Kõik, mis m20b20 postitas
-
Lobamokkade rubriik
Võin su lae homme ära tuua 😀
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
Ilus areng. 👌🏻 Palju ühe sellise mahuka keevitustöö elektrikulu rahaliselt umbes on?
-
Lobamokkade rubriik
Ei pea, kui maanteametis Tüv/Abe või mõne muu tootjapoolse paberiga lähed ja lased passi kanda. Realselt pole kuulnud et keegi coilide eest oleks pähe saanud. Flantsidega ehk veel.
-
Lobamokkade rubriik
Kus tead entu, oled läinud? Kui on vastava auto jaoks paberid olemas ja näiteks saksa Tüv poolt heaks kiidetud, siis peaks passi kirja saama näiteks madalduse. Peavad auto kõrguse üle mõõtma ainult. Flantse teevad ka H&R jne, siis peaks nende kohta ka vastavad paberid olema, iseasi kus sa leiad sellise mnt ameti tegelase kes viitsiks sinuga tegeleda, kergem öelda ju et ei saa/pole võimalik/tõmba uttu.
-
O: e30 pre kupee kere
@mihkel22 on taastatud 4d pre kere dokkidega. Arvestades töömahtu ja materjalide hinda siis pm annab aitähhiga ära. Lihtsalt, et kui huvitab 4d.
-
Kes, kus ja keda nägi
See ilmselt mis maha müüdi just. Foorumis oli teema.
-
Autokerede keevitusteenus Jõgeval.
@Toivoku siis tuleb voolu vähemaks keerata 😂
-
Lobamokkade rubriik
Entu eputab et ta Trollimaal 😀
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Usa pre jumala äge! Mulle küll meeldib, eriti kui on see lisa mis eixi pandud pildil.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Vähem järvakandis käima ja tihedamini autot pesema 😀
-
Ma suvaliselt googeldades otsin kui vaja, aga soome fb rühmas pandi 2 eri decoderi screeni. Väga ei süvenenud millised jne.
-
Erinevad decoderid näitasid erinevalt.
-
Ühe Vin dec järgi on.
-
O: E30 hobiautoks
Mida ma sulle faktitan 😀 kasuks tulevad sissekirjutusega sõbrad/sugulased(✔) ja piirkonniti võib transiitnumbri saamine erineda. Paar päeva hispaanias sealset gurmeed ja Cervezat nautides pole ju vahet kas saad transiidid kohe või paari päeva jooksul.
-
Mis seal korraliku on? Ainuke jama, et lõviosa ei räägi meile levinumat internatsionaalset keelt 😀
-
Ära nüüd hakka nilbusi loopima E30 punkris 😄
-
Siit tekib küsimus, et miks sa siis ei vali? 🤔
-
Juhiuks 2 pildipeal eri tooni js liist ka, vähemalt 1 tiib küljest käind. Muidu ilus beez 😀
-
318 88a sedaan
Ehitusel kasutatav niiskustõkke paks kile on ideaalne sinna.
-
Lobamokkade rubriik
Leidub neid amg mersudes, e34des ja m3 e30tes vist ka. Ei tea kas juba tehasest seal 🤔
-
Seda poola oma mõtled, siis 4521 Tavidi järgi.
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
-
Teah hobi auto puhul vaatad ju ise palju oled nõus ise välja käima ja kui äri plaanis teha, siis vaatad kas katet oleks(vähemasti minul). Lisad on ilusad kui nad ka olemas ja toimivad. Touring on rohkem maitse asi 😄
-
Lobamokkade rubriik
Kus M teh mainitud on? 🤔 mt2 kabriod olid ks 60k+ eek hindadega mu arust.
-
Lobamokkade rubriik
Kabriode hinnapõhi oli kusagil 2011. Sai mitmeid toodud 1600 kanti hindadega siis(Saksast siis).