Hüppa postitusse

MKool

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MKool postitas

1. Kas pole mitte sama masin, mis lehe eelviimases postituses kummi põletab?
  2. Hea teada, et suhteliselt paljudel on positiivne kogemus selle poega! Tegelt oli oma viga, et ei pannud pikemat tarneaega tähele. See, et neil pood ka Tallinnas tean. Kuid ei hakka Tartust Tallinna kimama selle jaoks
  3. Käisin siis sealt online chatist küsimas, üllatavalt vastas päris inimene, mitte mingi bot nagu tavaliselt sellistes kohtades. Sain ka kohe vastuse. Nimelt oli kõigil toodetel, peale ühe tarne 2 päeva. Ühe toote jaoks aga näitas, et olemas 30tk aga tarne oli 5 päeva (ise ei pannud seda tähele). Täna pidavat nad saama selle asja ka kätte ning paki teele panema. Eks vaatab! Tundub olevat vägagi kobe koht, kust tellida!
  4. Vaatasin jah, et hinnad seal osadel asjadel päris head. Kahjuks avastasin selle koha peale teisest kohast tellimist. Küsimuse küll aga esitasin kuna tellisin Aeromotorsist ka midagi ja algselt näitas, et neid laos 30 tükki ning tarne 2 päeva. Varsti on nädal möödas tellimisest ja maksmisest, kuid pole midagi kuulda. Kuid kuna sa oled oma asjad kätte saanud, loodan, et minu jubinad ka kunagi ikka kohale jõuavad.
  5. Kas kellegil on kogemusi Aeromotors (neti)poega?
  6. Mingi kaks päeva tagasi jäi Tartus silma matt must või tume hall M3 stiilis masin. Keegi teab, kas sellele ka kuskil teema vms?
  7. Küll on alles vägevad augud olnud!
  8. Väga lahe! Eriti kuna masin pm täpselt samasugune nagu minu oma (teemat kuskil pole, seega ära otsi). Lähe näha, milline minugi masin võib kunagi välja näha . Omamoodi naljakas oli teemat lugeda ka, sest mu nimi ka Mario ja samasugune touring ka hoovis. Roheliste triipudega istmeid polegi selles? Kas värv originaal BMW Lagunengruen Metallic?
  9. Kes ei oska vaadata, see ei pane tähele, et midagi viga oleks. Nii see on, aga paraku ise tead ja hinges ei anna rahu ikkagi!
  10. MKool vastas bmwcabrio teema asukohas Autod
    @eix22kirjaviga on kirjaviga, aga panna lihtsalt 14 sõna suvaliselt teineteise järele on uus tase. Samuti see "suvaline" 'edit' seal. Kui ei oska või soovi eesti keeles kirjtada, siis kirjutagu teises keeles. Samuti kas teistes keeltes siis ei kasutata kirjavahemärke? Aga las ta siis olla (mõni moderaator võiks küll esimeses postituses oleva loetavaks teha. vahetada osad 'ja'-d komade vastu).
  11. MKool vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ehh, kahju sellest autost. Uudishimust otsisin ka siis selle delfi uudise ülesse ja lugesin kommentaare. Seal 95% inimestest täis taunid, kellele tuleks labidaga mõistus pähe taguda.
  12. Tartus nägin ühte üli kena touringut. Punast värvi oli ja blond neiu oli roolis.
  13. neid kanistreid leiab ebays. Hinnad jäid 100-300 euri vahele (kui mäletan õigesti).
  14. step 1: hangi auto step 2: võta auto tükkideks step 3: keretööd, värvimine, jne step 4: lao auto kokku tagasi, asendades kõik kuluosad ja katkised detailid uutega step 5: profit
  15. MKool vastas Algis213 teema asukohas Autod
    Viimati, kui temast kuulsin, kirjutati sellist asja (18. okt 2016): "preface ja face segu enamjaolt on kyll, taga paremalnon pindmine , kapoti alumine äär natuke kole, ukse ääred korralikud, põhi korralik, tagant sai paugu, väänasin enam vähem sirgeks aga tuli mõra sisse , taga tule saab suht paika, auto asub mustamäel tallinnas. rohkem pilte saab hiljem"
  16. Uuemal Supral (see, mida pm kõik teavad kiired ja vihased filmist) on 2JZ mootoriga. Vägev saab saama see masin. 1JZ ja 2JZ on mujal maailmas vägagi laialdaselt "swapides" kasutusel.
