Kõik, mis P2hkel postitas
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Kusjuures kui õigesti mäletan siis sa vist ostsid minu käest isegi ukse ja tagumised polstrid.
-
Sisu oled juba kokku pannud? Kui jah siis ootaks huviga ka sellest pilti. :wink:
-
BMW 320i '87 - John325
Nuh mina soovitaks siukest kohta nagu BAKT kaubandus (Ehk Boschi maaletooja) kui kohapeal ei ole siis kuskil 1-2 päeva on tellimis aeg. Hinda peast öelda ei oska aga võin uurida ja homme teada anda kui huvitatud oled.
-
316 '88 - M-Tech
Kas nüüd tuleb mingi kangem kaanetihend vahele ?
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Eix krt võtsid sõnad suust. Aga kena auto, naised on veel ilusamad muidugi. :twisted: Aga kuida kapott peale seda välja nägi ?
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Paistab et tegemist on ja piltidelt näha et kere kah nii väga roosiline ei ole. Aga jõudu ja jaksu sulle et ikka masina ilusaks ja tehnika korda saaksid.
-
325i '90 - Krst
See mis on eelmisel leheküljel viimase pildi peal.
-
Sport käigukasti kohta? (dogleg)
Oih sry ma ajasin sind daqqeriga sassi. :oops:
-
Kui see kast jänxi käest ostetud siis peaks olema m52b28, 5 käiguline kast + tagurpidi käik. Vähemalt nii palju tean mina kuna see mootor mille otsas see kast oli on mu sõbra endise auto pealt ja sinna sai pandud m52b28 kast.
-
Kas see on see sama kast mis sa Jänxi käest ostsid ?
-
320i 2.5l '85 - Raul
Esimene variant oleks kenam aga muidu pre-faceliftile sobiks minuarust rohkem M-tech 1 tiib taha.
-
318i M-technic '86 - Maero
No kui sul on ikka korralik turvapuur sees masinas ja sa juhtud liiklus õnnetusse sellega sattuma nii et sõidad mõnele teisele masinale sisse siis esiteks sa võid teisest autost lihtsalt läbi sõita ja teiseks kui sul kiivrit pole siis võid ise kah surmavaid kahjustusi saada ma arvan et tänu sellele on puur keelatud kah eestis.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kui see on nädalavahetus siis mina oleks arvatavasti käpp.
-
Võiks hiljem olla siis äkki on mul kah lootust jõuda see aasta veel autot testima raja peale. :roll:
-
Kõrvalisse kohta ei saa sa oma punasega äkki ligi lõhud salvo ära
-
Kui terve aujto on must kaasa arvatud tagatuled siis minu arust kollased esituled ei sobiks nii väga aga see on muidugi minu arvamus. :roll:
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Auto elektriku kohta nii palju et kui tallinasse satud siis pärnu mnt 137 asub truumu diagnostika kes saaks kindalsti sul auto korda. www.truumu.ee Ja LSD kohta peaksid abi saama kindlasti siit: http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=8601 :wink:
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Hea et viga ei saanud ja puur oli vist hea valik see aasta. Mõni pilt või video kah sellest õnnetusest on ?
-
Krdi kiire vend oled peaks mainima. :twisted:
-
Sr lõpu üritusele tuled kah haapsallu ? Kui tuled ja masin selleks ajaks valmis siis võiksid ühe sõidu teha. Tahaks teada kuida see v8 seda keret liigutab. :twisted:
-
Kas mulle tundub v on vassakult poolt rehv ja tagumse akna liistud punaseks saanud ?
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
Väga head ajad. Kas peale puuri sissepanekut tuli julgust kah juurde ? :wink:
-
Väga kena masin sul. Oled M-tech I kyljed kah juba külge panud? Muideks nägin sind jaanipäeva ajal Karu järvel tulin mingi päev sinna tumepunase e36ga millel oli esimene stange valget värvi. 8)
-
Smoke suunatuled
Aga kas lõuna eestismõnda nn tuuning poodi ei ole ? Ma arvan et seal peaks kindlast kohapeal olema või siis saab tellida.
-
Kuida esiotsaga lood on muidu ? :wink: Tagumik paistab väga kena.