Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. karbilaiendeid ei ole ainult
  2. ma arvan et eix ja renx olid ennast nii pehmeks tinutanud et naaber oligi see kõvamees kes mootori ära vahetas
  3. kujutan ette mis kogustes õlut ära joodi
  4. m20b20 vastas Kaspar L teemale, kohas BMW ajalugu
    Mingeid Cabriosid on ka tehtud De või oli see Color Edition. Mobiles oli müüa üks. Ilus sinakas roheline värv oli jne.
  5. kogemata jäid üleeile sellised asjad näppu päris hea ju
  6. Seal jahutusvedelik sees ja need süsteemid hakkavad lekkima. Eix tubli poiss sai enda masuudipressil tööle selle konsulteeri temaga
  7. mul seda pikendus juhet polnudki kaasas. Proovinud igas asendis. Mingi 50 lugu jäi ka peale, aga kaua sa jaksad neid kuulata
  8. see Sänna sirge pole teab mis hea koht vajutamiseks(lainetab veidi)
  9. mul sama pulk, aga peale pooleaastast kasutamist pulk töötab ideaalselt aga arvutiga ei kontakteeru . Kus mõnel on viitsimist mässata
  10. proovi kellegi käest kellade plokki saada, see kõige lihtsam viga mis võib olla.
  11. möhh`?
  12. see 4 kasti käru on mõtetu, nõrk. mul olemas 8 kasti jaoks tugevam käru
  13. lugege taksaatori kommentaari eixi mootorimüügi teemas, seal selles kati ja kw asjast juttu.
  14. mina saan arvele võtta
  15. Ilus auto tagasi seal kus olema peab Buss ei lähe müügiks? võid hinna ps lajatada kui läheb.
  16. Küsi foorumis Eix`ilt. kindlasti leiab kasutatut ka, mille ehk saab kiiremini kätte.
  17. hea tuss juba müüb Osta suurem kõrvale, mida sa tast ikka müüd
  18. naabrimehe meesteka ostis ära
  19. Kui sul on E30`le mõeldud vedrud all ja ise ei ole lõiganud siis peavad maksma. Pole vahet kas on madaldus või mitte, peaasi et on mõeldud sellele autole.
  20. tal see niisama seal üleval. ütles et ei taha müüa
  21. Peale jaani mingi hetk tulen viskan ära. pane psi oma nr.
  22. See läbisõit ju suhteliselt realne(mu käes hoodlusraamat kui tahad) et ei tohiks mootoril midagi viga olla. Surved olid kõik paigas ja kaan sai ju ka näptud. sääre tihendid uued ning nookurid said komplekteeritud paremad. Kast on ka täitsa heas korras ju Sellele m30 mootorile vaata mõni teine kere
  23. Kiire googeldusega sain ma aru et 3,5 m30 mootori otsa ja siis emmi mootori otsa topitud seda kasti. Getrag 280. Jäta originaaliks ikka
  24. oli jah tema. rsk vend sõidab silmaklapid peas ja ei näe midagi

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.