Kõik, mis eix22 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kulmud ja mtech 2 rool (tundub veel e34 oma olevat) suht võõrkehad preface masina küljes Eks see sportmürsk ka maitse asi, muidu täitsa viisakas. Kas lõunapoole ka see masin liikumas?
-
316 '88 - M-Tech
Tahtsingi keretööde kohta küsida, aga juba kirjutasid Mis seal valesti või halvasti on, kui saladus pole? Iluliistudele telli uued klambrid, vanad on üldjuhul ära mädanenud ja niisama kinii pigistatud ja vahele lükatud liist pidama ei jää.
-
324td '92 - yg3
Uskumatu, et küsimustest ja nõuande püüdlusest tekib mingi tüli tühja lahmimine, sa nagu oleks mu vana semu või tuttav, et oskad mind liigitada mingisse rühma, naljamees. Kui soovid midagi isiklikku arutada, siis palun PS, mina rääkisin autost autoteemas!
-
320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
jep, Ooret mõtlen.
-
320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
Viimaste päevade kombekohane küsimus, kas seda kaheksasilindrilist võiks ka kokkutulekul kohata?
-
BMW 318i '84 - SiimK
Pahtel,mastiks,kivikaitse,kerehermeetik jne ei lähe kunagi haljale plekile,see suht loogiline, seda räägivad vanad peerud ja ka värskemad tegelased. Siin on kombeks inimestel nõu küsida ja teistel seda jagada, kui kuulda ei taheta võtta , siis võib muidugi järgmine samm olla "iga inimene teab ise kuidas enda autot teeb"
-
Lobamokkade rubriik
Või saan mina valesti aru? Tundub ikka kardaani ots olevat pildil, nendega on probleeme ixidel. Ainuke miinus selle pikema nuudiga see, et tuleb siis koos kastiga paika ajada, kuna liikumisruumi enam ei jää et niisama vahelt välja võtta.
-
BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
See oleks äge, kui kokkutuleku list suureneb
-
324td '92 - yg3
Paar kommentaari ja juba jalgadel See on jama jah ,et ei küsinud, terve foorum ilmselt peaks vist küsima jah Räägin sellest, millega tegelen ise ja olen palju näinud. Täiesti pulkadeks võetud auto juureski ei ole rooste eemaldamine ja puhta pleki/metallini ligipääs meelakkumine, sellise terve auto külili keeramine ja üle tuiskamine nüüd küll mingit erilist kaitset ei anna. Tule, näitan sulle ühte samalaadset tööd läbinud kere ja sildasi Tehke minupärast kõik kuidas tahate ja õigeks peate, kui kommentaare ja kriitikat vastu võtta ei suuda, siis ei oska midagi õelda rohkem.
-
Lobamokkade rubriik
sa pead silmas ikka kardaani ilmselt.
-
324td '92 - yg3
Need lisakihid rooste ja mustuse peal on pigem suureks peavaluks mõnele järgmisele omanikule, või sulle omale ,kui seda masinat pikemalt plaanid pidada. Mul selline soome kere vedeleb, kus ka tehtud samamoodi, ussitab igaltpoolt ikka täiega- kere ja kõik sillaosad ,mis samamoodi üle tuisatud.
-
Suvine Kokkutulek 13-14 Juuli 2013
Ärge palun tsiteerige, samuti kirjakeel võiks normaalne olla, aitäh. Mis teemasse, siis läbi läti võiks pikema ringi teha isegi? Muidu ongi nii, et nn kruiisi polegi, ainult kogunemine ja hiljem ühine labrakas.
-
Lobamokkade rubriik
loomulikult on, mis küsimus Usun, et terve tallinn on neid keremeistreid täis.
-
324td '92 - yg3
Siis nägid vaeva küllaga. Jäi ainult õhku küsimus, miks kõik mittevajalikud detailid ka üle oled tuisanud? Samuti see, kas sellisel küljel lebamise viisil vigastusi ei tulnud?
-
320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Kas kokkutulekul võib seda masinat kohata?
-
324td '92 - yg3
Keegi sõna pole võtnud, siis mõtlesin,e t võtan julguse kokku ja küsin , mis kasu sellisest ühe laksuga üle laskmisest on? Mustuse rooste ja tehasemastiksi peale? Võibolla tõesti on kasu ja mina olen loll, et pesen põhja mitu päeva ja seejärel kakun tehasemastiksit maha terve nädala ja edasi tuleb veel oma joru.
-
BMW 324td Touring '93 - Renx
Pole jah, aga pead igaksjuhuks kiirustama, sest muidu kangid maksavad ikka 3x rohkem, see ilmselt lõpumüük vms, enne oli alega 45, nüüd näitab mul veel odavamalt. Ingliskeelsete kirjadega oli mäletamistmööda, teised kangid ja teiste autode kangid on kordades kallimad.
-
BMW 318i '84 - SiimK
Nõu võib niipalju anda, et rooste peale pahteldamisest pole küll mingit tolku. See rooste on sellises staadiumis juba, et tuleb tükk välja lõigata ja uus panna. Mis põnevad plekid need külgedele needitud? Varjab ka augulist karpi vms?
-
Peale kangi pole midagi vaja püsikaks, kõik muu on valmiduses selle aastakäigu masinal kindlasti. Pidasin jah amorti silmas ikka, aga muidu vedrud ka iseenesest peaks teised olema selle süsteemi puhul. Mina pole väga selle temp regulliga kokku puutunud (ikkagi väga haruldane lisa) ja ei oska selle toimimise kontrolli kommenteerida, e34 on see standardis, seega e34 mehed vast oskavad rääkida, kui on keegi üldse suvatsenud süveneda sellesse
-
Lobamokkade rubriik
Selle autoga saad igakell kõrvalistme täidet, ilmselt seepärast sinna "oma jagu" sul kohe ennast paika sättiski
-
Täitsa vinge "maasika" otsa oled sattunud, kadedaks teed lausa Kas nivooamordi süsteem töötab või asendatud tava vedrudega? Mul ühel seisnud autol ka see süsteem peal, taguots oli maha vajunud , peale mootori käivitamist tõstis tagaotsa 5cm ülespoole kohe Nahksisu ka tundub täitsa eeskujulikus korras olevat, va juhippolne külg, aga seal saab uue svammi panna edukalt. Automaatne temp regull on ikka väga haruldane lisa e30 peal, eriti kui töötab. Nii et oled üsnagi haruldase pilli otsa sattunud. Kas seekord ka rullid ja mattvärvid mängu tulevad? Tuttav olevat sellest masinast kunagi ilma jäänud, kui see kusagil tallinna autoaias müügis oli Ahjaa, püsikas oleks ka väga mõnus lisa siia, selle lisamiseks ei peaks sa palju raha välja käima ka.
-
Lobamokkade rubriik
Mhh, preface shadovline. Krt ära tassi neid kabriosi, need muutuvad juba mõttetuks, igal teisel on kabrio Täna ilmselt suutsin veel ühe huvilise kokkutulekule meelitada, probleem selles ainult, et valikus 4 pre face masinat millega tulla võiks, aga ei tea millisega tulla vist
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Vasak kabrio Ainari ja parem Maestro oma?
-
316i '90 - Reino
Asjalik ettevõtmine igatahes, kahju et aasta pea täiesti tuulde läheb nüüd. Ei saa muidugi õelda, et e30`tega tegelemine ka pole tuulde visatud aeg, aga maitse ja tahtmise asi
-
Uued kõlarid vanade asemele. Heli probleem
Sellepärast vast kabriodel topitaksegi uksed hulgaliselt kõlle täis, sealhulgas ilmselt ka väiksed bassikad.