MKool
Foorumikasutaja-
Registreerus
-
Viimati külastas
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis MKool postitas
-
Tartus nägin ühte üli kena touringut. Punast värvi oli ja blond neiu oli roolis.
-
neid kanistreid leiab ebays. Hinnad jäid 100-300 euri vahele (kui mäletan õigesti).
-
step 1: hangi auto step 2: võta auto tükkideks step 3: keretööd, värvimine, jne step 4: lao auto kokku tagasi, asendades kõik kuluosad ja katkised detailid uutega step 5: profit
-
Viimati, kui temast kuulsin, kirjutati sellist asja (18. okt 2016): "preface ja face segu enamjaolt on kyll, taga paremalnon pindmine , kapoti alumine äär natuke kole, ukse ääred korralikud, põhi korralik, tagant sai paugu, väänasin enam vähem sirgeks aga tuli mõra sisse , taga tule saab suht paika, auto asub mustamäel tallinnas. rohkem pilte saab hiljem"
-
nii ta on... Eestis miskipärast on quantity > quality, ehk kvantiteet > kvaliteet.
-
Valgma, on veel saadav roosat, lillat... Aga nagu ma kuskil eelnevalt ütlesin, värvi järgi ei saa midagi. Igast värvist on erinevate standardite järgi käivat kraami. Tuleb silti uurida.
-
Kuna ülemised lingid on vääga vanad ja ei tööta enam, lisan siia paar asja. Ise pole neid läbi vaatanud veel, kuid piilunud olen. Kui kellegil veel midagi asjalikku, siis postitage palun BMW e30 repair manual - https://drive.google.com/file/d/0B_sLFBvpN0aLN3hsSkpvN0pja0k/view?usp=sharing BMW e30 repair manual 2 (tuleb alla laadida ~106MB) - https://drive.google.com/open?id=0B_sLFBvpN0aLTWRhUnRVVjZjaWs BMW e30 Torque settings - http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Torque_Settings
-
Damn, ei vea sul üldse kuidagi. Kui tohib küsida, siis kus kandis sa nende asjadega pesitsed? Eeldan, et kuskil Tallinnas? Ei tahaks sinna kanti jalgagi tõsta. Muidu said kraami tagasi või leiti pikanäpumees ülesse?
-
Olen ka seda lugenud/kuulnud. Samas olen kuulnud, et sinine "tosool" teeb sama. Siis olen veel kuulnud, et tosool on ainult vene kraam ja sobib vene masinatele. Poes silte uurides, selgus, et müüakse ka ATSM-D3306 või/ja* BS 6580 standarile vastavat tosooli ka. Enamjaolt on siiski punane kraam VAG (Volkswagen-Audi-Group) toodang ja mõeldud just nendele masinatele. Onu mul ja ka mina ise oleme alati sinist tosooli sisse kallanud ja pole midagi õhku lennanud. Kuid nüüd natuke targem ja üritan otsida ATSM-D3306 standardi kraami või lähen otsin UM'ist. Plaanis on mingi päev minna AutoMaailma ja UM'i vaatama, mis seal siltidel kirjas (BMW standardi info siiamaani pärineb Amazoni BMW jahutusvedeliku müügikuulutuse pildist - https://goo.gl/MKxd4B). Lisan mõned pildid toodetest. Firma nimega APchemicals teeb ka ATSM-D3306 ja BS 6580 standarditele vastavat sinist "tosooli". . PS: Just avastasin, et punase jahutusvedeliku tekstis on selline lahe lause nagu "Kasutusaeg jahutussüsteemis min 5 aastat".
-
Uurisin ise ka ja BMW enda oma vastab standardile ASTM D3306. Vaatasin siis, mis standarditele poes olevad vastavad ja paljud on BS 6580. Osad on BS 6580 ja ASTM D3306. Samas osad tosooli nime all müüdavad potsikud on täiesti erinevate standardite järgi tehtud. Osad on vene standardi järgi, teised ASTM D3306 ja/või BS 6580. Kõige naljakam on see, et isegi sama firma, sama värvi ja sama nimega aga erinevate suuruste potsikute sisud olid ka erinevate standarditele vastavad. Seega tuleb ikka uurida potsikute sisu hoolsamini, värvi järgi ei saa midagi osta siin. Nt. BMW enda vedelik on nii sinist kui rohelist. Osad punased on VAG jaoks loodud ja teised rohkem universaalsemate standardite järgi.
-
Kui otsida antud teema kohta netist, siis tuleb alati erinevaid vastuseid erinevatelt inimestelt. Sama juhtub ka mehaanikutelt ja poes müüjatelt küsides. Esitasin küll selle küsimuse kellegi auto teemas, sest jahutusvedelikust oli seal natukene juttu, aga et mitte risustada toda teemat, esitan küsimuse siia uuesti. Nimelt, millist (mis värvi) jahutusvedeliku te kasutate? Miks? Mis on nende vahe? Kui netist otsid "tosool" tuleb vastuseid, et vene ajal oli jahutusvedelik nimega tosool ja et tänapäeval on tosool lihtsalt tavaline jahutusvedelikule külge jäänud nimi. Lp Aaro, uurisin sinu postitatud pilte teises teemas, tänud. Kuid siiski sooviks teada mida inimesed kus kasutavad ja miks.
