Hüppa postitusse

Metalheart

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Metalheart postitas

1. Tahaks ka kade olla:) Nagu eestlane... AL
  2. Sõnavabadus ongi selleks, et oma arusaamisi ja tõekspidamisi väljendada. Põhja-Koreas oleks sa juba laagris Kusjuures Eesti on ainuke riik kus Vabaduse puiestee viib sind otse laagrisse AL'josh
  3. Aga vabaduse...?
  4. Tõde
  5. Nüüd peame vapsjei Puppi minema, et koos jutukad olla:P AL'josh
  6. Suur suvi käes sai linnas beibesid piilumas käidud ja kae kildu - valgusfoori taga tahab asi peast soojaks minna... Läksin siis käed puusas meie küla ühte autupoodi ja palusin omale tuua miskine visco sidur, ma vist olin väsinud ja unustasin öelda, et "Ülem Jooksja" firma toodet ei saadetaks. Kaup käes ja firma ikka "Ülem Jooksja", mõtsin endamisi ah äkki sain töötava elemendi - mõtteks see jäigi, puhub jalad külmaks, st käib koguaeg sellise vuhinaga. Arvasin endamisi, et ehk hakkab tööle kui sisse käib - s***a. Tuulekoda sai ka remonditud natukene, meenutas teine mesilaskärge - drifti vidiodest nähtud tehnika, auk ja piste, toimetas nipukate ansamblina ilusa korpustuulekoja isegi valmis. Aga sellest viscost: Tsekki ei võtnud ja saatesse ka ei lähe- aga kui mõni "Ülem Jooksja" aksessuaaride mänedser seda loeb siis tea, et Keilas ma teen ainult sinu lollidele elektri anduritele reklaami. Hoia nüüd hinge kinni, et see opeli ühe klemmiga temp andur vastu peab, saad paar andurit veel maha müüa... ap teit
  7. Mul sama asi ratastega ees, kuda sa poleerisid - riistale alla ja paberitega jändama või??? Lihtsalt Are
  8. Mitte, et ma teadmamees oleks aga kas see koonuses õhufilter midagi peale välimuse ja dolbi sõraundi asemel ka juurde annab??? Õhulugemise anudrit alakehaosadesse ei keera??? Huviline
  9. Jaames Pond - See on varasema aja fotopood Zaddam - sa ei ole üxi, ka mina olen pidanud olema purjus Metal... - sa oled ikka veel purjus Mina - aga ma olin statis letis Rondo kõrval, vähemalt nii mulle öeldi... Sliiper
  10. vaadake, et te ei jooo... AL' joosh
  11. Mõnus masin, omaküla meeste liikur:P Libe garaaz on Peaks omaomas ka remondi ära tegema:P Are
  12. Maire, kuna esiklaasis on möra siis sa ei saa kuhugi tehnilisel sellega:) Muidu kõik jutud töötavad eranditult we? Aljoshh
  13. Mul olid ühel autol lillad vedrud Ausalt Sita sees ei trööbanud aga äkki see räägib tulevikust Tavai mehed telkima, vaatame kas saame üksteisepale kondi sisse... Vähem õlut, see oleks hea soovitus ehk... A
  14. Värvid on reeglina millegi eristamiseks... Are Laur
  15. Eix võlusõna on internet:P See on omaette elukool...
  16. Kaks klassi ja mõlemad kiitusega - spordis...
  17. Mul on konks.
  18. Mairega samad võtted meil tööl, ma panin ka pika pikenduse ja sinna otsa ka pikenduse ja siis keerasin ja plärts käes. Äm40
  19. Paaril detailil on kriime:P Aljosh
  20. Moro, Lösutan siin ja mõtlen kas eile sai midagi tehtud ka, ah jaa autot koristasin ja leidsin kohvitopside vahelt sellised asjad; Need juba seal mingi sajand olnud:) Ette panna ei saa, kuna puuduvad korralikud vardad kõikvõimalikud tüüblid jms pudru ja aganad... ap teit pole suurem asi aga omal meeles vähemalt. A
  21. Tra kus täna tiriti lohku: Naine: tsau kuule helistas keegi hr.Karu ja tahtis sinuga rääkida nr on ........... Mees: a okei, eks ma helistan telefon: pirrr tirr pirr tirrrr _ vi*ttu faxi nr andis naine tra... Mees: per*se see on faxi number mis sain, saada sms õige number Naine : ok telefon : tuut , tuut , tuut - Loomaaed kuuleb? Mees: ilmselt hr. Karu ei vasta jah telefon: Ei ta on puuris hetkel jah. Mees: tra koju saan siis... a see oli monoloog juba... oma vabanduseks oskan ma öelda seda, et ei maksa igast hane mune ja muud s***a naise numbrilt müüa + elu tuleb vabamalt võtma hakata... Äkki keegi saab veel lohku, siis teab
  22. Krt see justkui teise kotti vahtimine, palju seal on jne. Müüakse sellega millega müüakse, see millega ostetakse ostetakse. Mis siin nii paukuda on, varsti läheb läbuks ära nagunii see teema... Ilmub keegi pässa rix ja ütleb, et tema tuboga diisel kabrio oli ostes 10 000€ ja sitax kõva asi. Siis tuleb Veltz ja ütleb, et kuradi tarzan sa said ju kahest eesotsast kokku monteeritud audi 100 mis on e30 plekkida... Ma ei saa aru, aega on üle we:P Kusjuures ise vaatan ja imestan, et ma aja leidsin siia kirjutada... Aljossh
  23. Ma mnikord jazzus lasen pesta küljealt ka ja siiani pole lisaarvet saanud:)
  24. Mis luugi hind tuleb, ümaralt ? Are

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.