Hüppa postitusse

siimp

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis siimp postitas

1. siimp vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kaido, kui isu on, tule ja sõida kasvõi minu masinaga, ega ma kade pole (eriti peale seda kui üks mees mul mõlemad uksed katki sõitis, seega nagunii läheb uuesti keretöödesse suvel). Aga hetkel tundub muidugi, et see pühapäevane võistlus jääb ära. Eks kolmapäeval võtab lõpliku otsuse vastu.
  2. Soovitan ka uus võtta aga noh kui tahad kiirelt sõitma saada, siis võin sulle ühe kulunud nuka tartus poolmuidu anda.
  3. Padja peal töötab jah, üks video ka juurde: aga jah, puhta jää peal isegi töötas (imelik kui ei töötaks, naastude arv rehvis ikkagi müstiline) aga nii kui väike lumekirme peale tuli, oli kehvem kui masteri prott. Hetkel siiski Contile sellest vastast ei ole.
  4. Rehve pakkuda ei ole, aga kui võistlustel plaanid rehve kasutada, siis võta pigem Continentalid, HKPL8 rehvidega pole see aasta kuigi hästi esinetud (väga kummaline, et testis esimene oli, siiani kõik kes kasutanud, laidavad).
  5. Roolivõimu ei kasuta siiski, kuna sellega polnud roolitunnetus nii hea kui ilma võimuta seda on. Võimendiga lati roolikardaani sain Kaidolt jah, tänud veelkord selle eest! Aga lambda asjus ma proovin ära, mis ta ilma lambdata teeb, tänud kaasa mõtlemast. Üks pilt 2014 aastast ka illustratsiooniks teemasse:
  6. Pole pikalt kirjutanud, seega väike uuendus. Vahepealsetest muudatustest siis nii palju, et külge on saanud e36 roolilatt, kuna e30 latiga võimlemine rajal väsitas lihtsalt ära. Sellega seoses sai pärast vahetust koheselt ka sillastendis käidud ja kõik lastud paika keerata. Muidugi sellega alles probleemid algasid. Juba esimesel lumeraja üritusel Rakvere lähedal andis tunda, et auto pole ikka päris see ja ei keera nagu õigesti enam. Arvasin ise muidugi, et alguse asi ja ilmselt viga minus endas. Seejärel sai käidud Eesti Meistrivõistluste I etapil Rannakülas ja seal sama lugu. Nii kui järsem kurv, ei mahu auto enam sinna sisse kuidagi. Sellest ka kehvad ajad ja suhteliselt masendav talvise hooaja algus. Hakkasin kahtlustama, et midagi ikkagi mäda ja sai järgmisel päeval kohe tõstuki peale aetud. Viga muidugi tuli välja. Alla sai võimendiga e36 roolilatt, mis läks n.ö. pimedaks, ehk jäi ilma võimuta. See, kes latti paigaldas (ise ma juures ei viibinud), oli kõik voolikuotsad kenasti kinni pannud ja tagatipuks lati õli täis valanud. Ime, et ma siis seda rooli kuidagi keerata ei jõudnud ja et rool kuidagi lõpuni välja ei keeranud. Koheselt kui voolikud vabastatud sai ja õli välja lastud, hakkas rool jälle normaalselt käima. 01.02.2014 toimus Ilmatsalu jääraja 2014a. I etapp, kus sai autoga sellel talvel esimest korda normaalselt sõita ja ilma pingutamata 3. koht ning päeva kiireim aeg tagaveoliste klassis (kokku oli tagaveos 27 võistlejat). Muidugi mainin ära ka, et sellel aastal sai ilmatsalu rajal trenni tehtud üsna vähe. Enamasti käisin rajal lihtsalt tavalise rehviga vaatamas, mida teised korda saadavad. Üks selline päev tipnes sellega, et üks tuttav otsustas minu masinat laenata ja ringilt tagasi tulles olid mõlemad juhipoolsed uksed alt mõlkis. Nii et suvel jälle keretöödesse. Pikalt oli plaanis ka karterikaitse paigaldada, mis sai lõpuks lahenduse komposiitmaterjalist karterikaitsme näol. Otsustasin selle kasuks, kuna kaalu vahe on ikka meeletu ja sõidan antud masinaga peamiselt jäärada, kus suuri kive, mis komposiitmaterjalile liiga võiks teha, üldiselt pole. Probleemidest vaevas juba algusest peale antud mootoriga see, et puterdas korralikult. Esimese hooga sai kohe lambda kallale mindud ja selgus, et lambda juhtmed olid valesti ühendatud. Seejärel sai teine lambda pandud ning puterdamine kadus mõneks päevaks ära. Mõni päev hiljem hakkas aga teine nali pihta, mis kestab tänase päevani. Nimelt külmalt käivitades sõidab nagu auto ikka aga kui soojalt käivitada, siis esimesed 10 sekundit puterdab ja poob nagu segane. Olen veel ühe korra lambdat vahetanud (kasutatud) ja endiselt sama jama. Kütusekulu on samuti meeletu. On kellelgi mingisuguseid kogemusi sellise veaga (lambdaks 4 juhtmega Bosch)?
  7. siimp vastas max teema asukohas Probleemid
