Hüppa postitusse

volde

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis volde postitas

1. Ega ta ei hakka midagi roostetama kui saad sinna korralikult katte kihi peale. Ja kui talvel ka sõitma ei hakka siis vabsjee savi lase kasvõi spray värv peale Igatahes edu ja jõudu, mass tõõ on juba tehtud. Peasi et raha veel on.
  2. keevitus kvaliteet kehva sellepärast et pole piisavalt hästi eeltõõd tehtud. Nimelt hõõru värv korralikult maha sealt kust keevitad, kuna kuumusega eemalduvad gaasid värvist mis segavad punktimist ja tulemus jääb ebakorrektne. Aga mina ei koniks selle kohapealt midagi, ega ta ära ei lagune. Minuarust julge ja korralik ettevõttmine, niiet edu ja jõudu. 8)
  3. Tõõd tehtud küllaga, edu ja raha edasiseks :wink:
  4. Kuna olen siin foorumis palju ringi kolanud, siis on silma hakanud põhjavaiba vahetused. Paljud on otsinud endale musta korralikku põhjavaipa ja pead murdnud enda vana saastaga. Igatahes mina tegin natukene teisiti. Esiteks kontrollid et oma olemasolev põhjavip oleks enamvähem terve. Igasugused jäägri- ja kuseloigud ei mõjuta meie tõõd. Esmalt on vaja sul minna kodulehele nagu www.noortehnik.ee sealt valida TARVIKUD ja sealt MUUD TARVIKUD, seal edasi on natukene allpool kangas delux. Seal valid endale sobiva värvi. Seda ostad ca 6 jooksvat meetrit ja minuteda saab selle materialiga pagassi ka ära teha. Seejärel kerid sealt veel natukene allapoole nendest kangastest ja tellid sealt toote nagu SPRAY LIIM. Nii kui on uus kaup kätte saadud ja ära kõvatatud selle ümber, siis on vaja tõõle asuda. Autol eemaldad istmed, keskonsooli ja igast alt ääre liistud mis ette jäävad. Kuna kanga laius on ca 1.4m vms siis tuleks panna ta kahes tykis. Esmalt pühastad enamvähem vana vaiba ära liivast ning siis lõikad välja vajamineva pikkuse. Liimi soovitaks pihustada natukese haaval ja seejärel pressida käega kangas mati külge. Midagi rasket ei ole aga see-eest tulemus on5+. Pilti mul hetkel pole enda tõõst aga kunagi vast lisan. Igatahes edu ja nautige oma uut põhjavaipa. mode võib visata vast kleebise ka külge.
  5. Kuradi vaatasin et sul on 5*120 auguvalem. Vot sellised veljed sobiksid sulle ikka tõsiselt hästi http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=58&t=99102 . Värvid keskosa kerega ühte ja poleerid randi ära. Üli vinge oleks.
  6. Tahaks ka teada
  7. No siit tuleb küll väga ilus pill välja. Soovin edu ja paksu rahakotti
  8. Noortehnik.ee sealt kate ja liim. EDU :wink:
  9. Väga ilus areng, jätka samas vaimus. Paksu rahakotti.
  10. Edu ja jõudu, muidu kena rullikas. 8)
  11. Paljuga letti läheb???
  12. No sile pill, eks ta maitse asi on, aga vähemalt näeb korralik välja. Soovin edu ja jõudu. A ja soovitaks Borbet T 9inc velgi, toob rohkem ilu esile :wink:
  13. Kes üldse üldiselt oleks kokkutulekutest huvitatud, võiks anda endast märku ja öelda enda asukoht, sellest teeks nimekirja ja arutaks välja keskse tee, kus oleks kõige mõtekam koguneda. NT. Volde- Abja-Paluoja. Keegi aktiivsem inimene foorumis võiks teha sellest eraldi teema ja hakata nimekirja koostama. Tähendab ma arvan et vaata inimesed ei ela nii ühtlaselt eestis laiali et saaks keskeestis kokku või nii, ikka sellele asukohale lähemal kus rullimehi rohkem elab, või siis suur üritus vms mis nagu enamusi huvitaks. Nt. kiirendusvõistlus vms. No see minu soovitus ja ettepanek.
  14. Neid sinivalgeid autosid olen ise kah näinud, peale seda kui auto liikvele ajasin, on mind iga facking jumala kord kinni peetud. No andke andeks aga krt ma ju ei ole liiklushuligaan!!! Pole krt midagi teha kah, auto maine on juba selline... :evil:
  15. Kõik on pro, ainult taha ma paneks põlle krt endal kah puudu ja need taga tuled on kah liiga sellised ruudulised mis teevad tagaosa natuke imelikuks, aga see ainult minu arvamus ja ilu on ikka vaataja silmades.. Muidu väga sile pill... 8)
  16. Ega jh velg on tõesti ilus.. Krt kevad on käes nüüd tuleb ikka kiiresti liigutama hakata ennast, masinad on ju vaja välja ajada . Edu ja jaksu sulle Jann.. :wink:
  17. Ma ei tahaks vaielda aga põhjenda oma väide..
  18. Ilus ja sile pill... Edu ja hoia hästi... 8)
  19. Noh ma lisaks kah oma arvamuse asjast. tähendab isiklikult mulle ei meeldi tuuning (v.a. tehase) Loodan et see tuuning pole sama mis mul oli. Läti pask silikon ja kipsikruvid. Igtahes edu ja jõudu auto ehitamisel. Uut pildimaterjali sooviks kah näha :wink:
  20. Kas siiski oled veel sillast huvitatud??
  21. No krt väga kõva värk jõudu ja jaksu sulle , ilma katuseta on kõvv sõita :wink:
  22. Väga fine masin jann, sul pole eriti hullu seal teha midagi see külg on nüüd küll naljaasi taastada, igatahes edu ja jõudu...
  23. Ma vaatan et sul on taga trummel pidur, häbi lugu küll , aga seda sa saaksid muuta ja osta minult ketastega süsteemi, huvi korral PS!!
  24. Võiks asja ka ilma järgi äkki paika panna?? Kui ilm ikka s**t siis pole erilist tuju teisi autosid uurida Aga jh kas on siiski mõtteid kus ja millal??
  25. Mul on sama laks cabrioga, mul nimelt see tagakile seal see on hetkel tavaline ehitus kile:D

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.