Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. mõlemal vist samad veljed all
  2. uurisin ise seda masinat ka, kere on norm ja mootor ka norm, aga siiski tööd on küllaga. auto kehvasti üle ka värvitud. ise jätsin ostmata, kuna masin liiga plank (lisasi pole), aga muidu igati aus sõiduriist, eriti selle raha eest veel!!! kui tahad ketastega õõtsasi näiteks, siis PS! edu masinaga!
  3. sa ikka klaasid võtad ka värvimiseks ära? kas värvid ainult väljaspoolt?
  4. ega ma seda ei mõelnudki, asi selles ju et mida suurem summa, seda vingema helisüsteemi saad, nagu sa reklaamid siin!! seda mõtlesin!
  5. olen põnevil. oli plaan samuti sinna viia. saad siis hiljem ehk mõne pildi ka panna. mis summa eest teha lased, kui saladus pole? PS!
  6. õlirõhuanduri paned sinna , kus praegune on, kolmik vahele! õlitemperatuuri oma paned karterisse. pole ise pannud, aga arvan et teisiti parem pole!
  7. mina sellega ei tegele, aga arvan et need kes valivad masinad kalendri jaoks välja arvavad sama! pealegi sai igaüks pakkuda oma masinat kalendrisse ja see on sobilik masin sinna!!
  8. no on ikka kena masin! üks järgmise aasta kalendrikandidaatidest juba olemas
  9. hea vaadata ,kui viitsitakse vaeva näha. võta klaasid ka ära värvimise ajaks, jääb tulemus parem. muidugi pre-faceliftil on esi, tagu klaasi kehvem tagasi panna!
  10. äkki räägid mõnesõnaga veel paagist. mis seal siis topelt seinad ja vaht vahel, või mis? mks enam kuivale ei jää, mingid vaheseinad ve? kui saladus pole, siis palju selline paak maksma läheb?
  11. milleks see hea on, olen enne ka näinud varuratta koha peal bensupaaki?
  12. masin on ikka nii originaalne, et kõik võtmed ,raamatud ja asjad olemas. edu!!
  13. ega see juhuslikult pole kasutaja Rando masin? http://www.rtedev.com/indrek/gallery/view_photo.php?set_albumName=album02&id=IMG_0010
  14. http://www.rtedev.com/indrek/gallery/view_photo.php?set_albumName=album02&id=IMG_0007 see masin ka tõrvast tallinna veerenud! selle auto teekond lõppes eelmise aasta sügisel, kui ma ta ära kuusakoski viisin, kere oli ikka nii läbi!
  15. kindlasti see loll küsimus, aga mida see lühend tähendab..???MSEFI
  16. tegime väikest kiirendust ,kõigepealt rebisin ette, siis süstis 325 mööda ja mingi 150 km tunnikiirusega sõites läks KASUTAJA spikebmw oma 318 mööda. prrovisin järgi pigistada ,aga rada sai otsa ja sõitsin hüppega välja, siis hüppaski number koos alusega ära, esiots ka puruks! aga huvitav oli sellegipoolest!!Hiljem sai pärnu poistele pisut varuosi ka jagatud. Tänud kõigile!!
  17. omal oli ka plaan esipiduritega midagi taolist ette võtta! aga tagu pidurite korral, kui teise ketta paned, mis kässeriga saab?
  18. ma tahaks berraarit ka näha :respect:
  19. noh, milles asi, näidake rohkrm huvi üles!!
  20. asukoht peaks olema selline kus on migi maaalune parkla või katusega parkla, kas Tartus on selliseid kohti?
  21. tundub et lõuna eestis polegi rullkuvendasi, võiks ju pärnu omadega(kes üldiste all soovi avaldavad)kokku viia selle ürituse
  22. oleks käpp, kuigi käisin tallinna kokkutulekul ka
  23. mis see veel on??
  24. mida tähendab vanos??
  25. velg on ikka kõva sõna. velje eest ikka 10p kümnepallisüsteemis, imetlesin kokkutulekul neid velgi juba! aga selle katuseluugi kohapealt selline asi et katuseluugiga isenditel on n.õ topelt lagi ju, kui luugita variandil on ka siis on kere jah jäigem, aga kui ei ole, siis pole kere palju jäigem ju.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.