  17. Ma tean seda, et osadel flantsidel ("spaceritel") käib flants rattarummu külge ja siis flantsil veel augud, kuhu paned ratta külge. Pole küll kindel, aga 2mm on ~ 1 keere. Vaatasin, et autokaubad24.ee midagi tundus olevat. Võid vaadata.
  18. nii ta on... Eestis miskipärast on quantity > quality, ehk kvantiteet > kvaliteet.
  19. Valgma, on veel saadav roosat, lillat... Aga nagu ma kuskil eelnevalt ütlesin, värvi järgi ei saa midagi. Igast värvist on erinevate standardite järgi käivat kraami. Tuleb silti uurida.
  20. Kuna ülemised lingid on vääga vanad ja ei tööta enam, lisan siia paar asja. Ise pole neid läbi vaatanud veel, kuid piilunud olen. Kui kellegil veel midagi asjalikku, siis postitage palun BMW e30 repair manual - https://drive.google.com/file/d/0B_sLFBvpN0aLN3hsSkpvN0pja0k/view?usp=sharing BMW e30 repair manual 2 (tuleb alla laadida ~106MB) - https://drive.google.com/open?id=0B_sLFBvpN0aLTWRhUnRVVjZjaWs BMW e30 Torque settings - http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Torque_Settings
  21. MKool vastas Margo teema asukohas Vaba teema
    Damn, ei vea sul üldse kuidagi. Kui tohib küsida, siis kus kandis sa nende asjadega pesitsed? Eeldan, et kuskil Tallinnas? Ei tahaks sinna kanti jalgagi tõsta. Muidu said kraami tagasi või leiti pikanäpumees ülesse?
  22. Olen ka seda lugenud/kuulnud. Samas olen kuulnud, et sinine "tosool" teeb sama. Siis olen veel kuulnud, et tosool on ainult vene kraam ja sobib vene masinatele. Poes silte uurides, selgus, et müüakse ka ATSM-D3306 või/ja* BS 6580 standarile vastavat tosooli ka. Enamjaolt on siiski punane kraam VAG (Volkswagen-Audi-Group) toodang ja mõeldud just nendele masinatele. Onu mul ja ka mina ise oleme alati sinist tosooli sisse kallanud ja pole midagi õhku lennanud. Kuid nüüd natuke targem ja üritan otsida ATSM-D3306 standardi kraami või lähen otsin UM'ist. Plaanis on mingi päev minna AutoMaailma ja UM'i vaatama, mis seal siltidel kirjas (BMW standardi info siiamaani pärineb Amazoni BMW jahutusvedeliku müügikuulutuse pildist - https://goo.gl/MKxd4B). Lisan mõned pildid toodetest. Firma nimega APchemicals teeb ka ATSM-D3306 ja BS 6580 standarditele vastavat sinist "tosooli". . PS: Just avastasin, et punase jahutusvedeliku tekstis on selline lahe lause nagu "Kasutusaeg jahutussüsteemis min 5 aastat".
  23. Uurisin ise ka ja BMW enda oma vastab standardile ASTM D3306. Vaatasin siis, mis standarditele poes olevad vastavad ja paljud on BS 6580. Osad on BS 6580 ja ASTM D3306. Samas osad tosooli nime all müüdavad potsikud on täiesti erinevate standardite järgi tehtud. Osad on vene standardi järgi, teised ASTM D3306 ja/või BS 6580. Kõige naljakam on see, et isegi sama firma, sama värvi ja sama nimega aga erinevate suuruste potsikute sisud olid ka erinevate standarditele vastavad. Seega tuleb ikka uurida potsikute sisu hoolsamini, värvi järgi ei saa midagi osta siin. Nt. BMW enda vedelik on nii sinist kui rohelist. Osad punased on VAG jaoks loodud ja teised rohkem universaalsemate standardite järgi.
  24. Kui otsida antud teema kohta netist, siis tuleb alati erinevaid vastuseid erinevatelt inimestelt. Sama juhtub ka mehaanikutelt ja poes müüjatelt küsides. Esitasin küll selle küsimuse kellegi auto teemas, sest jahutusvedelikust oli seal natukene juttu, aga et mitte risustada toda teemat, esitan küsimuse siia uuesti. Nimelt, millist (mis värvi) jahutusvedeliku te kasutate? Miks? Mis on nende vahe? Kui netist otsid "tosool" tuleb vastuseid, et vene ajal oli jahutusvedelik nimega tosool ja et tänapäeval on tosool lihtsalt tavaline jahutusvedelikule külge jäänud nimi. Lp Aaro, uurisin sinu postitatud pilte teises teemas, tänud. Kuid siiski sooviks teada mida inimesed kus kasutavad ja miks.
  25. Wait what? Kust saab 30 euriga sellise?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.