-
Lobamokkade rubriik
Nägin täna "USA" stiilis numbritega sedaan e30, taga oli mudeliks 325is. On keegi kursis? Oli mingit tumdamat värvi, sinine,must, hall. Numbrit kahjuks ei mõistnud kirja panna/meelde jätta.
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Seda ma enam õelda ei oska, aga küllap mingi jama on jah kui põlema jääb
-
Ahjaa nägin masina ära oma silmaga. Hull vana oled, pill juba vasta maad ja velg oli ka muhe 8) No touring on mulle ikka hingelähedasem kui sedaan :wink: Peaks mingi päev kuskil kokku saama ja pillid kõrvuti ajama, saaks ka jäädvustada sinu autoga oma junni
-
Vaata sinna kus on check panel. Võta see ära, ilmselt on sul seal pistik lihtsalt lahti võetud(mul oli nii).
-
BMW 320 '90 - Marko S
Pole paha. Krt sellega peaks ühe sprindi kaasa tegema :wink: Olgu, saaks enne lund väikese proovi ringigi, oleks ka juba pool võitu 8) Edu ja muretuid kilomeetreid ning pikki õhtuid
-
BMW 318i '87 - Allan
Läheb E30-ga samamoodi nagu iga teise vanuriga. Just hiljuti müüsin maha oma kullakalli E23 ja sellele sai ka ikka tublisti otsitud varuosi. Kasutatuid enam ei saanud kuskilt(töökorras olevaid), isegi uutega oli raskusi. Radikat otsisin 1,5 suve(talvel auto seisis ja ei tegelenud sellega). Romulates pole juba ammu E23 ja eks E30 ole ka sinna poole teel. Edu otsimisel!
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
"Rahu eest" sohvoos tehnikumi pill 8)
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Oi kui tuled ja auto välja ajad(tegelikult ka ilma oleks soovitatav ), siis võta kuidagi ühendust! Igaljuhul tore, et tuled kodumaale. Kas jäädavalt või lähed talveks külma eest tagasi peitu?
-
BMW 318i Touring 93/05 Design Edition - Kaspar
No nii minu auto kaksik siis. Kere peaks ikka meeldivalt rooste aldis olema kahjuks :? Minu auto teemast võid pilte vaadata. Eks selline auto jah rohkem tarbeese, sõidab kaua sõidab ja tegelikult näeb see värv suht ok välja puhtana. Ning BBS on ka asi mis teeb viisakamaks. Mis muud kui edu ja paksu rahakotti!
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Mina arvan, et külgedele sobiksid ilusti ka need pisikesed originaal plastik karbikatted vms. Kas need olid isegi rohelisel küljes? Olukorda ei mäleta muidugi...
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Neljapäevad mulle ei sobi, meil on BMW klubiga kossu trenn(siit ka üleskutse, äkki siin ka mehi kes viitsiks käia :wink: ). Ega mul ka midagi näidata ole, nii et ei tea kas julgen päevavalguses ja puhtana oma autot näidatagi
-
BMW 325i touring '92
Natuke parandan meistrit: b6 ja b8 ühtemoodi spordid, aga b6 tavavedruga koos kasutamiseks ja b8 madaldusega. Nii olen mina asjast arusaanud.
-
.
Oma silmaga nähtud ja pole midagi muud õelda kui et uus üle 20 aasta vanune auto Hoia jah teda ilusti ja originaalina. Suvel kindlasti tahaks liikumas näha. [size=9]PS. Ega su viienegi pole kehvem, kaks maasikat majapidamises :wink: [/size]
-
318i Touring - Zius
Ega need kõlarid juhuslikult rohelisest Touringust ei ole :roll: 8)
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Nii et roheline kere ei läinud ikka asjaks? Aga muidu edu sulle su tegemistes!!!