Kõik, mis eix22 postitas
-
K:Mootori pistik
87a on nagunii peal juba facelifti mootor, aga ära unusta kolme otsa aju juures.
-
E30 Soomest Eestisse
Ikka tehase kilovatid, kus siis muidu. Eestis ka päris palju selliseid autosi ja nii arvel isegi. Mis mõttes eestis tuunitul kujult? 325i 126kw ilma katita ja 125kw katiga 320i 95kw mõlemad variandid 318i 83kw katiga ja 85kw ilma 316i 73kw katiga ja 75kw ilma Siin nimekirjas kõik facelift autode andmed, mis oma ´"loomulikus" olekus on katiga, kui ilma katita tehasest, siis lisavarustuse lehel ka märge, põhjamaades enamasti sellised.
-
O: M20 reguleeritava nukaratta
juhul kui tellid kuskilt, siis võta mind ka kampa.
-
E30 Soomest Eestisse
1.6 ja 1.8 0n väliselt tavakasutajale sama asi. Soomes enamasti sellised autod tehasest ilma katita, selle saad vin koodi järgi üle kontrollida ja siis ka eesti arkis ära mainida, kilovatid siis 1.6 puhul 75 ja 1.8 puhul 85.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Rullide remondi eest käiakse juba pea paar tuhat välja. Eriti ei usu et mõlkidega auto mahakandmisele kuulutatakse. Kõik on muidugi omanikus ja tema soovides kinni. Remondi kasulikkuse/kahjulikkuse puhul on määrav ka teiste samalaadsete masinate hinnad müügiportaalides. e30 puhul need üsna lakke aetud juba
-
M43 mootori paigaldus E30-le
Juhtmete kokkuühendamine netist leitud skeemide alusel ei pruugi alati soovitud eesmärgini viia. On vaja ka ise aru saada, mis juhe midagi teeb ja milleks on. Omal oli sama teema kunagi 3.5 töölesaamisel, kus ükski netiskeem ei kehtinud . Samuti puudus säde ja pumpa ei võtnud järgi.
-
Kust kohast saaks osta Mono kojameest?
On ju selge postitus olemas.
-
E30 pildid internetist.
87a usa facelift see
-
K: m20 e34-lt e30le
Genekas, geneka ja roolivõimupumba kinnitus, roolivõimupump, juhtmestik, lõdvikud jne on erinevad, samuti puudub õlijahutus. Pead hiljem juppe ka ostma e34 järgi siis.
-
1.8i ei tööta hästi
vända andur üle kontrollida, samuti seal ees olev hooratas.
-
Uued klubiriided
Terv, kas lõplik hinnakiri on selgunud (samuti laste särgi nind) ja kuhu raha kanname?
-
Lobamokkade rubriik
Leks,selline pilt on pigem haruldus, kõigil ei pea ju suured kompud ja möllud olema. Veel haruldasem oleks olnud esimese otsa pre puhul, siis soojendusel ka 3 astet ainult
-
Lobamokkade rubriik
See suht vana pilt Aga vähemalt on 325
-
K: vedrude jäikus
Ma ei usu et see ka teiste autode kohta mingi reegel on, lihtsalt erandid. Kunagi üks vend ajas mulle et e30 diislil on kiirema ülekandega roolilatt originaalist Tõsi küll, et dislal on paljud asjad teised, aga veermik on ikka sama.
-
Lobamokkade rubriik
Volgaklubis sattusin ka ühe asjaliku taastamise otsa.
-
Lobamokkade rubriik
Kui sa imestad juppideks võtmise üle, siis minu punane oli sama laiali, kui see auto. Ainukesed asjad, mis mul autosse jäid ja temal eemaldatud on pigimatid ja põhjamastiks. Tõsi küll, ma tegin lihtsalt korda, seal taastatakse, kuigi pole veel kõige kaugemale jõutud asjaga:) Sinine auto on ka ja vaata varsti läheb see punane poolikuna müüki seal foorumis nagu eesti "projektidki" Kõiki selliseid resto projekte on põnev vaadata, siiani on ühe m3 taastamine kõige asjalikumana tundunud
-
K: spidoplokkide sobivus
Kas patareid mitte oilservice ja inspection teema pole? Igatahes on kellaplokid pre ja faceliftil erinevad, sisud erinevad aastate lõikes, toimima saab. Kollane pistik on digikella või obc jaoks.
-
K: vedrude jäikus
Ma ei saa aru millest või millisest autost pärineb selline legend, et diislitel on alati mingid kõige kangemad jupid Seda lauset olen ma siin foorumis võibolla 10x juba kirjutanud. Esivedrud peaks erinema lihtsalt r4 ja r6 mootoritel, samuti atm kasti ja kondi olemasolu mängib rolli. Kataloog näitab isegi r4 ja r6 vedrusi samasse auku.
-
Lobamokkade rubriik
Seda teemat mitukorda sirvinud varem, täiesti tavaline tegemine Kutt on kahmanud ka ikka 2 korraga tegemisse.
-
Lobamokkade rubriik
4tk näitab igatahes ark arvel, neid võib niisama rohkem ka olla, nende andmete järgi seal mingit statistikat teha ei kannata, võibolla mõned m3`ed lihtsalt 323i`na arvel 325ix`e on ka üle kahekümne ,millest touringuid ainult 3 Reaalselt ikka neid rohkem, lihtsalt vanatviisi 325i`na arvel. Ei mahu mulle see pähe kuidas selline lohakas ja tegemata töö seal toimib.
-
Lobamokkade rubriik
Neljast ühte ei tea, ülejäänud 3 siis Lille, Raimo ja Kaido autod (viimane siis see v8)
-
Kroomliistude mustaks värvimine / mustade liistude taastamine.
Ma värvisin uuesti üle. On ka võimalus neid säilinuna otsida, aga lihtne tegevus see vast neljaukselisel masinal. Ülevärvimisel pidi halb olema see, kui neid eelnevalt silikoonitatud on värskema ilme pärast. Seda ei pidanud hästi maha saama, väidetavalt isegi matistamisega?
-
Lobamokkade rubriik
Eestis 4tk selliseid arvel ainult.
-
K: esitulede regulaator.
See ajab su eelarve lõhki.
-
K: esitulede regulaator.
Millest sa ikka aru ei saa