Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Said mootorist lahti?
- Coilover
-
325iX '87 - Aigar
Ei tea mul 126kw jebis koguaeg ja kütusekulu oli oi oi kui suur
- 325iX '87 - Aigar
-
320i Cabrio '89 - Jann
Minu vanast 324st pärit vidin
-
BMW 325i cabrio-M-technik
pagassi luuk kasutatav sedaan-kupee ja taga tiiba mingilmääral vist saaks ka sedaani-kupee oma kasutada. Kahju et nii juhtus. edu remontimisel.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Helkurid stangele käivad siis tuuningtulede puhul millel puuduvad endal helkurid.
-
324td '87 - Taavi00
ma sellel pillil 2x paaki alt võtnud. ära keevitama hakka vaid viska minema. ylemisel osal torud paikasin keemilise metalliga ära kuid see paak omadega otsas. torud pisikesi auke täis ma usun. Mis on saanud alpina lisanäidikutest?
-
320i Cabrio '89 - Jann
kunagi minust üleelmine omanik lasi siduri ribadeks sellel ehk tollest ajast see jama seal. nr on kyll päris huvitav
-
324td '87 - Taavi00
luuk ei toiminud korralikult juba minu käes. manuaaliks sai ta minukäes kuna kast oli peetis.
-
324td '87 - Taavi00
lõpuks mu vana auto jälle foorumis taga m teh stange vast sellepärast et seal pole tagapõlle kõige parem. Sellel peaks olema alpina intercooler ka kui snoofi maha pole monteerinud. lsd....selle pani snoofi alla? ps see auto tehasest automaat kastiga.(kärukonks ka oli kunagi ) EDIT: see auto on 87 mitte 88 aasta,
-
320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS
kui pumba vana jättsid siis to surises juba...ehk andis saba.
-
mäletan et kellelgi oli sellega probleemi....otsi foorumist siin oli kirjutatud sellest.
-
hea vaadata et eluvaim sisse puhuti pildimaterjali ja juttu siss
-
320i Cabrio '89 - Jann
rooliotsasid peab natukene modima kuna lahkujooks on ja otstest juba põhja keeratud.
-
BMW 320i '87 - John325
varuosade all praegu täitsa 3 m20b25 mootorit müügis üksneist minul
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
oja mis sa duubeldad koguaeg aga päris kenake tõotab tulla sa m5 velgi ei taha juurde soetada (e34)?
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
tihendite vahel võib lihtsalt olla roostet nagu eix ytles. soovitaks nad ikka küljest võtta ja see on e30 väga lihtne.
-
316 '88 - M-Tech
viimasel ajal suurem kiskumine üksteise kallal siin. suured mehed juba ju aga igamees teeb autot endale v mis? seni kuni tartuhirmu style poole ei lähe on väga hea See siin on jube kena aparaat ja $ mis sinna läheb on päris suur aga ilus ja jõudu!
-
320i Cabrio '89 - Jann
Ees on kui ei eksi siis 5 mm flantsid ja taga ei ole midagi vahel.
-
K: Tuuningu legaalsus eestis!!
ja lisada ning vastuvaielda pole miskit. Seadused on nii siis on. kui ei meeldi siis ürita saada vastavasse oranisatsiooni pulti kus saad muuta. Jamari jutu poolt kahekäega!
-
318i '84 - Andrus
:twisted: Jõudu vanakese eest hoolitsemisel
-
Kus asub värvikood?
juhipoolse lanseka peal vist
-
320i(325i) E30 touring - madis i
päris jeep näeb välja muidu ilus
-
BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit
kuidas selle dripi kütusekulu ka tuli. Mind huvitab kuidas sellise väikse kere peal niisuur mootor küttega majandab...ja veel sellise diffriga nagu sul(peaks suht ökopiits olema)