Kõik, mis Greger postitas
-
O: 15-20 mm flantse 4x100
Avale saad tsentreerimis rõngad panna.
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Muidugi tripp teiseotsa on ikka omaette elamus mis jääb meelde Ja näeb ka lõuna poolsemaid klubi liikmeid.
-
BMW 320 Projekt "335" (M30B34-160KW+ ) '89 - Cb4_323
Aga mis sul head müügis on ? Mootordi kast ja differ pakuks huvi
-
Lobamokkade rubriik
ma ka kohal. Tulen juba reedel platsi ja võime mingi telkimis kohad teha kus õhtul õlle libistada ja grillida
-
BMW 325 '86 - Edgar
ega jah mind pole selle 1 aasta jooksul mis ma olen rullidega sõitnud mitte kordagi maha võetud isegi kui olen mendi silmeall möödasõitu teinud pole keegi järgi tulnud. Aa ei krt valetan tartus võeti korra maha kuna omast lollusest tundmatul ristmikul tegin parem pöörde kuid selleks ei olnud see õige koht. Aga kõik tuled viled korras ja auto ka viisakas ning inimestel olid turvavööd kinni. Ning rääkisin viisakalt hr Politseiga ära ja seletasin miks nii tegin ja ,et pole kohalik ning õeldi, et oleksin tähelepanelikum ning sooviti head teed ja läksime sõpradena lahku Aga ka masinast siis. Muidu päris normaalne paistab aga värv võiks olla jah midagi originaalsemat. Ma ise endaoma värvin vist Alpine valgeks aga see ei ole veel lõplik otsus eks peab läbi mõtlema. Auto ise on originaalis shadowline ja must ning samuti Pre-Facelift. Aga edu autoga ja tee load ära korralikult
-
V:kupee rallikas disla vastu
aia blääd nahka teed !!!
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Sobib ma ühineks Kohilast teiega kuna jääb teepeale. Ning ma tulen mina +1 Aa ja arusaamatuks jääb see, et mis kuupäeval siis kas 6 juuli päeval sinna ehk siis reede hommikul ?
-
M: R16 veljed.
Müüa siis minu auto alt veljed. 7,5 laiad ja 4x100 augud. Hinnaks 140 € Peal on ka mingid rehvid. 2 on normaalsed ja 2 tahavad välja vahetamist saada. Veljed on sirged sõidu ajal pole mingit vibra tunda. Veljed nähtavad siis siin http://nagi.ee/photo...rG/sets/345155/ Telefon siis 56863002
-
Lobamokkade rubriik
lebo must lai plekk all see on ikka siga ilus
-
Lobamokkade rubriik
ma oleks ikka olukorda ära kasutanud
-
Camber Plaadid
Nii siis hetkel 2 proovi värvimisega tehtud detaili. Teised tulevad vähe paremad kuna need tulevad mulle. Ja pole keevitus pritsmeid ära puhastanud. Aga Sellise siis nad on. Homme õhtuks on kõik värvitud ja vaja laagrid sisse pressida ning valmis nad ongi. Läks nendega küll nüüd veits aega aga järgmine koord teen asajd vähe planeeritumalt. http://nagi.ee/photos/GregerG/sets/345189/
-
Lobamokkade rubriik
Nii pole vaja kõik juba korras
-
Lobamokkade rubriik
On kellegil laenata kas jäika ühendust või treilerit ? ? ? Hädasti oleks vaja homme õhtuks hiljemalt 56863002
- Bmw e30 m3 replic
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
no ega te loodate ,et teie E30 ned on all 500 000 sõitnud ? Hehe kõik on keritud.
-
O: Pre-le tagastange lisa.
Kasutaja Tiit müüb tervet Pfeba spoila ringi mis on väga kena osta parem kogu kupatus.
-
BMW 316 '85 - Magnus
selleks, et panna passi mitme värviline, peab arki ÜV punktist saama selle kohase paberi. Näiteks kui sauele lähed siis nad thavad autot näha. Ise endal oli rohelisel ka kapott teist värvi ja ÜV punktis õeldi, et laseks panna 2 värviline. Kuid siis oleks võinud juba Sauel kõik ÜV jne teha aga seal oli nii pikk järjekord, et jube ja jäi tegematta
-
plokikaane tihendi vahetus.
Aga mis hea koht see on ning lisaks pead poldid ka ära vahetama
-
Lobamokkade rubriik
Ega see rõõmus uudis pole jah. Eks oma eesti poisid v. Siis tellimus. Kuna juba suht haruldane masin ju
-
Lobamokkade rubriik
- M: M-Tech 2 tiiva koopia.
Müüdud !!!- BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
seal ei ole mitte midagi keerulist. kaliibirt vaja ja olemas- M20b25 tihendite kmpl.
suured tänud- M20b25 tihendite kmpl.
kuidas leida M40 mootorile selline tihendite nimekiri ?- 325iA Cabrio '90 - rreims
Päris kena - M: M-Tech 2 tiiva koopia.
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus