Hüppa postitusse

TigeTikker

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    26
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis TigeTikker postitas

  1. Müüa lõpetamatta projekt. Masinaks FL E30, vahelepantud 2.5L 141kw mootor. Masin käivitub/liigub. Lõpetamatta on summuti (lõpupüti osa), pidurid õhutada, esiklaas mõras, võibolla uut õhulugejat vaja. Kaasa saab ketas-tagasilla ja karterikaitse. Asukoht: Otepää Kontakt: 58857222 Hind: 1000€ (tingitav)
  2. TigeTikker

    M: E30 FL M50b25 projekt.

    mingi 1000€ või selle kanti
  3. Panen müüki oma projekti, mis üritasin mitu aastat üles ehitada aga jäi pooleli.Masinaks siis BMW E30 FL 2.5 vanos 141kw mootor E36 pealt tulnud. Masin käivitub/sõidab. Arvel ajutiselt maas. kaasa saab veel ketastega tagasilla ja alumiiniumist põhjakaitsme! Hinda ei oska praegu öelda aga võite ise pakkuda! ASUKOHT: OTEPÄÄ Kontakt: 58857222 Mõned pildid!
  4. Otsin E30 roolikardaani (roolivõimu oma). Kontakt: PS
  5. Mis seal muidu taastada on, kas midagi väga hullu ei ole. Lihtsalt puudu olevad jupid külge ja siis saab valmis ??
  6. TigeTikker

    M50 mootori paigaldus e30-le

    minul on e28 mootori padjad ja ma kasutasin Golf 2 pidurivõimu,kuid pidi sisselaskekollel paar välist ribi maha lihvima et see ära.mahuks.
  7. Tere! Tekkis küsimus, et kui raske on teha automaatkäigukastiga auto manuaaliks. Mida vaja läheb ja kui keeruline see tegevus on? Ette tänades, TigeTikker
  8. On see võimalik, et e36 küttepumbaga mootor ei lähe enam käima, aga ennem e30 küttepumbaga (mis läks katki) töötas mootor kenasti???
  9. TigeTikker

    Väike mure jahutusega.

    selle termostaadi asjas olen kuulnud, et mootor üle ei kuumeneks siis on vahele pandud väiksema tempiga termostaat nt: 5-2C (kraadi), mõnel juhul 10C (kraadi) originaal termostaadi tempist.
  10. mis tegema peaks siis et saaks legaalselt ketaspidurid taha aretada ??
  11. Ja seda 5 poldi velgede kasutamine on suva, sest ette panen ka 5 poldiga käändmikud !
  12. mix ma selle silla asja kohta küsin on see, et plaanin panna võimsam mootor vahele aga praegu mul trummelpidurid taga ja tahaks ketas pidureid taha asetada, et ARK-is ümber regada saaks ja ülevaatuselt ka saaks läbi !
  13. Olen kuulnud, et e36 compact ketastega tagasild sobib 1:1 e30-le. Kas see asi vastab ka tõele või ei ?? Kui vastab tõele, siis kui raske on seda vahetada ??
  14. TigeTikker

    E30-le 2.5 tds?

    pumba asja pean veel arutlema, et kas jääb elektrooniline pump või panen mehhaanilise pumba vahele. Igal pumbal omad plussid ja miinused !
  15. TigeTikker

    E30-le 2.5 tds?

    kuidas selle diisli ettekandega on, et kas mootor imeb ise kütet peale või peab mingi küttepumba paaki panema ????
  16. TigeTikker

    E30-le 2.5 tds?

    Küsimus selline, et kui raske/keeruline on panna e30-le 2.5 tds-i 105Kw mootorit, kui ennem oli peal 1.8 bensakas. Et mis asju peale täiskomplektse mootori pean veel ära vahetama.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus