Kõik, mis P2hkel postitas
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Käsitsi tehtud võistlus hot Rode tehakse kah alati vesi lihviga pale viimast värvimist üle, ja tihti veel poleeritakse peale seda, et värv ilus ja sillerdav jääks.
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Street crimes on võru autoklubi.
-
318i M-technic '86 - Maero
Oleks nüüd ainult pidamine.
-
316i '88 - Henrik
E36l saab vahetatakse esimesi ratta laagreid koos rummuga, aga e30l oli vist eraldi vahetatav kui õieti mäletan. Ja kui õiged tööriistad olemas on, siis on miskine tunni töö, kui kõik ladusalt läheb
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Natuke OT aga ise õppisin kah keevitust natukene ja algul ei tuld midagi välja, aga pärast hakkas juba vaikselt looma ja järelvaatajaks oli mul Eero Pesur kes ise keevitab turvapuure massinatele ja sain suhteliselt kiirelt asja selgeks. Aga siukseid suuremaid ettevõtmisi ikkagi ise veel teha ei tahaks laseks professionaalidel selle ikka ära teha. Aga paka sulle veelkord edu ja jõudu, tahaks varsti lõpp tulemust juba näha, aga kui sa sellise innuga seda teed siis ilmselt see lõpp enam kaugel ei ole. 8)
-
Ma kujutan ette kuidas seda pilli võidakse tankides vaadata kui sa kuskile tankima peaksid minema ja pagassi lahti teed.
-
Aga kas see aasta jõuad mõnele drifti üritusele kah ?
-
K: Reguleeritav strutbar R6le
Pekki ma ajasin strutti ja stabika sassi. :oops: Sry ärge näkku lööge ..
-
Kas originaal paksus ei old mitte 19mm või 24mm ? Ja kui õieti mäletan siis aftermarketist jäid 32mm silma ..
-
www.aftermarket.ee on koht kust saab tellida, komplekt (esimene ja taguminen koos) maksid miskise 6500.- raha kanti ... :roll: Ja need olid veel väheke jämedamad kui originaalid.
-
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
Okei tänud sulle. 8)
-
BMW 325e '87 ja 327 Kupee Cobra
Ega ma ei old enda e36 ma olin venna omaga See moto mis sinult sain töötab muidu väga ilusti uue akuga poolest pöördest käima ja edasi liigutas kah masinat suht sujuvalt. Aga okei see teema pole selleks et arutada minu autot teeme seda ps-is edasi kui huvi. :wink:
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Väga tubli töö oled ära teinud, endal e36 ilmselt sama tee varsti ees, aga kuna ise veel hea keevitaja ei ole siis viin auto plekkseppa kätte. :roll: Aga muidu jõuduja jaksu sulle ! :wink:
-
Jäid laup saugalt ära minnes oma rullaga silma, ise olin e36 roolis ja natuke vajutasin, aga siis hakkas vend nutma et tal paha olla ja hoogu maha võtaksin, muidu oleks võind väikese võiduajamise teha. :twisted:
-
VALUVELGEDE SIRGESTUS, REMONT, VÄRVIMINE JA POLEERIMINE
Kas te plekkvelgede laiendamisega kah hakkama saaksite ?
-
Lisasin viimased pildid silmale kohe nähtavaks, väga äss masin on. :wink:
-
Mis aega auto siis ka sõitis ? Ja eks mingi teine kord teeb selle sõidu värgi ära kuna ise ei saanudkahjuks kohale tulle mitte kuidagi. :wink:
-
318i '88 - mTim
Lihtsam oleks ju olnud osta kohe algul punase valgusega makk...
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
Kuidagi väga valet pidi oli telefon.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kohe mitte ei jõua täna .. Liiga kiired ajad hetkel.
-
Aga teeks siis mingi kella 8 paiku ?
-
Nuh mia tea ma arvan et tuleks kah vast kohale kui midagi toimub Aga kas mustikas või areenal ? Ise enesest ilmad juba soojaks läinud.
-
324td '87 - Taavi00
Nuh kui sul masin ikka enne talve seisma jäi ja vana kütus sees siis võib kütus liiga paks olla., kütuse filter vb kah natuke vaja ja siis i tulegi kütet hästi peale.
-
325 cabrio - Kert
Kas cabrioga kah midagi teind oled või seisab kuskil garage nurgas ja ootab paremaid aegu ?
-
Teema kuidagi väga soiku jäänud. On midagi uut ja huvitavat kah tehtud masinaga ?