Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Tänud tänud. Krt ei leia usb kaablit üles et mia tea ma üritan otsida siis saaks pildid kah.
  2. Ja masin elab jälle !! Sai ka natuke platsi nauditud täna ja asi väba bonks 8) Omme panen mõned pildid kah üles mis telefoniga sai tehtud kuna unustasin fotoka maha.
  3. Ahjaa ja omme panen pilte kah siis sellest mis tegin täna.
  4. Täna sai auto täiesti laiali lammutatud et lihtsalt ja kiirelt saaks käigukasti kätte mis ka lõpuks õnnestus. JA kui kasti lõpuks maha saik ja korvi ja sidur kah tuli selline tohe ülleatus et hooratas on kah ribadeks, et igati positiivne päev. seoses sellega ostan uut hooratast m40b18 mootorile ja oleks väga tore kui kuskilt saaks kiiresti korralikult tahaks omme õhtuks auto kokku panna.
  5. Niih uus sidur käes ja homme või ülehomme peaks pendiksi kah kätte saama.
  6. Mnjah saan alles neljap õhtul auto tõstukile vaatab mis paari tunniga teha jõuab ja kogunemisele peab kah jõudma särke tahaks kätte saada 8) Aga reede tervepäev auto kallal igatahes. :wink:
  7. Seoses sellega et läheb ilmselt siduri vahetuseks siis oleks selline küsimus et kas kellegil tallinnas oleks laenata seda siduri tsentreerimis vahendit vms .. Igatahes selline asi millega saab siduri korralikult tsentrisse vms .. Oleks tore kui keegi saaks laenata seda .. Et olen aus inimene ja tagastan asjad ilusasti ja korralikult ja koos A le coq 4-pakiga 8)
  8. Esmasp. läehb uus pendiks tellimusse arvatavasti ja kolmap saan arvatavasti auto tõstuki peale siis vaatan selle kasti kah üle aga arvan et uut sidurit läheb vaja .
  9. Mnjaaa eks see kiusatus ole vast ikka väga suur kui siuke mootor garrazhis seisab ja seda mootorit kasvõi korra päevas näha ja siis ikka unistada või loota et see mootor kähku peale saaks . :wink:
  10. Mnjaa kahju et ei ole jõudnud edasi teha, tahaks jba teda mida see auto selle uue mootoriga teeb :wink:
  11. Ilma kapslita tundub jah kenam aga muidu need rehvid mis seal all need on vihma slikkid muidu või ma panen puuse?
  12. Kuida siis uue mootoriga lood on et kas asi korras ja kas tasus osta jne ? :wink:
  13. Kui saladus pole siis kus said ka selle asja ja palju maksis ?
  14. Auto jääb vast talve unne kuna raha ja aja puudused hetkel ja tööle kah nagu riti ei saa minna kuna kool :roll: Aga eks näis mis saab :roll:
  15. sidur ja starteri pendks aga pole ma midagi jõudnud teha ja ei tea kah milla jõuan aga too parem oma auto ära ja ralliks sinu masinaga ringi
  16. Siit võib tulla midagi väga jõhkrat ma arvan eks jään kah update ootama Väga kõva närvi sulle :wink:
  17. MA roniks heameelega tallinnast kah kohale aga auto ei sõida hetkel
  18. Ja ma otsisin seda autot endi autode alt taga ja mitte ei leidnud väga kena auto 10 punkti 8)
  19. Ullult toredalt mõtlesin et auto nüüd korras ja eile sai rigi sõidetud ja mingi sõidu ajal siis kui sai koju mindud siis jäi auto seisma. Algul arvasin et differ läks aga õnneks nii hull ei olnud läks siis arvatavasti sidur laksuga ja starteripendiks igatahes järgmine nädal millalgi tõstuki peale ja siis kast alt ära ja saab vaadata mis seal viga aga krt närvi ajab küll see teed ühe asja korda ja kohe läheb järgmine
  20. Et siis sai täna sumps korda tehtud käis enne vastu kere . siis uued kojamehed sai peale pandud (Bosch Aerotwinid) ja juhipoolne see aknapesu prits korda tehtud nüüd näeb sõites ikka välja kah ja ei pea ekstreemolusid harrastama 8) Ahjaa seni kuni sõber keevitas ja auto tõstuki peal oli vaatasin põhja ilusti üle ja seal kus tavaliselt esineb roostet ei old midagi ja üleüldiselt olen selle auto ostu üle aina rohkem rahul :wink:
  21. Sain jah mis ss ? 8)
  22. Sai lõpuks ka talverehvid alla . aga jah siuke tunne nagu istuks maasturis nüüd :roll:
  23. Eile sai siis õli ära vahetatud läks sisse Casrtoli poolsünt. Nüüd peaks vist talvekad alla keerama ja uued kojamehed ostma. 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.