Hüppa postitusse

ryan

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ryan postitas

1. See peaks olema passat b3 stangelisa, pardi nokaks kutsutakse pisut teist lisa, mis on ikka e30 ridadest pärit See kuuesajane on kasutaja silwer vana masin, siiani näeb kena välja
  2. Mis asi on koodipulk ? Ja kus seda kasutatakse ?
  3. Ma arvan, et eix lasi makroga kõik kohad täis 😁😂 Poroloon ikka. Aga täitsa äge ettevõtmine sul, tundub, et aega on 👍
  4. Ma arvan, et selle töömahu eest oleks saanud 2 rullikat taastatud 😉
  5. Kunagi tuuniti ka ühte mandeood, õhuvõtt lisati kapotile jne aga see kuivas päikese käes katki. Siis tehti kõik uuesti, liimit ja lisati tihedalt neete või kruve jne, lõpuks läks ikkagi katki Erinevad materjalid hakkavad mängima ja nii need praod sisse tulevad. Üks detail peaks olema lõpuni üks materjal, siis jääb pidama.
  6. Minu arust on ka täitsa bueno
  7. Hiinlased on ka ühe junntüki valmis saanud.
  8. Selles suhtes on tõeliselt lahe ettevõtmine, et venna auto valmis teha 😎
  9. Juba parem, pastellsem, ei ole nii kärts. Minu arust on need kaks ikkagi nagu öö ja päev. Valget natukene sisse segada, saaks sarnase tooni kätte küll. Tavaliselt õeldakse, et võta näidisest 2x heledam toon (seina värvides see vähemalt töötab)
  10. Minu arust on see värv liiga roheline, võiks õelda, et neoon. Väga ei kujuta ette M3 replika selle värviga. Esimene mulje oli kohe drifti teemaline, sinna sobiks küll.
  11. Ford eskortist teha BMW on sama hea, kui ladale panna sportrool, silitada on küll hea aga sõiduomadused jäävad samaks.
  12. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nina läheb suht kergelt kõveraks nii.
  13. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mis seal taga juhtus ? Midagi on kõvasti lappama läinud.
  14. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Edasi uurides, tundub et on siiski järelturu vakstu. Korralikumatel on siiski riidest katus
  15. "Uuest aastast pean hinda kahjuks natuke kergitama" Kas roostet on juurde tulnud ?
  16. Oled sa mõne värskema mudeliga ka proovinud sõitta ? Kas rihmal leevendus on?
  17. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Siin olekski vaja anda pisut elastsust materjalile ja uv kindlust.
  18. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ütlesin, et pole just bmw aga saksa marki küll. Katus on mul originaal. Selline;
  19. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kas see on kanga moodi riidest katus? Mul on muidugi pisut teine saksa mark aga katus on nagu vinüüli laadne toode (originaal), õmbused on peal nagu mängult
  20. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Teine küsimus tuleb selline, et mis ainet katusele määrida, et kestaks iga ilmaga ?
  21. ryan vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Cabrio meestelt tahtsin küsiga, et kas katus koliseb ka aukudes? Et kere on pisut vedelam jne.
  22. Minu arust need kandilised tuled ei sobi küll mitte kusagile.
  23. ..aga tule toonimisega võib kõik uuesti pekki keerata.
  24. Ilmselt koolis ei õpetata aga püsti ei tehta pilte. Nii filmitakse ainult "võimalik vaid venemaal" kaadreid.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.