Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. Kui sul nii palju aega on , kuni lõike paika saan ja valmis teen :wink: (paar nädalat ) .
  2. Alacantrat mul pole . Ja miks seda kõige tipuks loetakse > ei saa ma ka aru . Nime pärast vist
  3. e30 sport , esimesed 4 K. Tagumised sama hinda . Kui tagumine on koos peatugedega siis + .
  4. Üldjoontes pean just see laup tööl olema :evil: ..aga õnneks võimaldab ametikoht ka maja-välist külastust . Minu küsimus , et kas või mis on kindel marsuut , kella aeg oleks ka hea ...püüaks teepeal kinni ja haagiks sappa (parkla teema on veel lahtine vist :roll: )
  5. ja kindlasti leiab külavahelt tilgakese veel vana traktorivärvi :twisted:
  6. Keegi hea mees võiks veel need ülemised 2-piltti pisut väiksemaks teha , et ei peaks lehekülge kruvima .
  7. Kui sul kõik plast detailid on olemas (alumine rõngas konsoolile + ülemised mis fikseerivad kõrguse) , siis saad selle , mis on antud pildil valmis kujul !
  8. Kogunemisele võiks ka kutsuda ühe suurema hulga "püstoleid" kokku . ..Et hiljem parklas oleks võimalik "lasta" ...endi autode peal poseerida ja fotografeerida 8) Lisaks valida paremad välja ja trükkida kalender :
  9. Rool 800.- kang 100.- võtad mõlemad 850 .- :wink:
  10. Pilt roolist ja käigukangiümbrusest Pilt 2 roolist ja käigukangiümbrusest Pilt roolist Hetkel nahatan e30 ja e34 M versiooni roole . Käigukangidele on ka võimalik valmistada uusi katteid .
  11. ..just seda sama :wink: Mind just huvitabki , kas see on b-osa kvaliteedist tingituna :roll: Minu autol sarnane situatsioon ja just sama nurgaga . Sai kulme külge proovitud ja üks pool prille ei taha sama nurga tiivaga kuidagi istuda
  12. Ilus vagun 8) Kas juhipoolsel nurgal väike avarii järgne ravimatus Või näidismuster B-osa kvaliteedist :roll:
  13. enne seda ikka väike vahepala ka "mäkdoonaldis" :wink:
  14. Sai käidud esimest korda , katrsin hullemat kui asi tegelikult oli . Teema järgi arvates , et rullikad saavad kokku , kartsin näha suurte moosiriiulite , prügikott klaaside , leedu tuuningus masinaid :twisted: Tegelik vaatepilt oli aga supper kena 8) Hoopis selline tunne jäi , et mu oma auto on viimane peldik :oops:
  15. Peaks ka end kokku võtma ja peale talve pidurikettad puhtaks sõitma :twisted:
  16. Vanemal vers. on originaalis tagumised koopaservad kõrgema kaarega . :wink:
  17. Kuniks uksepolstrid on eemaldatud ; soovitaks soojalt uksed konserveerida seestpoolt :wink:
  18. Kui ma oma nurga alt seda vaatan , siis ... Mille pärast mulle liinitöö ei meeldi , inimene tuleb tööle , teeb oma sajoobi ära ja läheb koju :? Aga peaasi , et omanik sai oma autosse uued istmed ja on ise rahul 8) Kindlasti näeb uus salong välja mitmeid kordi parem , kui enamikul :wink:
  19. Was ? 14 bauri :roll: Suvel lähme kõik muuseumisse 8)
  20. Väga ilus madaldus on autol 8) Tagant vähe kõrgem , eest mõnusalt madal Kas sa tehnilisi andmeid vedrude kohapealt oskad õelda ?
  21. Aastaid tagasi sai omale eesmärgiks võetud ..ehitada üks e21 M5 mootoriga (mõlemad olemas) , tõsta sinna peale ümber tehnikat nii palju kui kannatab Sellise projektiga vast ei maksa üldse ark-i jutule minnagi :roll: ( )
  22. Hea , et auto on parema peremehe leidnud
  23. Ega sealt midagi suurt ikka välja ei loe ! Pigem küsimus selles , et kas keegi kinnitab õeldut (ARK) või jääb ja on see nii rohkem " keegi rääkis ..kuskil " versioon :roll: Fakte oleks vaja 8) Ma pigem kaldun arvama , et ark lähtub (nagu praegu) tehase andmetest endiselt . Kõik mis tehasepoolt ..see võib olla ja ei enamat ..olgu aastaks või 65 :evil:
  24. Legaalsuse rubriigis võiks selle kohta teemat arendada : Kes teab ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.