Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Said mootorist lahti?
  2. m20b20 vastas Ranny teemale, kohas Tuuningurubriik
    Mis sul häda? Sinu auto või?
  3. Ei tea mul 126kw jebis koguaeg ja kütusekulu oli oi oi kui suur
  4. tühikäigu mootor?
  5. Minu vanast 324st pärit vidin
  6. pagassi luuk kasutatav sedaan-kupee ja taga tiiba mingilmääral vist saaks ka sedaani-kupee oma kasutada. Kahju et nii juhtus. edu remontimisel.
  7. Helkurid stangele käivad siis tuuningtulede puhul millel puuduvad endal helkurid.
  8. ma sellel pillil 2x paaki alt võtnud. ära keevitama hakka vaid viska minema. ylemisel osal torud paikasin keemilise metalliga ära kuid see paak omadega otsas. torud pisikesi auke täis ma usun. Mis on saanud alpina lisanäidikutest?
  9. kunagi minust üleelmine omanik lasi siduri ribadeks sellel ehk tollest ajast see jama seal. nr on kyll päris huvitav
  10. luuk ei toiminud korralikult juba minu käes. manuaaliks sai ta minukäes kuna kast oli peetis.
  11. lõpuks mu vana auto jälle foorumis taga m teh stange vast sellepärast et seal pole tagapõlle kõige parem. Sellel peaks olema alpina intercooler ka kui snoofi maha pole monteerinud. lsd....selle pani snoofi alla? ps see auto tehasest automaat kastiga.(kärukonks ka oli kunagi ) EDIT: see auto on 87 mitte 88 aasta,
  12. kui pumba vana jättsid siis to surises juba...ehk andis saba.
  13. mäletan et kellelgi oli sellega probleemi....otsi foorumist siin oli kirjutatud sellest.
  14. hea vaadata et eluvaim sisse puhuti pildimaterjali ja juttu siss
  15. rooliotsasid peab natukene modima kuna lahkujooks on ja otstest juba põhja keeratud.
  16. varuosade all praegu täitsa 3 m20b25 mootorit müügis üksneist minul
  17. oja mis sa duubeldad koguaeg aga päris kenake tõotab tulla sa m5 velgi ei taha juurde soetada (e34)?
  18. tihendite vahel võib lihtsalt olla roostet nagu eix ytles. soovitaks nad ikka küljest võtta ja see on e30 väga lihtne.
  19. viimasel ajal suurem kiskumine üksteise kallal siin. suured mehed juba ju aga igamees teeb autot endale v mis? seni kuni tartuhirmu style poole ei lähe on väga hea See siin on jube kena aparaat ja $ mis sinna läheb on päris suur aga ilus ja jõudu!
  20. Ees on kui ei eksi siis 5 mm flantsid ja taga ei ole midagi vahel.
  21. ja lisada ning vastuvaielda pole miskit. Seadused on nii siis on. kui ei meeldi siis ürita saada vastavasse oranisatsiooni pulti kus saad muuta. Jamari jutu poolt kahekäega!
  22. :twisted: Jõudu vanakese eest hoolitsemisel
  23. juhipoolse lanseka peal vist
  24. päris jeep näeb välja muidu ilus
  25. kuidas selle dripi kütusekulu ka tuli. Mind huvitab kuidas sellise väikse kere peal niisuur mootor küttega majandab...ja veel sellise diffriga nagu sul(peaks suht ökopiits olema)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.