Hüppa postitusse

Chulo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Chulo postitas

1. Pump suremise äärel või filter umbes äkki?
  2. Kirjuta siis teemasse ka kui neid alvadi omasid katsetama hakkad. Olen isegi nende tagumiste alvadi logarite peale mõelnud.
  3. Piisab sellest andurist!
  4. Koopa sisesed logarid peaks samad olema, aga otsad on erinevad.
  5. Ilmselt oleks ka huviline järgmise tellimusega. Jätan märgi maha, kui konkreetne kuupäev paigas, siis andke teada.
  6. https://foorum.e30.ee/teema/13373-m-e30-kupee-pruun-klaasi-ring-el-akna-tõstukid/#comment-100158 Küll vana müügiteema, aga...
  7. Ja ausatöeldes, turbotamise idee küll oli, aga mitte lähitulevikus. Eilne pm tasuta saadud turbo kiirendas asja lihtsalt.
  8. Arvele oli pill vaja ju nii kui nii võtta.
  9. Chulo vastas Chulo teema asukohas Varuosad
    Pakkuge järgnevat kaupa E30 kerele: Korralikud originaal eesmised tiivad. (keevitamist vajavad ei paku huvi, pindmine rooste ei morjenda) Sirge FL põll diiselmootori või konditsioneeriga auto pealt. 63l paagile pumba hoidikut/kronsat/kinnitust/jalga. Kupee kõrvalistuja istme uksepoolne seljatoe langetamise hoob Pardatšoki ülemine plastik Ilma kassetihoidjata keskkonsooli tagumine osa Tänud!
  10. Eile maaandus mu laual üks Holset HX35 twin scroll. See talv ei julge midagi tegema hakata, kuna muidu on järgmine hooaeg jälle küsimärgi all, aga tuleb vist vaikselt asju varuma hakata. Teine aspekt on raha... kuna tegemist on peres kolmanda autoga, siis peab hakkama täpset eelarvet koostama. Pihustid, proge aju (arvatavasti prooviks ecumaster EMU), kepsud, paksem mls tihend, kaanetikud on ilmselt need osad mis tuleb nii kui nii hankida. Tahaks teha bottom mount lahenduse, ehk siis tuleb ka parempoolse mootorikäpaga midagi välja mõtelda.
  11. Ja läkski ära?
  12. Või kehtib see vaid compacti kohta?
  13. Kas mitte e36 ja e30 sama korpusega polnud? Kaas ainult erinev ju.
  14. Sellele autole koostati kokku 5 akti ?
  15. Eile käisin maanteeametis auto passi vahetamas ja keretüübiks märgiti ikkagi kupee. Seletasin küll, et kurat võtaks see ei ole kupee, aga klienditeenindaja ütles, et tema ei saa midagi teha, pean minema ülevaataja juurde ja laskma tal uue akti koostada, kus on peal kirjas et on 2 ukseline sedaan. Kuna mul aega polnud, siis ei hakanud sellega tegelema.
  16. Pakkuda tühi püstak ilma amordi ja kõigeta.
  17. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Päris huvitav.... kui seda BMW kirja seal poleks ja asi oleks must, siis võiks enda autossegi panna. http://www.driftime.ee/foorum/viewtopic.php?f=23&t=4319
  18. Mul on ka üks... vist oli vasak.
  19. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Saab küll jah, kaks nädalat ette, Tallinna kontori puhul.
  20. Aga talve plaanidest nii palju, et esitiivad tuleb a-osad panna. B-osad on ikka täis pask! Ei teagi kas otsida korralikud a-osad või saab olemasolevad mädanend alumiste otsadega tiivad b-osa tükkidega ära parandada, eks näis. Lisaks vaja half-ass lahendusi parandada, pagasnikusse õiged akukatted jne jne..
  21. Puuduvad kilod tulid kergemate esisilla tükkide (45mm püstakud, ja sadulad ning kettad), kitsamate ja väiksemate rataste, ning ka kütuse koguse pealt, mis seal salata. Sildasin juhtmed andurite juures ja lasin umbes 20kg kütust välja. Toakaaluga kaalusin kusjuures Aga et asi kahtlane poleks, siis viisin aku pagassi, mis pm lisas sama massi taha (aku+kaabel). Rataste pealt tuli juba 10kg. Tegelikult oleksin ka ilma aku pagassi viimiseta kilod kätte saanud, sest esisilla tükkide + kergemate rataste kaal oli kokku juba 26kg ja aku juhe kaalus ca 2kg. Igaks juhuks makk ja kõlarid tagant välja ja asi ants
  22. Ei tea veel, pole passi vahetamas käinud, aga telefoni teel rääksin tehnikuga, siis ütles küll, et ahjaa, teil oli ju kupee. Ma ütlesin et ei ole kupee, see on 2 ukseline sedaan. Vastus oli umbes, et no ükskõik, ma teen tehnilise ülevaatuse akti ümber ja saate tasuta uue paberi.
