisu täpsemalt velgedest ? Kuskohast ja mis hinnaga, ning mis auguvalemiga veel sobib ? Igajuhul kena cabrio
  9. Sry for ot, aga mis kupee selline paistab seal taustaks ? Edu oma autoga muidugi
  10. Täpselt nii Eix,Sa oleks nagu kohalik Lepa nii musta pildi pannud, siin pisut puhtamad
  11. Saime ka jaanide puhul kokku . Kõik autod Võrumaalt
  12. Julgen väita, et jääb Soome arvele ja kunagi võetakse turbokana arvele .. Aga jääme ootama, mis saab autost
  13. Kunagi oli see sõbra käes Jõgeval 126kw motoga, sai isegi tiiru tehtud ja astus hästi . Siis müüs enda sõbrale kellelegi, kes auto oli soome viinud .. Siis edasi ei kuulnud ma enam sellest midagi, kuigi ajasin taga küll, tahtsin ära osta .. Mis hinnaga sulle koju tuli, kui saladus pole ? Ja mingi video seestvaates võiks tõesti olla
  14. Väga õige inimese kätte sattus see Hea vaadata kohe, et sedaane ka ilusaid on, edu
  15. taytz vastas aarec teemale, kohas Autod
    Ei näe pilte
  16. Teab keegi mis autost saanud on ?
  17. Kiirelt "sissesõit" ära teha, tahaks tuleva nv juba õiget jõudu tunda ja küljeaknast teed vaadata :D
  18. Väga kena rull . Kuskohast ja mis hinnaga kknupu ostsid, või ainult embleemi ? Kui autot müüma hakkad, siis PS
  19. Kas see on väike või suur rool ?
  20. Soov oleks orig m techII tagatiivajärgi pagassile. Pakkumised koos pildi ja hinnaga palun !
  21. Ootab juba huviga
  22. Sulle päris kaugel, Navil
  23. Vaata mis mina leidsin

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.