Kõik, mis ryan postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Viimane pilt on ilus Selline tunne on viimasel ajal küll , et jupid kaovad lettidelt . Ega ei jäägi midagi üle kui korjata varasalv täis , varsti nagu miki , kes maailmalõpu ootel punkri konservi täis on korjanud Uusi tulesi läheks omalgi vaja . Hella lähikad e-partsist on saada veel 57,40 tk . Need peaks ju kõlbama küll ? Üksikuid kaugeid pole müügis näha
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Rauda ka ära seda keret vii , ma võtaks enne tagumised tiivad ära , kui see muidugi võimalik on .
-
316i 141kw kupee '91 - TenZki
Väga ilus ! Istmele osta foorumist üks kõrvalistuja iste ja vaheta katted ringi , nii lihtne see ongi . Mingisugust alternatiiv kangaid ei ole küll mõtet toppida .
-
2015 Kalendrile pildild
Vana seaduse järgi meeldis mulle rohkem .
-
316 '90 - Kalev
Kus seda plast pudi-padi müüdakse ?
-
m20b25 126 kw pöörete kõikumine vahemikus 800-4000
Üks idee mul on seoses oma kogemus m20b20 92kw mootoriga, millel on tohutu vaakumsüsteem võrreldes uuema tüübiga. Tühikäigumootori klapp ei toimi. Muidugi 92kw pööritas siis ainult kuni 2500 pöördeni.
-
Tunni ajaga kohapeal seistes lõhkeb õhulõdvik? :-o Bensiinipump?...Kaas põhjas töötab hästi!
-
Autoks mul on 325i aastast 86 ja 126 kw , siiani on mootori töökäik hea olnud , kuniks nädalavahetusel sõitsin pisut . Teisel käivitamisel töötas ilusti kuniks äkki lõi lambist pöörete kõikumise sisse . Pöörete järgi nagu sureks kohe välja aga ei sure ja seejärel lõõb uuesti 4000 pöördepeale ja tagasi . Sellise stabiilse kõikumise juures võtsin õhulugejal juhtme küljest , pöörded jäid stabiilse 4000 peale . Kui pistiku uuesti külge panin siis kõikus edasi . Pöörete maha langedes lõi pisut klapiklõbinat ka sisse nagu madala oktaaniarvuga kütuse puhul ..meenutas mosset kangesti . Pean hammasrihma üle kontrollima justkui oleks süüde vale . Kellegil on midagi sarnast juhtunud ? Ideid mida kontrollida ? Ise tahaks kangesti pakkuda õhulugejat.
-
No hea veel , et koolilõpupidu ei olnud . Anna poisile see auto , lapake koos ümber siis näeb vaeva ja suhtumine asjadesse muutub . Veel parem on kui ise teise kere ja värvimise raha kokku ajab , siis ulub iga kriimu pärast Koolituse mõttes on selline projekt hea harimine ja autopisiku saab kaubapeale .
-
318i Cabrio '92 - Leks
Pildid ilusad Kas selle katuseluugivändaga tööriistakomplektis saab kabrio juures ka midagi keerata ? Või on see millegi muu otstarbega ?
-
325E 1.8is '85 - pold1
Aga kuidas pagassist õhk välja pääseb ?
-
Hõõtsapuksi vahetus ei tohiks eriti keeruline olla , kui koos prilliga vahetad , kaks polti ja veidi väntsutamist . Lugesin just üht lõunaosariikide düsgraafiku kirjateksti ja ütleme , et sinu tekstil pole täitsa vigagi
-
316 '87 - Mihkel
Mul on kogemus epokrundiga , see ei põle ära . Pidevkeevitusega ei ole proovinud aga punktida saab ilusti , krunt peab muidugi kuiv ka olema . Punkti kõrvalt ainult tahmab pisut , selle kuumuse juures hoopis kivistub kõvemaks . Punkti kohad olen enne keevitamist pisut puhastanud kontakti saamiseks . Samuti võib kasutada teise kere küljest lõigatud detaile , mis on juba tehasepoolt krunditud/värvitud . Aga ma ei ütle ühtegi paha sõna tehtud tööle
-
316 '87 - Mihkel
Mul tekkis küsimus selle kundepoolse nurga kohta , kuidas sa kavatsed selle neljakandilise tüki alt kruntida ? Kas mitte esmalt oleks tulnud ära kruntida alt koos selle tükiga , siis külge punktida , hiljem ilmselt seest/sisse auk puurida ja karbiõli sisse lasta . Ma rohkem muretsen selle kõva töö kestvuse üle
-
325i '90 - GTA
Palju maksab nelja velje puhastamine ? Ja kas järjekorrad on pikad ?
-
O: Komplektset korraliku esimest kroomstanget
All Car pakub ka b-osana , keskmine osa 99.- (eu-s 5tk , eestis laos 1tk) , külje det 37.- (eu-s paremat poolt saada ainult 2tk , vasak 0-tk)
-
Lobamokkade rubriik
Ma ei võtaks kõikke iseenesest mõistetavalt , terve linn on täis igast johmakaid , kes ei saa aru , kus nad üldse on . Mingitest tuledest ja nende kasutusest pole mõtet ka rääkida . Aga eks suurem enamus , kes ka maanteel liigub on linnast pärit ..mingil moel . Idiootide vastu aga aitab imehästi pildil olev asula , kus selliseid liikumas ei ole nähtud .
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
Minuteada on originaalis M20 2,5L 125 kw , peale läheb M50 2,8 L
-
316 '87 - Mihkel
Garaas on vägev ! Palju laius on ?
-
Lobamokkade rubriik
Ees on tõmbamiseks konksud . Kõis / tross puu ümber ja tõmbad tiiva ja uksevahe paika . Et nina veits viltu on , selle saad ka sirgeks , keerad rattad välja ja lukkad soovitud suunas / soovitud tulemuseni . Kui lükkamisjõust väheks jääb siis tuleb kasutada auto enda jõudu . Ules - alla vaja , siis sätid lae ja põranda vahele ..üles üks pruss alla tung ja läheb . Kui enam/vähem paigas on siis lammutad tiivad plekid küljest , lõikad kortsus detailid ja asendad uuega . Nii tehakse põlveotsas / kiirkorras ja siis väidetakse , et käis kerevenituses ja 100 asja veel
-
BMW 318i '84 - SiimK
Sellist õppevormi nimetati kaugõppeks ? Ja koolirahaks on need materjalid , mis sinna peale määritakse
-
BMW 318i '84 - SiimK
Mis juppe sellelt võimalik saada oleks ? Näiteks ?
-
Rooli nahatamine
[size=6]Oleneb , mis roole nahatada vaja on ?[/size]
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://www.soov.ee/jogevamaa/Bmw_323_1542861.htm?ca=1 On siit foorumist ka läbi käinud , palju sellest ka alles on seda ei tea . Pildid peaks aasta(te) tagused olema , aga hinnalt hea .
-
318i '84 - Andrus
Seda ei tohi ära rikkuda jah . Väga hea nostalgiamasin ..ja kui palju neid mööda Eestit vuras . Antud auto muidugi on üks ainukesi , mis lõplikult valmis on saanud ja ales jäänud