  23. Pole ammu teemasse kirjutanud, aga lobamokkade rubriigist võib lugeda veidi seiklustest maanteeametiga. Võtan lühidalt kokku: Juulis üritasin autot minna Saue maanteeametisse registreerima. Vaadati auto üle ja saadeti pikema jututa pikalt. Põhjuseks mootori vahetuse ja rehvimõõtude mittevastavus. Mootorivahetuse kohta käsiti tehnikaosakonda taotlus kirjutada, mida ma ka tegin. Tehnikaosakonna esimene vastus oli selline, et auto tuleb üle kaaluda Metroserdis. Täitsin selle nõude, kuid maanteametist tulnud vastus oli mitterahuldav. Nimelt vähenes auto kandevõime mootorivahetuse tulemusel sedavõrd, et teda ei saa registreerida 5-kohalisena. Ainukese lahendusena pakuti auto registreerida 2-kohalisena. See tähendas tagaistmete eemaldamist ja kinnituskohtade kasutuskõlbmatuks muutmist. No kohe kuidagi ei tahaks seda. Samamoodi ei kujuta ma ette selles autos 5kesi sõitmist, aga 2 kohta võiks ju taga olla. Tegin ka ettepaneku auto 4 kohalisena arvele võtta, aga see polevat võimalik. Saatsin ka maanteeametisse pildid pigimattide paigaldusest koos toote kirjeldusega, et tõestada, et lisakilod ei tule mootorivahetusest vaid pigimattidest, aga see oli põhimõtteliselt sama mõistlik, nagu vastu tuult kusemine, Vastuseks tuli, et kui olete kindel, lisakilod tulevad sealt, siis eemaldage matid ja minge uuesti kaaluma. Debiilsus kuubis. Kogu triangel käis 27 kg pärast. Metoodika, kuidas auto tühikaalu arvutatakse on järgmine: kaalutakse auto esisild ja tagasild, liidetakse nende kaal, millele omakorda liidetakse kujutletav juhi kaal 68kg ja juhi pagasi kaal 7kg. Kusjuures, auto peab olema täidetud kõikide tehnovedelikega ja paagis peab vähemalt 90% kütust olema. Minu auto sildade kaal oli esimesel kaalumisel kokku 1220kg ja sellele liideti 75kg, mis teeb tühikaaluks 1295kg. Kuna auto täismass on 1540kg, siis kandevõimeks jääb 1540-1295=245kg. Ühe hüpoteetilise kaasreisija kaal on arvestuslikult 68kg, seega 4 reisija kaal on 4x68=272kg. 272-245=27kg ülekaalu. Leidsin oma kilod mujalt ja läksin uuesti kaaluma. Õnneks tehti väike allahindlus Metroserdi poolt ja teiskordsel kaalumisel täit hinda ei pidanud tasuma. Uus auto tühikaal 1249kg, mis tähendab, et leidsin 46kg. Möödunud kolmapäeval sain positiivse vastuse, võin minna autot registreerima. Kui arvate, et siit edasi läks kõik nagu õlitatult, siis eksite. Olin hommikul kell 9 angaari ukse taga ja sain kaheksanda järjekorra numbri. Kella 10ks oli tehniline läbitud ja siirdusin maanteameti peakontorisse autot arvele võtma, kus selgus, et andmebaasis on mingi tõrge ja just nagu tüübikinnitus on aga ei ole kuidagi seotud ja sada häda. Selgus et viga on IT-alane ja läheb pisut aega, tunnike või ni, et see korda tehtaks. ootasin kolm ja pool tundi tühja, kuniks mind lõpuks koju saadeti ja lubati helistada, kui asi korras. Tunnike hiljem laekuski kõne, et võite tagasi tulla. Lõppkokkuvõttes kulutasin kogu selle jama peale terve päeva ja eile avastasin, nad on mulle passi pannud 4 ust! Korras! Lähipäevil pean jälle võtma maanteeametiise minemiseks vaba aega, et see korda tehtaks. Lõppkokkuvõteks vähe positiivset nooti ka - auto on ikkagi lõpuks arvel ja võin julgelt väita, et järgmine hooaeg enam vahele ei jää!
  24. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lähipäevil
  25. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Asi korras ja pill arvel. Kes esmast registreerimist tegema läheb, siis soovitan kohe hommikul angaari ukse taha järjekorda minna ja kohe endale number hankida. Need inimesed kes poole kümneks jõudsid pidid ligi 3h järjekorras ootama. Lõppkokkuvõttes läks mul muidugi kauemgi. Kella 10ks oli tehniline tehtud ja hakkas pihta mingi kala auto andmetega. nimelt oli maanteeameti andmebaasis mingi kala.Passisin poole kaheni seal ja siis lõpuks öeldi, et minge koju, me helistame kui asi korras. Tunni pärast tuligi kõne, et asi korras ja võin tagasi tulla. Õnneks teenindati tagasi tulles järjekorra väliselt; see mis peamajas toimus oli ulme...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.