-
Registreerus
-
Viimati külastas
-
Võidetud päevi
90
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis m20b20 postitas
-
Mis sul viga on? Kompleksid? Ebays jäi jalgu ja tulin näitama.
-
kui ma nüüd ei eksi siis roolisammas läks läbi põhjamati(auk). Mina räägin siis kabriost. Ja põhjamati tagasi panekul on lihtsam panna nii, et tagumiste jalgade õhutorud paned kui matt on ahjualla paika lükatud. Samas vb lihtsam ära võtta ka kui ennem ära võtad(mul olid küljes).
-
roolisamba augu juures 4-5cm lõigata vaja ainult. Ahju juurest pole vaja midagi lõigata, sealt libistab alt välja ilusti ja tagasi ka. Ma enda kabriol võtsin välja. armatuuri toe painutasin natuke eest veel ära ja väljas ta oligi.
-
Miski punane pill rikub tumedate pillide rivi ära
-
Nõme päev deitimiseks. Nv poole väljamaal rügavad tavaliselt kodus.
-
pakun et rehvid on nässus. tasakaalustades ja silmaga kõik ok, aga tegelikult nahkas omadega. jamasin kunagi samamoodi. proovi mingeid muid rattaid alla.
-
Otsin inimest, kes M42 juhtmestiku ühendaks
m20b20 vastas kasutaja siimp teemale asukohas Küsimused - Vastused
Usun et pani vähe puitu ja ajas m ja n tähe segi.Tiidule ka kaabelduse seks istub vist. -
printsess noh
-
extremele algselt plaanitud aga ta põlgas ära
-
Kezagi huvitab siis minukaudu saab tellida neid pudinaid saksast mida riigisiseselt nad ainult saadavad, või on mõtetult kallis Eesti saatmine.
-
Paljud müüvad auto maha ja siis muudavad järgijäänud kuulutuse aega(makstud ju siiski) et müüa võibolla enda teisi autosid. Enam ei saa nime ja mudelit vahetada, nagu varem. Seepärast sellised nimed seal ongi. Tavaline nähtus
-
-
2013 Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
m20b20 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
-
Reedel rullid kokku ja Antsla kanti Triinu Baari taasavamisele ?
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
m20b20 vastas kasutaja icehouse teemale asukohas Rullide kokkutulekud
äkä, maru pikk maa -
tekst on seal küll korralik. driftimis rehvid
-
Nii nüüdseks peaks kaugema otsa rahvas ka kodus olema. Üritus sujus minu arvates väga hästi. Ilm oli super nagu eelmisel aastal ja seltskond oli ka viimasepeal. Tänan kõiki kes jäid viisakaks ja eriti -kaido-'t puude eest. Väga loodan, et ka tuleval aastal midagi sama toredat toimub. Eelmise aasta autode arvu lõime ka üle. Kokku 20 Erinevat E30(4 sedaani, 4 kabriot, 1 Baur, 3 Touringut ja 8 kupeed). Paluks nüüd albumite linke piltidega ja muljeid (ka negatiivseid, et järgmisel üritusel paremini teha) . Kert -
Dokumente pole vaja Ei hakka Läti võime torkima ja Valgas tänav lahti liikluseks mille pärast boleemika tekkis. -
-
Kes on tulemas hiljem ja ei oska kohale sõita, siis heliatage mulle ja juhendan 55 983 010. Soovitav võtta kaasa parmu-sääsetõrje vahendid. -
Klassikutes üleval ja ei hakanud EBK tegema. Yux ürita enda pill ikka korda saada :)erxx pakub 25 kasti m40 otsast. Subaruga tuled siis minema ikka ei aja. -
Aidake nüüd Yuxil kiirelt pada vahele lüüa !!! Yux ajutiselt uus kast alla lüüa(m50 oma pidi fittima)? -
-
Loetud päevad veel jäänud ürituseni. Oleks tore kui rahvas võtaks kaasa ID kaardi ja auto tehnilise passi. Kaevati meie marsruudil linnas üks lõik tänavat üles ja esialgne plaan oleks 300-400m läti poole pealt sõita Keegi võiks veel pakkuda suurt välitelki igaks juhuks