eix22
Moderaator-
Registreerus
-
Võidetud päevi
237
Postituse tüüp
Foorumid
Sündmused
Kõik, mis eix22 postitas
-
Mul leiduks esimesi.
-
Kojamehed ja klaasipesur hakkasid lambist tööle
eix22 vastas kasutaja vernikuku teemale asukohas Probleemid
Pakun mootori viga olevat. -
Mida sina siin omakorda tõestada tahad nende tootmisarvudega? Mina püüan esiteks sinu pandud segasest tabelist aru saada , mis ei pretendeeri üldse tõele ja sellepärast vihastan mina sind välja?? E30 toodeti tugevalt üle kahe miljoni. Tabel, millest saab igaüks aru. Allikas: raamatud ja internet! Model Total_Production 316 126659 316i 385294 318i 556679 318is 41234 320i 461479 320is 3745 323i 98483 324d 76039 324td 28904 325e 152000 325i 352993 325ix 34862 M3 17970 Z1 8000
-
Silmad on lahti, vaata ise et sul puuduvad andmed, viimasel variandil on number taga, seda nägin isegi. Minul on andmed et 325i toodeti 353 tuhat tükki, mitte nii vähe nagu sul kirjas. Karpasi 126 tuhat
-
Sul ei ole 325 taga tootmisarve. Tootmise järgi ei ole 325i üldse haruldane, jääb rohkem toodetud autode hulka (352993) M10 karpasi 126659, seega ikka pea 3x vähem, mitte samapalju.
-
Meie rääkisime seisukorrast, mina tõin sinna hinna suhte juurde. Kui te tahate osta, palun väga, selline tänane kaheleheküljeline õigustamine on küll täiesti tarbetu. Sinu enda mulle suunatud sönad kehtivad täpselt sulle ka, ajad otsast lõpuni sama jonni, võimatu ja isegi mõttetu midagi üritada selgeks teha. Normaalse mõistusega inimene vaevalt ostab 6000€ eest FL 325 atm sedaani, mida peab üle värvima ja taastama hakkama.
-
Vaadake nüüd ise oma arusaama, kõigepealt oli teiepoolne jutt et see on korralik ja maksab sellepärast, peale baur tc postitust on kõik siin kohe ühel meelel et 325 peabki maksma. See ei ole müügiteema, et arutelu keelatud oleks, sina selle täna ise algatasidki ju?? Oo7, see ei ole mingi minu ega kellegi teise loogika ,vaid paratamatus. Kahjuks on nii see enamus e30-tega Niivõrd kõrgelt haritud inimestele peab ka kõik puust ja punaseks tegema
-
Et siis teie loogika on siin selgelt see, et seisukord ei määra hinda?
-
Aga kõik need autod peabki üle käima. Kas te ei saa aru millele mas viitan? Ega see hinnanumber ei määra seisukorda. Tonnine auto ei pruugi üldse olla hullem raibe kui see 6 tonnine. Number ei määra seisukorda. Kert, ma ikka pidasin silmas auto korda tegemist, mittd uute asjadega üle külvamist ja lisadesse tõstmist. See värvimine on omaette teema, ma ei paneks iialgi 3k euri sellise asja peale magama.siin küsivad juba kuuriall värvijad ka sama hinda, et lihtsam juba ise teha. Sama kehtib ka kõige muu kohta, kui käed persest kasvanud või raha palju, siis muidugi, miks mitte lasta iga liigutus kellegil teha ja õelda ka et mul palju raha kulunud autole ja seega körge väärtus. Õlivahetuse eest võib ka maksta ju mitusada euri või 50€, eks igaüks otsustab. Paraku selliste eriteed mindud hoolduse või remondiotsuste põhjal ei saa tee määrata auto väärtust. Suvaliselt pandud hind ja väärtus on ikka eri asjad.
