Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Kahjuks seekord veel mitte. Olen venna e36ga kohal.
  2. Täna kell 20.00 siis arenal ?
  3. Amordid peaksid kah vahetama vähe sportlikema vastu kui madaldust muide alla tahad panna seset originaal amort ja madaldus vedru ei sobi kokku.
  4. Mina laseks esiotsa sellepärast madalamaks et esimesed koopad on kõrgemad kui tagumised ja siis nigu oleksid koopad ühtlased. See on minu mõte.
  5. Nu aga teeme nii kahjuks ise e36ga kohal.
  6. See päris iga esmasp ei toimu, et me enne ikka viimasel ajal lepime kokku kui toimub. Aga ise oleks kah täitsa käpp täna.
  7. 1 asi jäi veel selle masina juures silma häirima. :twisted: Nimelt et stanged teist värvi kui kere, võiksid kerega ühte värvi olla aga jällegi see on minu maitse. 8)
  8. Et kõik ideaalne oleks sobiks sinna tulede vahele ja numbrilaua taha see punane tagune (helkuriga kaetud) Aga see vaid minu arvamus ja kui aus olla siis neid liigub suhteliselt vähe.
  9. Nu vot ei olnud ju nii raske. :wink:
  10. Ei taha nüüd su vastu paha olla ega midagi aga siukse kuulutuse peale mina küll reageerima ei hakka sina oled ju ikkagi müüa mitte mina,
  11. Keegi midagi uut kah valmis saanud on ja tahab äkki täna näitama tulla ? :wink:
  12. Kui suured, need suured pihustid on ? Tootja ? Hind ? Kontakt telefon jne.. Rohkem infot ei teeks paha.
  13. Mõnel drifti üritusest ei ole plaanis osa võtta ? 8) Selline küsimus tekkis esimest pilti vaadates.
  14. Rohkem juttu ei teeks paha ja sellise jutu eest sa küll sponsoreid ei leia.
  15. Twiitrid sobivad E30-le kõige paremini esi akende nurkadesse ek peegli teisele poolele aga siis peab tsipa vaeva nägema et need korralikult sinna saaksid. Vähemalt selline on minu mõte kunagi panna.
  16. Nv-sel jäi see masin viljandi mnt-l korraks silma aga kahju et vastu tulid muidu oleks kauemgi piilunud seda. 8)
  17. Tsipake väiksed tunduvad võiksid olla 16" ja natuke laiemad muidu pole väga viga kahju aint et eile mustad olid. :wink:
  18. Aga kes siis oleks täna tulemas ?
  19. Kui te kella 8st kogunema hakate siis ma jõuaks suts peale 8t kohale ehk siis kuskil veerand 9 paiku ..
  20. Ma tean et sul see auto tükk aega olnud aga krt peab endale kah kuskilt mõne kuudi sebima. Väga popiks on need läinud. :wink:
  21. Lihtsain variant oleks käia sul kuskil mööbli poes ja osta nahk diivanipuhastus vahendit või siis mine kuskile suuremasse autopoodi ja saad sealt kah.
  22. Nii odavalt siis masin müügis ?
  23. Nu siis ju tore et sealt abi said. :wink:
  24. Kas teil sillastend kah on olemas ?
  25. Stangede liistud oleks kah võinud uuesti üle värvida. :wink: Ja need veljed ei sobi sellele mainale eriti. :roll: Aga igal ühel oma maitse. 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.