Hüppa postitusse

zero

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. On vb olemas, pean vaatama kumma poole oma see on. Mis hinnaga nõus ostma oled?
  2. Siin igast variante suuremate pidurite jaoks https://www.300mm.de
  3. E34 peal 2 erinevat 2.5l mootorit
  4. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sellel harcore postitusel link ka artikklile muidu
  5. Okei, minu paha, aga peegelduse ja pildi järgi tundus nagu plekitükk olevat Kui ajutiselt auto liigutamiseks mingi suvaline sportrool külge panna, kas see tähendab kohe raja pilli siis?🙄
  6. Plekiriba vist, kui pilti vaadata
  7. zero lisas postituse asukohas Varuosad
    Ostan fl turvavöö vastuseid
  8. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ma ise kasutan ainult lemf-i asu. Need vähemalt kestavad ka
  9. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Rooli nuuti mõtled siis see sama kõigil. Puhasta ära korralikult ja kui ei lähe otsa sinna, siis sul vale vahetükk
  10. zero vastas Sannder postitusele asukohas Varuosad
    Miks poest uusi ei osta?
  11. zero vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Äkki müüdi ilma velgedeta ja uus omanik läks oma velgedega?
  12. zero vastas zero postitusele asukohas Varuosad
    Võib veel pakkuda.
  13. Olen pealkirjas mainitud asjade otsingul. Võib ka eraldi pakkuda. Juhtmestik ei pea ka ideaalne olema. Võib pakkuda igas seisus asju.
  14. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    No mingi 4k ringis ikka vast saab juba.
  15. E30 on ikka 100kw, ega need dekooderid ei ole ka 100% õiged. Kapotialla vaatad, siis saad aru kas e30 või e36 mootor seal. Aga kuna see vinni järgi juba is on, siis võika arvata et on õige asi, kui just keegi seal miskit omavoliiselt muutnud ei ole.
  16. Kust sa uued tuled nii odavalt saad? Viimati sai ostetud natuke 500 alla paar.
  17. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Võta Marguse kerekeevitamise teema lahti, seal ju info kõik olemas. Umbkaudse ettekujutuse peaks ikka asjast saama..
  18. zero vastas Tanel_P postitusele asukohas Autod
    Lagi ikka rippes huvitav, polegi sellist check paneli lahendust näind. Tavaliselt ikka eraldi sirmi küljes. See vist ise ehitatud selliseks?
  19. Pildi järgi tundub et r4
  20. zero vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Udukad ei kinnitu stange külge, vaid põlle külge. Muud erinevused tõi juba eelkõneleja välja
  21. zero vastas lemon postitusele asukohas Autod
    Teeks äkki veidi ülevaatlikuma kuulutuse?
  22. zero vastas rlend postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Suuremat kolbi ka ikka vaja jah. Seal kataloogis sul kõik kolvi rem mõüdud ka eraldi koodidega välja toodud.
  23. zero vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Sai ükspäev ühe valge MS Design pilli taga sõidetud valdekus. Päris huvitav pill ja hea number. Ise olin sinise e34ga.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus