Hüppa postitusse

Greger

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Greger postitas

1. Avale saad tsentreerimis rõngad panna.
  2. Muidugi tripp teiseotsa on ikka omaette elamus mis jääb meelde Ja näeb ka lõuna poolsemaid klubi liikmeid.
  3. Aga mis sul head müügis on ? Mootordi kast ja differ pakuks huvi
  4. ma ka kohal. Tulen juba reedel platsi ja võime mingi telkimis kohad teha kus õhtul õlle libistada ja grillida
  5. ega jah mind pole selle 1 aasta jooksul mis ma olen rullidega sõitnud mitte kordagi maha võetud isegi kui olen mendi silmeall möödasõitu teinud pole keegi järgi tulnud. Aa ei krt valetan tartus võeti korra maha kuna omast lollusest tundmatul ristmikul tegin parem pöörde kuid selleks ei olnud see õige koht. Aga kõik tuled viled korras ja auto ka viisakas ning inimestel olid turvavööd kinni. Ning rääkisin viisakalt hr Politseiga ära ja seletasin miks nii tegin ja ,et pole kohalik ning õeldi, et oleksin tähelepanelikum ning sooviti head teed ja läksime sõpradena lahku Aga ka masinast siis. Muidu päris normaalne paistab aga värv võiks olla jah midagi originaalsemat. Ma ise endaoma värvin vist Alpine valgeks aga see ei ole veel lõplik otsus eks peab läbi mõtlema. Auto ise on originaalis shadowline ja must ning samuti Pre-Facelift. Aga edu autoga ja tee load ära korralikult
  6. aia blääd nahka teed !!!
  7. Sobib ma ühineks Kohilast teiega kuna jääb teepeale. Ning ma tulen mina +1 Aa ja arusaamatuks jääb see, et mis kuupäeval siis kas 6 juuli päeval sinna ehk siis reede hommikul ?
  8. Greger lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    Müüa siis minu auto alt veljed. 7,5 laiad ja 4x100 augud. Hinnaks 140 € Peal on ka mingid rehvid. 2 on normaalsed ja 2 tahavad välja vahetamist saada. Veljed on sirged sõidu ajal pole mingit vibra tunda. Veljed nähtavad siis siin http://nagi.ee/photo...rG/sets/345155/ Telefon siis 56863002
  9. lebo must lai plekk all see on ikka siga ilus
  10. ma oleks ikka olukorda ära kasutanud
  11. Nii siis hetkel 2 proovi värvimisega tehtud detaili. Teised tulevad vähe paremad kuna need tulevad mulle. Ja pole keevitus pritsmeid ära puhastanud. Aga Sellise siis nad on. Homme õhtuks on kõik värvitud ja vaja laagrid sisse pressida ning valmis nad ongi. Läks nendega küll nüüd veits aega aga järgmine koord teen asajd vähe planeeritumalt. http://nagi.ee/photos/GregerG/sets/345189/
  12. Nii pole vaja kõik juba korras
  13. On kellegil laenata kas jäika ühendust või treilerit ? ? ? Hädasti oleks vaja homme õhtuks hiljemalt 56863002
  14. Mis mootor on ?
  15. no ega te loodate ,et teie E30 ned on all 500 000 sõitnud ? Hehe kõik on keritud.
  16. Kasutaja Tiit müüb tervet Pfeba spoila ringi mis on väga kena osta parem kogu kupatus.
  17. selleks, et panna passi mitme värviline, peab arki ÜV punktist saama selle kohase paberi. Näiteks kui sauele lähed siis nad thavad autot näha. Ise endal oli rohelisel ka kapott teist värvi ja ÜV punktis õeldi, et laseks panna 2 värviline. Kuid siis oleks võinud juba Sauel kõik ÜV jne teha aga seal oli nii pikk järjekord, et jube ja jäi tegematta
  18. Aga mis hea koht see on ning lisaks pead poldid ka ära vahetama
  19. Ega see rõõmus uudis pole jah. Eks oma eesti poisid v. Siis tellimus. Kuna juba suht haruldane masin ju
  20. Müüdud !!!
  21. seal ei ole mitte midagi keerulist. kaliibirt vaja ja olemas
  22. suured tänud
  23. kuidas leida M40 mootorile selline tihendite nimekiri ?
  24. Päris kena

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.