Kõik, mis RaidoM postitas
-
316 '90 sedaan - Midaasja
Ise ostsin mingi hiina märgi ca 5 euri eest. Osta.ee's on neid küllaga müügis. Täitsa viisakas selle raha eest. Kindlasti ei kesta nii kaua kui originaal aga pole väga probleem iga paari aasta tagant välja vahetada kui peaks koledaks muutuma.
-
318is kupee 1990 - siimp
Ilus masin. Kui Azevid müüki paned anna teada.
-
Lobamokkade rubriik
kas E30le on piduriplekke kuskil B-osana ka saada? Või ainuke võimalus ongi UM või H2?
-
Porimatid, veluurist
Ma ei julge hetkel midagi lubada. Selle müüjaga on päris raske asju ajada. Meilidele ta tihti ei vasta ja hetkel ootan arvet, mille alusel saaksin tasuda. Leks, ühte matti kahjuks tellida ei saa.
-
Porimatid, veluurist
Selge. Panin su kirja Hetkel siis 8 komplekti vaja + Leksile 1 matt kui see on võimalik. Pole müüjalt veel vastust saanud selle üksiku mati kohta. likoor (2 komplekti) siimp (cabrio) TonT RaidoM eliise22 Koik janek1
-
O:Liistud ukse/põhjamati äärde jm
Võtan uue nädala alguses ühendust, Hiis.
-
Porimatid, veluurist
Hetkel siis 7le komplektile tahtjad likoor (2 komplekti) siimp (cabrio) TonT RaidoM eliise22 Koik Kui müüjalt nüüd kiirelt vastuse saan siis tellin nädala lõpus või uue nädala alguses ära.
-
up! Uusi asju jälle vaja.
-
Porimatid, veluurist
Hetkel siis 4 huvilist: likoor siimp (cabrio) TonT RaidoM Uurin müüjalt, kas on kohe olemas ja kas on võimalik 1 komplekt cabrio matte ka punti panna.
-
Porimatid, veluurist
Kui 6 komplekti võtta siis tuli hinnaks vist 20.40€ komplekt koos postikuluga.
-
Porimatid, veluurist
Uuendaks seda teemat. Kas on huvilisi tekkinud? Võiks mingi tellimuse teha kui 5-6 inimest koos oleks.
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Lobamokkade rubriik
Kas M50 mootoril karteri vahetus on lihtne? Poldid lahti ja vsjoo? Või tuleb seal roolilatti, sillatala vm ka lahti võtta? E: sain vastuse. Paras jebimine on!
-
316 '86 - Sören
Mis õhufiltri korpus sul seal kasutuses on? Ja kas istub hästi või oli vaja midagi modida?
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Tänud info eest. Kasutaja sass pakkus juba ühte 16" Mishimoto ventikat ja võtsin selle ära. Kahjuks aga tõmbav ventikas seega peab mootori poole panema või tiiviku välja vahetama.
-
Lambda anduri vahetus lahendas küttekulu probleemi ja soojast peast enam ei poo ka. Samuti vahetas toivoku kardaanileevendusmuhvi välja. Vanal olid korralikud praod sees. Ilmselt hoidsin kunagi raha kokku ja panin mingi odava sinna. 10 000km järel oli selline Uus läks Lemförderi oma Siinkohal tänan HLAutoosad varuosapoodi. Peaaegu kõik mu varuosad on sealt tulnud. Hinnad on väga head ja jupid tulevad ülikiirelt kohale. Muhvi tellisin öösel kell 1 ja samal päeval läksin juba järgi. Pühapäeval aga jättis masin mind esimest korda tee äärde. Radika plastikust kanduril oli naga ära murdunud ja radikas liikus paigast. Tänu sellele hõõrus ventilaator augud sisse. Järvevana teel igatahes tõusis temp lakke ja kapotialune oli tosooli täis. Uus radikas on olemas kuid ei taha enam viskoventikat kasutada kuna seal on ruumi üsna vähe. Uuel radikal oli ka 80/88C temp andur küljes el.ventika jaoks ja nüüd tahakski teada, millist el.ventikat võiks kasutada ja kuidas töö teostada. Kindlasti on siin kasutajaid, kellel on visko el.ventilaatori vastu välja vahetatud.
-
Lobamokkade rubriik
just nägin eile vist facebookis müügis seda.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
no selge. Siis ma ka rohkem ei oota.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kedagi pole siin vōi ma olen vales kohas.
-
Ikka otsin asju.
-
Ca 500 km maha sõitnud praeguseks ja mõned vead välja tulnud. Soojast peast pole masinal enam tõmmet ja kütusekulu oli meeletu. Külmast peast käis hästi edasi. Internetidiagnoosi põhjal tundus, et lambda andur on läbi. Üks rullik tegi vastikut häält, visko ventikas käib õrnalt vastu radiaatori äärt. Kardaani leevendusmuhv samuti puruks ja tagasillapuksid ka otsakorral 2 aastat tagasi vahetasin kõik 3 juppi aga juba läbi. Sealt ka kolksud käiguvahetusel ilmselt. Toivoku bmw foorumist igatahes vahetas lambda ja rulliku täna ära, bensufiltri ka igaks juhuks. Ehk mootori puterdamine kaob nüüd Tuleb hankida veel märgid kapotile ja tagaluugile, tagastange keskmise plastikliistu ja küljeliistud külge panna. Istmeid pole samuti siiamaani sisse pannud. Üsna raske on masinat üle 2 päeva puhtana ka hoida. Kõik väiksed poripritsmed ja tolm on näha.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Kuidas ōlitaseme anduri teema lahendasid? Kas said ōige pistiku kätte ja ōigesse kohta ühndatud? Mul endal algusest peale check panelis ōlitaseme tuli pōlenud. Tahaks selle asja ära lahendada.
-
Lobamokkade rubriik
Kas Tallinnas täna kellegi kanaliga garaazi saaks kasutada? Vaja lambda vahetada.
-
Lobamokkade rubriik
Selge. Ehk leidub Tallinnas mõni osavam inimene, kes selle asja üle vaataks.
-
Lobamokkade rubriik
Kui ma katuseluugi plekki maha võtsin siis ma trosse ega mootorit ei näppinud ja midagi sealt lahti ei võtnud. Kas saab tõesti nii paigast minna? Enne mahavõtmist istus katuseluuk ilusti.