Hüppa postitusse

kurikristjan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis kurikristjan postitas

1. Tõsi! Vaja täpsustada, kas on pre facelift või esimene facelift. 🙃
  2. Lõustade kataloogis leidus postitus selliste kuulutustega: https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3282177 https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3282172
  3. Pilte on netis igasuguseid jah, aga paljud asjad on mustas krundis ja bemmi kleeps küljes. Ühtki hinda avalikult ei ole (ilmselt kosmos ka), korralikku veebisaiti ka mitte, vaid mõne pildi juures jutt, et uuel aastal lehel sellised asjad saada. Idee muidugi on paljulubav, et pressid ja stantsid olemas ja eelnevalt prototüüpe tehakse. Kas keegi meie maalt sealt midagi juba ostnud ka on?
  4. Mul jälle 4,4 juppidena, ploki veaga.
  5. Reklaam räägib, et teatud asutus, mille püsikunde ma olen, müüb viinavaba bensiini, see ei saa olla argument.
  6. Mille põhjal sa seda väidad?
  7. Tühja paagiga roostetab paak seestpoolt paremini. Mõistlik on ikka täiesti täis tankida. Alexelas võib julgelt 95 ka panna, aga samas rikkus pole häbiasi.
  8. Minu rool käis kunagi Viljandis Priidu juures. www.autosisud.com Tulemusega olen rahul.
  9. Võib täitsa minna jah. Originaalist on 0,5” laiemad, ET 25; originaal siis 7” ja vist oli ET24, ehk siis koopaservale on velg originaalist u. 5-6mm lähemal ja sisekülg 6-7mm auto pikiteljele lähemal. Täpseid arvutusi võid ise teha, ma praegu peast umbestäpselt tulistan ilma komakohtadeta.
  10. Suht kohe läks see uuele ringile ikka. Vahendaja liigub siin foorumis ka.
  11. Muu jutt jutuks, aga see oli küll ilus:
  12. Või mida üldse katsetatud on ja millised on tulemused? Huvitab sama teema aga vabrikuomi taga ei aja.
  13. Kui raske talt seda ise küsida on?😄
  14. Ma pole ka päris kindel, kas salongiventikast tuli mootoriruumi nii lihtsalt saab, ruumid on ju plekiga eraldatud. Pigem tekkis mootorijuhtmestikus mingi lühis, seal on ka elusa plussiga kaitsmata juhe kindlasti, mis korralikult hõõguma läheks. Suur töö ootab ees, kannatust ja rahulikku meelt!
  15. Täna pärastlõunal Raplast ära sõites tuli vihmasajus vist üks punane rull vastu? Olin ise parasjagu romu koju sikutamas.
  16. Olen korraliku katuseluugi otsingul. 53858447 (luuk leitud, aga pakkuda võib ikkagi, kui kellelgi seisab)
  17. Olen näinud osadel autodel ka 0 kW.
  18. Ma pead ei anna, et sama auto, aga ehk eelmisel aastal pakuti mulle samasugust 316 automaati. Ajalugu ja auto nägu läheb nagu kokku ja palju neid ikka sel kujul on. Tol ajal olid vist kõpitsemised pooleli, ju siis nüüd valmis saadud. Väideti, et muidu väga vinks-vonks, aga tiiva alumised otsad ja nipetnäpet veel olid töös ja plaan oli auto ära värvida. Kui tööd on korralikult tehtud, siis hind ei tundu kosmos ja pole kordades suurenenud. Positiivne ka, et ei ole tavaline rändkarikas ja loomulikult automaat. 😀
  19. Margol õigus, 86 ja 87 ehk esimene FL (nn uuem pre) on täitsa eespool kiibiga pulk. Samas alati tasub järele vaadata, millised kellad kasutusel, kuna omavahel saab vahetada.
  20. Soovin osta varurattaks üksiku 15-tollise Style 5 velje. Kapslit ei pea olema ning rehvi seisukord ei ole tähtis. 53858447
  21. Tõde on oluline, minu peres küll perestroika ajal bemmiga ei sõidetud, j.m.k.e kassett mängimas...
  22. Millenniumieelsed (ja natuke hilisemad) ARK andmebaasid nagu pudru ja kapsad, nende alusel ei maksa küll ilma muude tõenditeta mingeid oletusi teha. Registreerimine Eestis tollel diislil muuseas mnt.ee-s selgelt näha, et 99 ja regatud kasutatuna. Tollal oli see auto juba 12 aastat vana. Päritolumaad vanasti ei märgitud, tühja koha peal on paljudel Eesti. Mul ühel autol nt polegi päritolumaad üldse.
  23. Päris õudsad tagumised koopaääred olid videos. Selliseid rõvedusi tehakse siis ilmselt kerelaiendite alla?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.