Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Järelikult ikkagi peaks kuskilt otsima hakkama, kui juba keegi vähemalt näinudki on eesti läheduses
  2. Ega mul usku väga polegi, et kellegil seda väga on, aga proovida võib
  3. Ühesõnaga, kui kellegil tõesti on selline tagaaknale käiv ribi siis oleksin huvitatud sellest. Ps või tel 56750962 pilt ka siis sellest:
  4. Täna sai ka natukene tehtud tänu sellele, et koolist vaba päev ja ilm on ka tegemiseks hea Oleks tahtnud ikka põhjamati kätte saada, aga kuna kõrvalistuja poolt oli põhjamatt põhja külge jäätunud siis ei hakkanud tirima. Juhipoolt polnudki midagi hullu, kartsin ise hullemat kuna kupeel olid ka ikka augud sees. Aa ja ilmselt sisu on ka olnud sellel kunagi sinine, millest on järele jäänud hetkel ainult aknalaud.
  5. mulle on sellest lehest kasu kuna, kevadepoole tahan auto üle värvida siis siit hea vaadata e30-ne halle toone.
  6. Ma nüüd päris kindel ei ole, et seda teemat pole juba tehtud, aga lisan siis siia lehe, kus näha e30-ne originaal värvid. http://www.e30zone.net/e30zonewiki/index.php/Paint_Colour_Codes
  7. Selle temp näidikuga oli mul sama, et algul natukene tõusis,aga ikkagi oli näidikus minul viga. Vahetasin ka termostaadi ja temp anduri enne seda, aga ei aidanud.
  8. Täna võtsin istmed välja kuigi oli külm, aga noh mis teha, ei jõua oodata neid soemaid ilmu Ehk järgminenädal jõuan põhjamati ka eemaldada siis saab aimu, mis seisus põhi on. Aa ja ükspäev ostsin tagumised istmed ka uued, seljataguse ja pepualuse Kupeed ka soendasin seest puhuriga üle pooletunni.
  9. Lõpuks ometi tegid ikka ära Edu!
  10. Tagumised on laiemad minu teada
  11. tõotab tulla midagi head. Edu ehitamisel!
  12. Väga jube
  13. Pigem seljale teksti alla on minu arvamus
  14. Klubi logo oleks ka hea jah , aga mina oleks huvitatud t-särgist, suurus M. Milano (veniv T-särk) oleks normaalne minu arust.
  15. Muu *preface el.akente komplekt (sedaan) Alles?
  16. Ma arvan, et sul rohkemgi mulle pakkuda, kui ainult mootor Muidu passis ka 75 kw
  17. Ilmselt kosel ja pikaveres
  18. Mõniaeg tagasi mõtlesin, et midagi on ikka puudu ja jälgisin siin varuosaturgu. Nüüd siis tõin endale lisaks ühe rahakulutaja. Seisnud oli ta 2 aastat ja eelmise omaniku käes aastast 1998, mis on ka esmane registreerimine eestis. Ostes olid puudu: mootor, salongiahi, käigukast, kardaan, väljalase ja differ. Autoks siis BMW 318i 86.aasta, 75kw ja sedaan kerega. Värvuseks on Lachssilber Metallic ning tehasest shadowline liistud ning katuseluuk. Sisu on hall ning üks plus ka, mida kupeel polnud on et sellel on pagasnikus kõik need matid nii külgedel, kui ka põhjas. Hetkesed plaanid nii, et kogun kevadeni raha ning ka varuosasid, mis vajavad kereosas väljavahetamist ning taastan kere, muidugi eks ma hakkan teda juba nüüd lähiajal lahkama . Kui kere juba valma siis ostan ka sinna ilmselt ka sama mootori, mis passi järgi ja mis seal varem olnud. Kohe ette tulev nimekiri vajaminevatest asjadest on: juhipoolne esitiib, juhi ja kõrvalistuja uks, karp vajab veidi lappimist, taga kõrvalistuja poolne tiivakaar. Ei oskagi siia midagi praegu kirjutada. Lisan siia järelkäimisest ja siis juba kodus majaees tehtud pilte. Ei hakka veel siia nendest natuke koledamadest kohtadest pilte lisama
  19. Kui keegi juba sellele müüjale helistanud on või helistab siis võiks siia ka kirjutati, et mis huvitavat räägiti. Et kas originaal jne või tüng?
  20. See on nüüd küll kena
  21. http://auto.motors24.ee/vehicles/379283-BMW-324-1986.aspx?pg=1&sort=price.ASC
  22. See on alles tulnud motorsisse minu arust.
  23. Päris kena nüüd, edu!
  24. http://auto.motors24.ee/vehicles/379015-BMW-320-1983.aspx?pg=2&sort=price.ASC Hiljuti alles oli müügis ja nüüd juba jälle http://auto.motors24.ee/vehicles/378330-BMW-325-1987.aspx?pg=6&sort=price.ASC
  25. Võtta tuledelt see hall rõngas ära, tule ümbert ja suru kruvikeeraja vahele, heal juhul tuleb terve tükk või enamus klaasist.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.