Hüppa postitusse

Marko S

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Marko S postitas

1. Ah Sina ostsidki need veljed ära ?
  2. Pane mind ka kirja praegu. Ma proovin selleks ajaks oma käru kokku panna ja kah liikuma saada.
  3. Peaks ka päevavalges selle pilli üle vaatama.Ükskord ööpimeduses nägin, aga mida sa mustast kottpimedas vahid ? :mrgreen:
  4. Uue siduri saad minu käest hea hinnaga.
  5. Ma ei suuda praegu peast kohe välja mõelda, et kas seda tervet tükki (see kust lõigatud ei ole) saaks mõõtude poolest kasutada karterikaitsena ?
  6. Tubli töö oled ära teinud. Aga kui moto müügi mõtted tekivad, siis esialgu PS mulle.
  7. Aga Eix, mis Sa vana motoga teed, mis maha tuleb ?
  8. Äitäh, et viitsisid klõpsutada. Päris palju ilusaid ja häid pilte oli.
  9. Kusjuures ma püüdsin seda infot eile leida,aga ei leidanud.Äkki valgustad mind ?
  10. Tundub,et Alpina oma kätt külge IX'ile ei pannud.Vähemalt pole kuskilt veel silma sellist infot hakanud. Rääkides Alpinadest,siis neid tehti täpselt nii : Alpina B3 - touring ja cabrio Alpina B6 3.5 Alpina B6 3.5S Apina C1 Ja siis nö aafrika variandist Bmw SA 333. Info on siis pärit SIIT leheküljelt.
  11. Sellist bavaria makki ma näen küll esimest korda.Kas on tegemist E30 ajastu originaal makiga või on see kuskilt mujalt pärit ? Mõnus vanakooli CD mängija, mulle meeldib. 8) Kui keeruline seda OBC värki külge on installida ?
  12. Minumeelest on kõigil sama.Mu M40B18 mootoril oli kah Getrag mootori otsa kruvitud.
  13. No mul vist veidikene "uuem", sest mul isegi RCA otsad maki taga olemas.Aga noh,voluum on keeratava nupuga ja pole liigset tilulilu küjes. Valetasin,mul hoopis Panasoonik.
  14. Tead, nende vanakooli magnetooladega on hea, mitte kedagi ei ahvatle need seal.Mul on kah mingi vana JVC kärakas (oli vist) ja sellega on ka täpselt nii, et peakski paneeli ette unustama, siis keegi ei viitsi selle 100.- pärast möllama hakata.Ei tea, mulle ei meeldi need värvilised p*demajakad.
  15. Väga viisakas näeb välja.Hea on selliseid vaadata.Isegi ilma edeva velje ja madalduseta paneb kaela käänama linnas. Jõudu!
  16. Minu nime võid kirja panna.
  17. Ma olen kade.Jõuaks ka kunagi sinnani,et auto üle värvida. Aga jõudu ja jaksu.Loodan,et äkki näeb ka kunagi seda täissuuruses.
  18. Kusjuures need valged sobivad rohkem.See "pläkk" on juba kuidagi kulunud tuuning.
  19. Oeh,kus mõni mees viitsib! Peaasi,et ennem see hirmus tuhin otsa ei saa ja ettevõtlikus püssina põõsas ei lõpeta. Jõudu!
  20. Üks retropill jälle emexist päästetud. Tubli töö!
  21. Oleneb kus kohtumine on ? Äkki veaks ennast siiski kohale,ühele õigele rullide kogunemisele.Ilmataadiga proovin rääkida,saab hea ilma. Kas mingisugune suurem kogunemine ka plaanis on suve alguse puhul ? Ma tean,et see kruiis on,aga lihtsalt selline suurem "parklahäng" ?
  22. Nii. Ütleme nii,et mõne näo ja pildi ma kokku panin,aga mitte palju.Paari inimest tean,kes Sikupillist ka läbi käisid.Aga ülejäänud jäid võõraks.2 touringut oli veidi eemal. Aga järgmine kord peaks tegema mõne suurema ürituse,saaks ka teada,et kes on kes jne.
  23. Kurja,meil on EBK häng ka täna.Äkki teeks hoopis Sikupillis ? Me oleme ise seal muidu.Kuskil kella 20'st alates.
  24. Tasapisi loob.Jõudu jaksu ja palju abikäsi.
  25. Vaataks hommikul ilma pealt,kuidas asi on.Kui soe,siis võiks alekokil olla ja kui ikka puhub püksid jalast,siis võiks mustikas kah olla.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.