Hüppa postitusse

touring

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    20
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis touring postitas

  1. touring

    Probleem soojalt käivitades

    Mis veel olla võiks ?
  2. 1.8i 83kw 1991 Külmalt läheb käima ilusti, soojaks läheb ilusti. Soojalt sõidab ilusti ja ei puterda. Probleem algab kui soe mootor seisma jätta ja siis uuesti käivitada. Käivitamine on kuidas kunagi. Vahel esimese käitusega ei lähe, teisega läheb poolest pöördest. Vahel läheb esimese korraga. Siis tühikäigul väga ei tööta kui gaasi peal ei hoia. Kerge gaas elimineerib puterdamise ja vahele jätmised. Kui sõita natuke aega, siis kaob probleem. Madalatel pööretel kohapealt ära minnes jätab samuti vahele. Kõrgetel pööretel pole midagi, pöördesse läheb ilusti. On kellelgil kogemusi ?
  3. touring

    1.8i ei tööta hästi

    Juhtme isolatsioon oli siiski ära näsitud rihmaratta poolt. Ei tea kuidas see kahe silma vahele jäi. Pärast anduri vahetust töötab ilusti
  4. touring

    M43 mootori paigaldus E30-le

    Mul polnud sädet ning pump samuti ei löönud.
  5. touring

    1.8i ei tööta hästi

    Panin auto käima, samad probleemid, mis eile. Ühendasin vändaanduri pistiku lahti, seest puhas. Juhe terve. Takistus 556ohm. Imelik on see, et see arv on kõikunud. Ükskord kui seisma jäi ning sädet ega pumbale voolu polnud, oli väntvõlli anduri takistus 482ohm. Siis tagasi ühendamisel läks auto tööle. Siis ükskord on olnud takistus veel 582. Täna ühendasin pistiku tagasi ning läks kohe tööle. Pöörded läksid kuni 5500 ja välja ei surnud. Bentley manuaal annab lubatuks 540 +/- 54 ohmi. Seekord oli lubatu piires. Andur vigane siis ?
  6. touring

    1.8i ei tööta hästi

    Seekord ei ole keiss nii. See ei seleta miks ta paugust seisma jääb ja kohe peale seda miks küünlad täiesti kuivad on. Kui aega leian vaatan kas pärast seisma jäämist puudub ka säde.
  7. touring

    1.8i ei tööta hästi

    TIksub küll, aga enne läks ju ilusti 6000 välja. Ja ei paukunud. Ja tiks tühikäigul täna suurem ei olnud...
  8. 318i 83kw 1991 Läheb käima ilusti ja tühikäigul töötab hästi. Üle 4,5k pöörded ei lähe, hakkab paukuma. Ning kohe pärast pöörete tõstmist sureb välja (koheselt, nagu lülitaks süüte välja). Kui kohe uuesti proovida käima panna, ei lähe (küünal ka kuiv). Siis ootan circa 2 minutit, ning läheb uuesti pöördest käima. Sama asi, madalatel pööretel töötab hästi, kuid kui korra pöörded 4,5k peale tõsta sureb välja. Aga kui madalatel pööretel natuke sõita, töötab kauem, aga sureb ikka välja. Uus kütusepump ja filter. Eelneval päevl juhtus nii, et sõitsin mingist lombist läbi ning suri ära. Uuesti käima pannen pöörded üle 1500 ei läinud. Ootasin mingi 10 mintsa ja töötas uuesti. Seda on ka varem juhtunud. Kus alustada vaatamist ?
  9. Tapeet oli hea lisa. Sai smartposti ukse ees kõvasti naerda. Aga natuke häirib, et mõnel pildil on kvaliteet jube halb. Kaugelt pole muidugi aru saada
  10. touring

    318i 83kw tühikäik kõigub

    Probleem jätkub pärast pikemat seismist läbi läinud kütusepumba tõttu. Viga temperatuuri anduris ei ole. Õhulekkeid ei leidnud. Kui lambda pistik lahti ühendada peaks paremini käima hakkama, aga mul ei muutunud miski. Soojalt läheb pika käiamise peale käima. Külmalt läheb pöördest. Kas keegi kahtlustab ikka lambdat ?
  11. touring

    318i 83kw tühikäik kõigub

    Sooja tuleb muidugi...kuuma isegi Võimalik vaakumilekke leidsin ka. Midagi sisiseb ja järsult gaasi andes kõlab nagu koonusfilter Katkine on see voolik, mis keerab õhuvõtu juurest enne throttle body't alla. Ja veel kõhkleb samuti kui vajutada tühikäigult toru lahti. Vaakumileke võib tekitada sellist anomaaliat soojalt ? Aga proovin siis ka temp. anduri vahetamist.
  12. Täna vahetasin ära veepumba, termostaadi ja lisaks tosooli kah. Pärast auto käima panemist käis nagu normaalselt ja ühtlaselt, lisasin tosooli ka vahepeal juurde. Kuid pärast väikest sõitu (põhiline, et temp. näidik nüüd keskel ) hakkas tühikäik puterdama natuke. Mõned sekundid käib ühtlaselt ja siis viskab korra pöörded alla, siis käib mõned sekundid jälle ühtlaselt ning edasi sama jama. Madalatel pööretel (kohapealt ära minnes - kuni 1200p/m) puterdab samuti.. Ühe korra suutis ise välja surra, aga enamasti jääb käima ikka. Peaksin mainima, et termostaadi korpusel olev õhutusnippel ei tulnud lahti, alumist lõdvikut masseerides saime kogu tosooli sisse. Täna juba üle 60km sõitnud ja üle kuumenenud ei ole. Kas kellelgi on ideid, millest alustada vaatamist ? EDIT: Kõigub ainult soojalt. Täpsemalt algab just siis kui seier jõuab keskele, siis kui termostaat avanema peaks ?
  13. touring

    e30 veetemp näidik (m40b16)

    Vb on ikka termostaat. Endal läks ka tuba soojaks jube kiiresti, aga temp. näidik kogueg sinise peal. Täna vahetasin termostaadi ja veepumba. Nüüd tuleb natuke rohkem sooja ning temp. näidik kilomeetriga keskel. Aga nüüd tühikäigul mingid probleemid :D edu!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus