Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. Minek on ju normaalne. See sisu ei rännanud minukätte, vaid ostsin selle suure rahaeest Lauri käest, kuna see auto oli tal varuosadeks soetatud algselt! Sisust polnud suurt korralikku midagi järel, esiistmetel polnud mitte ühtegi tervet riidelappi,täis räbalad, see vana müügikuulutuse pilt pani imestama.
  2. See vist Sassi vana diisel Kas põhjakatetest ja logaritest on miskti alles?
  3. Ma pole midagi tuuninud, aga musta ikka viskab, kuigi ÜV heitgaasid\tahm väga heade näitajatega.
  4. Polegi nii mäda karpidega touringut näinud Tagaluuke mul omajagu üle, ilma roosteta neid ei eksisteri, aga enam-vähem luuke on.
  5. EI ole kõik alles, originaalis on beez sportsisu olnud. Jah, resokas on meeter pikk eriti b osana. Kat on just lühike junn. Kogu summuti jooks iga detailina on KATiga ja ilma variandil erinev. Sellise aastakäigu autole tehasest veel kat ei pandud. See tuluke armatuuris näitab pihusti riket /vett küttefiltris. Hea käivituse tagamiseks on mõtekas oodata kuni kapotialt kostub eelsüüteküünalde relee klõps, tuled on selleks ajaks juba kustunud.
  6. Mul pole midagi pimedaks tehtud ja elama hakkab samuti 1500-2000 pöörde peal alles. Kui sul 89a auto, siis vaevalt katt vahel on, või lisadeleht näitas seda? Lisaks survelaagrile võib hooratas häält teha. Genekal võib mõni diood läbi olla. Lsd on pooltel td autodel tehasest all, kust nad muidu ringlusse ja müüki satuvad kui neid poleks tehasest pandud alla
  7. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
  8. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Nujah Selle ühe või kahe ostu põhjal vast mingit statistikat ka teha ei saa. Ma olen ka saanud üht teist odavalt ,see ei tähenda et sellise hinnaga kõik see kraam turul liigub .
  9. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui pead silmas ainult plokki koos sisuga , siis küll. Komplektset mootorit ei saa nüüd küll ka kõige odavama inimese käest 30 euriga
  10. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Sama asi on e30 mootoritega. m40 mootoreid visatakse minema koos kõigega, aga näiteks on seal samad pihustid mis 325i . 325i mootori pihusteid ostetakse müüakse suht suure hinnaga, kuigi neid saaks ka m40 pealt ilmselt suht kommiraha eest
  11. Kokkujooks ja ratta kalle.
  12. EH on elektrilise juhtimisega automaatkast. Siin kataloogis info saamisega probleeme pole http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/Sedan/Europe/535i-M30/LHD/A/1990/january/browse/fuel_preparation_system/throttle_housing_assembly/
  13. Mhh, ei ole mina leidnud veel faceliftile pidurisilindri remontkomplekti ja seal lehel ka silma ei hakka?
  14. Kuubikute järgi sain aru, et tegu e30 tüüpi masinaga
  15. Kustkohast peasilindri remontkomplekti soetasid, kui saladus pole? E: Ostsid tiivakaared suure hooga ära , aga polnudki vaja jh?
  16. Mul mitu komplekti vaja, 3-4 küll vast, olenevalt hinnast.
  17. Väidetakse jah, et kõlaril liiga vähe ruumi seal uksepostis. Eks täitsa võimalik, et ukse sisse panduna mängiks nad paremini, samas e30 originaal sound system paketiga mängivad seal originaalkohas ka väga hästi
  18. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pane siis juba 16 tk, tuleb sul ka ehk odavam
  19. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Näed ju milles häda on Küsid veel, ise just kirjutasid enne mis probleem on
  20. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kollaseks te tahate neid saadagi ju ,milles probleem, ei pea kiletama ja jamama See probleem vast rohkem nendel 24/7 põletajatel. Udukas ju udu jaoks, uutel kärakatel ka ju plastikklaasid , mis samuti lähevad pikapeale kollaseks.
  21. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Need peaks needsamused olema, mida Raido meile tarnis.
  22. Ei tea kellel esimesena siin teemas igav on hakanud??
  23. Ei mäleta, et sa oleks pakkunud. Vedas jah mul, sest selle prega oleks 10x rohkem keretöid ja muid töid olnud vaja teha
  24. See nii väike kogus, et sellega nad ei teeni midagi erilist. Muidugi ketastel ja suportitel kaalu on ja üleüldse kui arvutama hakata, siis on sellesse firmasse minupoolt juba paarsada euri kindlasti maha jäetud selle paari aasta jooksul, mil seda teenust tarbitud. Ei usu eriti, et kellegi tehtud auto saab tehase uuest parem olla, tehases läheb ikka kõik tutikas, mul enamus asjad vanad. Pildil olev pukk krooniajal ostetud firma alega ja usun et see jäi tol korral ikka üle 1000 krooni. Soomes biltemas nägin mina neid pukke 50 millegagi € ringis müügil. Soomes on kõik peale mõningate maksude, toiduainete- ja palga odavam kui eestis Jh, tegu vastupidiselt kõige lahjema mudeliga , mis peaaegu baasvarustusega väljunud , kui muidugi välja jätta siinmaal haruldane lisa (alarm system) ja kati puudumine. Nagu juba varem mainisin, siis natuke kahetsen, et siia liiga palju tööd ja ka raha olen matnud/matan ,oleks see mõni pre face olnud, oleks juba ainuüksi see väärtus (minu jaoks) ,olenemata sellest mis mootor seal peal on. Eks selline mitte nähtavale jäävate asjade ilusaks tegemine rohkem rahulikuma une saladus ole. Niisama igapäeva autole sellest vaevalt tolku oleks, tehasevääriliselt nagunii ei suudaks teha, et pikemalt püsima jääks. Väga vara veel rääkida ülevaatustest ja ilusast põhjaalusest
  25. Kuidas tiiva paika nikerdamine õnnestus muidu?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.