-
no offense, aga kui ta rallikas, miks esipõlle vaja? nkn varsti ribadeks jälle.
-
Ikka otsin...
-
Tänan ei. Kui õigesti mäletan, siis sellel veljel pole ühtegi kriimugi peal. Hoian alles, vb kunagi tulevikus läheb vaja
-
eix, ega sul VIN'i enam pole? Tahaks ka vaadata, mis interneedus ütleb selle kohta.
-
oktsioniks läheb?
-
See ikka kasutust näinud. Endal juba mitmeid aastaid üks suht tutika välimusege tagavara rattana olnud. Keegi oli ülejäänud 4 velge ära võtnud.
-
need jäid lihtsalt silma aga mingid poisikesed oma e36-te jms masinatega ei osanud kohe üldse sõita ja viskasid kopa ette. Ega ma arvanudki, et see e30 foorumi kokkutulek, kuna nägin ainult kahte e30 kerega masinat, kuid tahtsin teada, kas keegi teab, mis värk eile oli.
-
Oskab keegi öelda, mis kogunemine täna oli? Kari tonte oma BMW'dega ja muude loomadega, millest osa peaksid varuosadeks/vanarauda minema töllerdasid Tartus. Minut aega pöörded foori all põhjas ja kui roheline tuli, siis jäi vahtima sinna. Kui on soov sellistes kogunemistes osaleda, siis võiks nagu õppida liikluseeskirja ka natukene ning mitte igat ristmiku kinni panna ja ummikuid tekitada. Viimane jutt käib siis nende kohta, kes sõidavad üksteise perses ja panevad pöördete kohad kinni. Silma jäid kaks punast e30 kerega masinat. Touringu numbriteks olid 777...
-
olen huvitatud, kuna tahaks teada, kas keegi müüb neid, mis seisus on ja palju soovitakse.
-
Pagasniku paremat laekaluuki hoiavad ka kruvid kinni.
-
esimeste piduriketaste jaoks polnud vist raha...
-
Huvi pärast küsin, kas kellegil on järsku BMW style 41 valuvelgesid?
-
Henrik, saan sellest aru, kuid kas siis teistes keeltes ei kasutata kirjavahemärke? Samuti googlest otsimine ei ole raske. Ise otsin tihtipeale, kui ei ole kindel.
-
Ei saa üldse aru... Foorumis vaadates, osad ei oska üldse kohe kirjutada. Kui komasid ei osata korrektselt (vähemalt enam-vähem) panna, siis jätke parem panemata. Samuti kasutage punkte, et saaks aru, kunas Teie laused lõppevad. Vahepeal kuulutusi lugedes peab mitu minutit mõtlema, mida üritatakse öelda. Tundub, et korralik juude oled. Mida sa tahad autost, mis oli mitu korda ümberehitatud ja alati oli sõidus. Miks sa ei osta korralikku, mis maksab rohkem kui 3 või 4 tonni? Raha pole? Krt naljakas lugeda selliseid jutte, kuidas e30 eksperdid vaatavad autosid. Müügis on normalne auto, mis hästi sõidab, teeb tuju heaks iga kilomeetriga. Kaasas on kõik osad, mis on vaja vahetada. Ja tuleb mingi möla, et auto on pask. Muidugi salong pole originaal, aga mitte 3-. Leia alguses selline teine auto, kus on juba 2,5 mootor peal ja on paremas seisukorras, siis räägime. Fixed it for you! Ma tahan et kui omanik telefooni teel utleb et auto on korralik elus ta ka oli enam vahem korralik mitteni et koik osad labi ja viimane e30 kuppe ostsin siin foorumis 800€ eest oli taitsa tip top et pole vaja panna siin 6000€ autode linki mine ja osta seda kes otsib see leobab Kas sul punkti ja koma klahvid ei tööta mitte ühelgi arvutil? "auto on korralik elus ta ka oli enam vähem" - kas auto oli korralik ja enam-vähem elus? Samuti võiks ikkagi osata kirjutada sõnu nagu: telefon, enam-vähem, kupee, tip-top, leiab jne. Kuna puuduvad täpitähed, eeldan, et kasutati telefoni, kuid väike nõuanne: hoia A, O, U klahvil nakune rohkem näppu peal ja saad ka A, Ö, Õ, Ü valida. Samuti enamus OS'idel on punkt tühiku kõrval. Kui ei tea, kuidas mõni sõna kirjutatakse, kasuta Google'it. http://lmgtfy.com/?q=täheortograafia&l=1# Oh, muidu see auto, mille üle vaidlete... Vaatasin pilte, väljast tundus esmapilgul väga korras, kuid moment, mil nägin sisu, tuli okse peale. Sorry kellele see meeldib, aga lihtsalt minu arvamus.