Hüppa postitusse

Chulo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Chulo postitas

1. M50 puhul igal juhul ükski tikk ära ei murdunud. Mõni tuli koos mutriga välja, muud midagi. M40-l sai ka kolle maha võetud ja ei mäleta, et sealgi säärast probleemi oleks olnud.
  2. Ma tellisin jeebeist ta-technix madalduskomplekti 60/40 koos ammortidega. Kõige pullim on see, et tagumine ots on sama madalal nagu esiots. Viimane võib muidugi olla sellest, et tagumise vedru alla on 3 erinev pakusega kummileevendeid saada ja mul on need liiga õhukesed. Eks tuleb 10mm paksused ära tellida ja proovida, esiotsa madalamaks lasta küll ei tahaks, pigem ikka tõstaks tagumist.
  3. Päris hea hind. peaks uurima mis hinnaga Poolast saab.
  4. Mis hinda maksid ja kust need poolteljed tulid? Endalgi plaan midagi asisemat panna. Aja küsimus millal peenikesed poolteljed alla vannuvad.
  5. Mis selle mootoriga tehtud on, et selliseid numbreid näitas?
  6. Ok... kuna mu tellimus nii väike, siis võtan vast UM-ist. tänud
  7. Kui tellid siis telliks ka kaks tagumise vedru patja
  8. Bassitesti veidi...
  9. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Autoeksperdist siis. Metzger: MZ6115035 MZ6115036 Klokker: KL-0054378 KL-0054377
  10. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Klokkerit ja Metzgeri saab K.G.Knutssonist.
  11. See hind võiks sina 350 kanti jääda jah ma usun. Minul õnnestus omal ajal 150-ga saada, joppas.
  12. Z4/E90 LCI rummud viivad kinnituspinna 2,5mm välja poole.
  13. Selgituseks siis pildile, et mul on väljalaskes ka modifitseeritud sisselaske nukk.
  14. Nonii, Paar päeva olen nüüd ringi kärutanud ja kõik toimib. Veidi jäik on, aga ei midagi katastroofset. Sai peaaegu kõik asjad mis "to do" listis olid maha tõmmatud ja kohe ka uut listi koostama hakatud. Karbikatte tagumised augud on siiani tegemata. 😬 Reguleerisin nukad ka ise tehtud rakisega ära ja mootori töö muutus palju ühtlasemaks. Parim minek on vahemikus 3500-6500 pööret ja peale 6500-6600 on märgatav jõu langus. Piiraja antud mootoril 7200 peal. Kogu selle tjuuningu peale tõstis paar päeva tagasi kardaani leevendi käed üles, karjus "allahu akbar" ja tõmbas sellise kolinaga käigukangi kulissi, et mõtlesin, et kohe kukub midagi küljest. Tervest kerest käis selline vibra läbi, et pidin pärast pükse vahetama. Vahetus kujunes veidi väljakutsuvamaks kui ma lootsin. Summutajat eemaldada ei tahtnud, kuna see on paras pain in the ass. Aga leevendi vahelt välja ei mahu. Tundus kõige mõistlikum diffri poldid lahti päästa ja nii õnnestus see leevendi ka kätte saada. Õnneks midagi muud peale leevendi lõhki ei olnud, aga niite ja kummipaska olid kõik kohad täis. Nüüd ootan ilusaid ilmasid, siis saab mõned korralikud pildid ka tekitada.
  15. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jep, mul enam-vähem sama. Proovin mingi vaheseina moodi asja või kasti ehitada kui viitsimine tekib. Õemees töötab cnc pingi peal, nii et saab pärast, kui mingid mõõdud paigas, plastikust täpsed tükid välja lõigata.
  16. Mingid järelturu plastik klaasid liikusid mingi vahe.
  17. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mina ei suutnud ka seda M30 oma sinna kuidagi adekvaatselt mahutada. Samas mul kronsa ka pisut ees.
  18. Olen näinud jah seda ise tehtud MHW teemat, on isegi kaks jooksu tulesid olemas. Tõenäoliselt ratsin praegused ees olevad Boschi tuled ära. Bixenon tuleb 100%.
  19. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma vist loobun ja teen midagi sellist. https://www.google.ee/search?q=e30+m50+air+box&client=ms-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjbldWVtJTTAhUDYZoKHU6jCE8Q_AUICCgB&biw=320&bih=454#imgrc=gmBQoVDIHX-edM:
  20. Oleneb mis sagedusega see vibra on. Kõrgema sagedusega vibra võib vabalt ka kardaanist tulla. Kui on ratta pöörlemise sagedusega siis võib veel veovõllist näiteks tulla.
  21. MHW tulesid oleks vaja ja peab ise hella blackid tegema. Kuna plaan on nii kui nii fxr 3.0 bixenon projektorid ette panna siis originaal blacke oleks kahju lõikuda.
  22. *tagumised rattad karjuvad 15-20mm flantsi järgi. Jäi nimekirjast välja.
  23. Vb on jah veidi pikem kui muidu. See on e34 remuse pütt. Sai neid tsirka 8 sentimeetrit lühemaks tehtud. Paras jebka oli. Nendes tippudes on ka veel sõelad ja vill sees.
  24. Lasin kuudist välja. Nüüd peaks veel puhtaks pesema ja nipet-näpet ära tegema. *lambda vahetada *juhi turvavöö vahetada *karbikatte tagumised kinnitused *jahutusvoolikud õiget pidi panna *gaasitross ära vahetada *tagumised amordipuksid vahetada
  25. Chulo vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma ei suutnud ka e36 oma sinna kuidagi ära mahutada. E34 oma tundus ka liiga pikk.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.