-
Ja lõpu point ongi see, et see kuuetonnine tuleb samamoodi ribadeks kakkuda ja uuesti ehitama hakata, sest pole ju korralik. Seepärast ongi üle hinnatud seisukorda arvesse vöttes. Ma ostan tonnise ja laon 5k sisse, löpuks on korras, siin maksad 6k ja laod ikka 5 k sisse. Erx, mõni siiski on , kasvöi see viimane kokkutulekul, enamus asju oli konkreetse auto originaal (välja arvatud värv, galvaanika, armatuur, kapotialused paagid ja radikas) Oleks kannatanud ka niisama tupsutada ja poleerida, aga ideaalis oli parim variant ikka uus värv, nagu ka selle 6k auto puhul. E
-
Lisaks veel, et need on kõik kuntslikult üles kergitatud, see on ju äri. Autoplats müüb, paari tuhande eest kätte saadud, natuke kõpitsetud ja nätaki. Kõik need nuias müügil olevad ( viimases autolehes ka juttu ja pilte) ja üleüldse kallima otsa omad on ikka alati olnud erinevate vigade ja roostega, aga kuulutuses kirjas pms ideaaliga tegu. Vot see ongi põhjus, miks mina isiklikult siin alati sel teemal sõna võtan. Kuulutuses kirjas üks, reaalne seisukord hoopis teine ja ei vasta absoluutselt hinnale. Mina ja möned tuttavad on korralikud autod saanud just odavama hinnaga millegipärast, on see juhus , või mis, ei tea.
-
Antc, milline siis sinuarust peaks olema? Mul on tunne, et sa ajad hetkel sassi numbri taga oleva ühiku, seal ei ole kroon, vaid euro. Minul ei ole ühtegi prillikivi ja need müügis olevad kalli hinnaga autod on enamus üle tähtsustatud seisukorra ja hinna suhtes. Uus ja ilus värv ei tee autost korralikku autot.
-
See et ta manuaal pole on suur pluss Mugavam ja paremini säilinud mootor.
-
Miski selle auto juures ei klapi. Kuidas nahksisu tundub? Piltide järgi nagu oleks esiistmed üle käidud. Roolil kindlasti uus nahk. Check kompul on pönev lisamärgutuli, mida ma pole isegi piltidelt näinud. Mingi aeg tagasi ütlesin 3-4k auto kohta, et selle raha eest peaks suht veatu olema. 6000€ hinna puhul ei tahaks küll mingit roostet vöi lihtsasti parandatavat defekti näha, eriti vel FL puhul.
-
Terv Kas sinine vöi hall?
-
See sinine uhab iga päev tallinnas ringi, huvitav et nii vähe märgatakse Numbriliselt pisut võimsam isegi kui öige is.
-
Terv Vaja siis pealkirjas mainitud makki. Tegelikkuses sobiks mistahes originaalmakk, aga peab olema eraldi pistiku ja kölariaukudega, mitte selle ühise musta pitikuga. E.
-
Tervirtus Sul ikka auto veekindlusega probleeme, mäletan et mingiaeg tagasi oli pagassiga probleeb Alustame sellest, et see tihend ei tekita ega pea tekitama veekindlust. Ukse sisse vöib vett minna ja selleks ongi need äravooluavad seal. Loomulikult mida vähem läheb, seda parem. Tihendil on töesti plekk sees ja saab mudida, aga üldiselt seda enam paika ei saa. See selleks. Vesi salongis? See on nüüd küll jälle kellegi lohakus vöi tegemata töö. Uksekiled on need, mis hoiavad selle ära. Need kisutakse vöi löhutakse ära ja tagasi ei panna, arvatakse et suht ebaoluline. Täiesti korras ja ligi tihenditega autol tuleb samamoodi vesi salongi, kui uksekiled puudulikud. Köige naljakam, et heietan seda igas "vesi salongis" teemas ,aga mitte keegi ei suvatse seda körvataha jätta. Ikka pakutakse katuseluugi äravoolu ja muud jama, kui tegelikult tuleks alustada köige lihtsamast ja elementaarsemast!
-
2015 Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
eix22 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Vaevalt ajakirjanik teadis seda alpinat ka, köik ikka ette antud ja keegi pole möelnudki et ajakirjanik peaks midagi teadma vöi rullikafänn on. M tehnik pole mingi haruldus, see valge baur oli haruldus peale alpinat. -
Uuema otsa pre on. Kas esiklaas originaal, mis seisus?
-
Aga siis äkki saaks vin 7 viimast
-
Terv Viska vin 7 viimast palun, vaatame harulduse üle
-
2015 Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
eix22 vastas kasutaja m20b20 teemale asukohas Rullide kokkutulekud
Völts infot oled jaganud neile -
Terv Kas originaal 320i? Uuem vöi vanem pre?
-
Kui ise ei tee, siis jääd 15k müügihinnaga kindlasti kahjumisse. Köik oleneb kui palju ja mida uut vaja osta, ainult juppidega ka vöimalik see 15k täis saada üana kiirelt.