    Mul olid ka 16" piigid all ja mingit probleemi polnud, kusagilt vastu ei käinud.
  8. tee bmw klubisse (http://foorum.bmwclub.ee/index.php) teema, sealt saad kiirelt.
  9. Ilmatsalus juba täna sõitsime, aga kuna jää hakkas kõvasti õõtsuma, otsustasime nädala jagu veel oodata, siis avame ametlikult. Võrtsu peal on 25ndal eestikate esimene etapp jäärajasõidus, seal plaanis kohal olla.
  10. Sama masin jah. Hind vahepeal korralikult kerkinud
  11. Minul küll on sobinud, seega arvatavasti sama nuut. Oli eelmisel prefaceil ja praegu istub faceliftil küljes.
  12. odavam on osta mingi sportrool, mis on koos vahetükiga juba (muidugi peab vaatama, et rooli kinnitusaugud sobiks, kuna ka neid on erinevaid). kui õigesti mäletan, siis varuosade teemas on paar rooli koos nuudiga silma jäänud.
  13. No aga 19:00 Statoili taga platsil siis. Kui väga külm siis liigub kusagile edasi.
  14. Nüüd lumi maas. Teeks kolmapäeval väikese kokkusaamise?
  15. Kui Tartumaa sobib, siis võin midagi siin organiseerida.
  16. Kui kätte saad midagi, siis anna teada kuidas kvaliteet on, enda cabriole ka millalgi vaja.
  17. Juppeks pidi minema jah, aknalaud oli juba ära rännanud (eixile vist).
  18. Küsida võib kõike, loll on see, kes maksab
  19. Lepime siis näiteks kokku 18:00. Mõnede kalendrid (KarlK ja mitumatu) on ka minu käes, siis kui enne ei viitsi läbi tulla, võin kohe uuel aastal kätte anda.
  20. Arvad, et selleks ajaks on kõik sõiduvõimelised juba? Paneks mingi mõistlikuma kellaaja, näiteks kell 17:00 või 19:00 vms. Püüan ka kohale veereda kui tervis võimaldab.
  21. siimp vastas mitumatu teema asukohas Probleemid
    Kaitsmed elus kõik? Impulss peale tuleb, oled mõõtnud? Üldiselt jamavad veetemp ning kütusenäidik (selle põhjuseks halb massi ühendust, lihtsalt parandatav) ja teise veana ajavad tavaliselt SIS plaadil olevad akud/patareid hapet välja, mille tulemusel antud plaadil mõned read enam ei tööta. Kui sa kindel oled, et maha põleb, siis viga ilmselt juhtmestikus ikkagi kusagil või SIS plaadis. Võimalik ka, et aju vigane, võib teist proovida. Enda masinal panin ka kahest blokist kokku ja lõpuks sain kõik tööle. Tahhol tuleks sul siis kõigepealt üle vaadata, et kas impulss tuleb peale, kui ei, siis alati võimalik uus juhe vedada (originaalis on tahho signaal peenike helesinine juhe valge triibuga minu mäletamist mööda).
  22. Tiit, kui sul kiireks peaks minema Tartus, võid alati minu kätte tuua ja siis kes soovivad, saavad kesklinna kandis kätte kalendrid.
  23. siimp vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    See 2008a. ja edasi A4 universaal on juba seest midagi e61 sarnast. 3ne on ikka jupimaad väiksem ja minul see otsustavaks saigi. e91 välistasin suhteliselt kohe kui proovimas ära käisin ja siis veel mingiaeg valisin e61 ja A4 vahel aga lõpuks pärast pikki õhtuid internetis lugemisi sai selgeks, et tuleb ikka Audi võtta. e46 puhul tegi pagasiruumi need tagumised kõlarikohad väikseks. Pikkust nagu oli aga laiusest jäi kohati puudu kui istmed alla sai klapitud ning midagi suuremat vedama pidi.
  24. siimp vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kui üksi või kahekesi enamuse ajast sõidad, siis igati mõistlik e91, mahub isegi mõni suurem asi peale. Kui juba pere on või aegajalt ka mõned sõbrad tahad peale võtta, siis ilmselgelt on see auto selleks liialt väike. Käi vaata mõni masin ära, proovi ka tagumisele istmele istuda nii, et esimene iste on enda järgi sätitud. Mul oli juba e46-ga probleeme sellega, et inimesed ei mahtunud taga istuma normaalselt ja ma ei ole just kõige pikem inimene. e91 proovima läksin, siis sellega tundus asi täpselt sama olevat. e61 on ka tore, aga jubedalt elektrit täis topitud.
  25. siimp vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Uuema bemmi kasuks rääkis minu arust ainult tagavedu aga kuna kaks e30 ka olemas, siis saan oma tagaveo isu nendega täis. Ökoks liikumiseks võib vabalt ka esivedu olla. Prantslastest ma parem ei räägi, neid ka paar tükki olnud ja nendel tulevad sellised vead tavaliselt, millest sa ei oska isegi und näha mitte. Täiesti loogika vastased autod. Saksa kvaliteedis ei ole siiani pettuma pidanud, eesotsas e30-ga.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.