Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Kuidas siis teie arust on tekitatud see 63 -37 veojõujaotus?? Ma pole soovinud et sa minu sõnu siia tsiteerid vaid mainid rahvale ära et suvel sõidad ilma kardaanita, arvates et auto pöörab paremini ja võtab vähem kütust. No seleta siis siin rahvale ära, kuidas saab ilma kardaanita auto võtta vähem kütust, kui ta veab esiratastega ikka kaasa pooltelgi ja diffrit??
  2. Selline värv on pre facelifti valikus ka originaalina olemas. Mul oli kunagi selline.
  3. just oli juttu ühega, kes ka tahab, 180e pidi olema.
  4. Loomulikult on see haruldus, see pre faceliftile karmim variant lisa ju, mida kõik ihkavad, aga vähestel on see. Kõigil kolmel e30 eri aastakäigu variandil on tavaline lisa ja siis see vingem variant, facelifti oma on see, mida rahvas is lisaks nimetab, ometigi pandi seda kõigile. Kood 324 peaks olema lisavarustuse lehel , kui on see vingem variant..
  5. Ok, aga 10 minutiga see küll tehtav pole ja selline teguviis on kindel vahekasti surm, pealegi libiseks see täiesti korras olles ka mingil määral läbi. Vahekasti testitakse ikka teisel moel
  6. Ehk räägid pisut lähemalt
  7. pre facelifti is lisa Võta kasutajaga Awer ühendust, tema ostis minu eest ühe sellise ära mingi aeg tagasi, hiljem pakkus mulle. Ehk on alles tal see.
  8. Õnneks on need a osa stabikapuksid suht olematu hinnaga... Neerud võtsid a osa? B-osa kraam on kuidagi proportsioonist täiega väljas, prillid kohe kindlasti..
  9. Tegelikult ei anna sa mingit jõudu ära ju, m50 mehed kasutavadki üldse üldjuhul 3.25 ülekannet, 3.45 oledki juba jõulisem. Mis seal diffritel siis erinevat oli?
  10. Kle p2hkel, ära hakka nüüd jama ajama...oleks mingi drifti jura toimumas, siis oleks sa 100% kohal. Nüüd peale mitme aastast orgunni hakkad isegi sina siin jaurama? Ise oled korraldaja rollis olnud ja alati igal üritusel kohal. Varsti võib vist selle teema ära kustutada, kui kõik alt hüppavad...
  11. Hakkab pihta see tüüpiline palgapäeva möla http://foorum.e30.ee/topic/3326-oe30-osasid/ Mitu aastat oli aega koguda ju raha või kütust selle ürituse tarbeks....
  12. Ma võin akusi kaasa võtta
  13. eix22 vastas srct teema asukohas Autod
    Sellise jutupeale peab selle auto vist oma silmaga üle lausa vaatama...
  14. Seal pole mitte midagi rasket, võta siit samast foorumist õpetuseks teadmiseks rubriigist kuni 85a autode mootoripistiku skeem ette ja siis oma auto aastaarvule vastav 88-94a skeem ja topi lihtsalt need 8 juhet kokku omavahel ja keera võtit ära unusta ka pre faceliftile omast aju juurde tulevat 3 klemmiga pistikut, need 3 otsa tuleb ka kapotialla tuua.
  15. Ise ei ole ma väga süvenenud, aga väidetavalt on ix diffri sisu erinev, et seda sisu ei saa teistesse korpustesse tõsta ja ka tava diffri sisu (ülekannet) ei saa ix diffrisse panna. Kuigi 3.91 ülekannet pandi paljudele, näitab näiteks kataloog ixile eraldi koodiga seda, mis teistele ei pruugi sobida. Edit: Vaatasin et tava 325 ei toogi kataloog eraldi ülekannet välja, võibolla ongi asi selles, eks anna teada kuidas sobis.
  16. Mõnus, asi edeneb, kindlasti mitte nii kiiresti kui sa lootsid, aga nii ta paraku läheb kõigi asjadega
  17. eix22 vastas eix22 teema asukohas Autod
    Kupee kere ei lähe kindlasti juppideks, muid keresi küllaga, millest seda tükki lõigata või käru teha. Käru tegemiseks ei pea üldseltki kupee kere kasutama ja retsima.
  18. Need on poolraami otsad
  19. No tulede regull on sul ju olemas seal pildil üleval. Lisaks on sul olnud ees karmim stangelisa, mida rahvas is lisaks kutsub.
  20. eix22 lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    17" valuveljed, mis on 8" laiad, ET 35, rullikul olid ees flantsid vahel, need saab kaasa koos pikkade poltidega. Taga läks otse alla. Sirguse kohta ei oska õelda, visuaalselt näha ei ole kahjustusi ühelgil veljel. Kõigil neljal veljel on värvikahjustused välisrandil. Randi sügavus on üle 6cm. Rehvid on pastlad, kahe rehviga veel kannataks veereda (dunlop 215/45) H: 300 Asuvad Tõrva kandis 55570186 või PS.
  21. no see on ikka täis jama siis ju, kuidas selline asi autoall üldse saab olla ja vastu pidada, selge garantiiteema ju.
  22. Ei kannata, sinu auto tuleb treilaga kohale tuua Sul pole nii madal auto ju, iga tee peal peaks kannatama sõita, kui asfaldil ja lamavatest mentidest üle saad, miks ei peaks kruusal kannatama? Vaevalt seal rusikasuurused kivid on.
  23. Kindlasti sul on juba praegu selline töökoht, mis võimaldab m50 motot Pealegi algavad siis uued jamad, arvad et siis saad muretult liigelda , ega mootori töötamine töömahust ju ei olene, et võimsamad töötavad paremini kui väiksemad mootorid
  24. eix22 vastas eix22 teema asukohas Autod
    Täpselt nii see peaks olema. On huvilisi? Või läheb osadeks.
  25. Tavaliselt lekib ikka nn kraan või tihendite vahelt. Nüüd sul põrand ka suht ujub alt, kunagi oli sama jama ja pealtpoolt oli kuiv, aga all oli järv. Radikas tuleb juhipoolt välja, kui konti pole, siis jääb roolisammas ette, selle saab ka eest ära, seda sa juba peaks teadma kuidas

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.