Kõik, mis oo7 postitas
-
325e mootori ehitamine
Ei, hilise 325e oma. 95kw mootor. Muidu mis puutub 3,5 ajusse ja pihustitesse, siis sellega ajad endal lihtsalt kütusesegu paigast ära. Ma parem jätaks originaalaju ja laseks sellele uued seaded panna koos originaalpihustitega
-
Lobamokkade rubriik
iX ise ongi naisorganikarvade (paar senti) võtta kõrgem kui tavaline e30. Veel kõrgemat kahjuks mitte.
- 325e mootori ehitamine
-
327 eta väntvõll
ETA on sellepärast madalapöödemootor, kuna see on orienteeritud ökonoomsusele. Sisselaskekollektor, plokikaas ja nukkvõll on valitud sellised et pakkuda võimalikult suurt võimsust madalatel pööretel. Pöörded on piiratud, sest maksimumvõimsus asetseb 4500 pöördel. Üle selle pole mõtet lasta sest seda lihtsalt ei tule. Ega ta sellepärast mingi kokku ei jookse või "nurk" vilets ei ole. Väntvõlli tõusu ja kepsu suhe on ju 2,8 liitrisel veel väiksem. M20nel on piiriks 3,1 liitrit. Alla selle võib vabalt käia 6700 pöördel nagu seda tavaline 325i kannatab Veel suurema tõusuga väntvõll saab ju 2,8 liitrises M52 mootoris väga hästi hakkama, kust üldse selline mõte et kolvid rasked ja ei talu pöördeid
-
Lobamokkade rubriik
Vast sellepärast, et udutuledega paistab auto madalam välja ? Ise sõidan udutuledega E30nega koguaeg, sest lähituledes on ksenoonid. Pimedas lülitan nende peale ümber ja kustutan udukad ära.
-
Õlivahetus
Ma seda sama sisse kallanud enda autode M20 mootoritesse 5 aastat juba, toimib. E36 M43 sõidab samuti sellega Mõistlik hind ka
-
327 eta väntvõll
Selle mootori puurimisega on selline viga, et seda saab nii vähe puurida, et töömahtu suurt ei tule midagi, seega mõttetu. Väntvõll on mõeldud ju siiski kuskil mootoris sellise tõusuga töötama, seega ei pea see paika. Oluline faktor on kepsu pikkuse ja väntvõlli tõusu suhe, kui see muutub liialt väikeseks on asi halvasti. M20 mootorit saab ilma probleemideta strokeida kuni 3,1 liitrit.
-
327 eta väntvõll
Vabalthingava mootori tuunimise eesmärk ongi strokemine ja pöörete tõstmine (nihutades siis momendigraafikut vastva nukkvõlli / aju sedatega ). Muidu jvõimsust ju ei tule.
-
327 eta väntvõll
Eta väntvõll just EI ole sepistatud Sepistatud on M21 diisli väntvõll. Need väntvõllid on ise omavahel vahetatavad s.t pannes selle M20b25 või M20b27 mootorisse annab see 2,7 liitrit töömahtu. Probleem väntvõlli puhul pole mitte liigses jõus vaid liiga kõrgetes pööretes, mida ETA võllile ei soovita.
-
Õlivahetus
Mul on Castrol Magnatec 10W40 enda auto mootoris. Alati seda kallanud sisse. Sõidan sellega muidugi ainult suvel
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Ma pole selle 2,5a jooksul, mis mul E30 on olnud sellega kordagi 5-kesi sõitnud. Võiks selline tagaiste olla küll..
-
M3 on selline tagaiste, Cabrio oma oleks ju liiga kitsas
-
Sellel on ehtne M3 sisu, vaadate tagaistet
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Mõlemad on vägevad masinad, mis kuluksid kindlasti korraga ära Muidu miks cabriol korgid all ? sel olid enne ju kärjed ?
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen turvavöö eest rullnokaga saanud 2x. Mõlemal korral oma tänavas (kui veel Keilas elasin) pm liikuma hakates, loll komme oli alati vöö peale panna seal all maanteele pööramist oodates. Esimene kord = 40 EUR, Teine kord = 80 EUR Aga nad ütlesid ka, et max 2. korra eest on 400
-
Tallinna kokkutulekud ?
- BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
Ukselinke pole üleliia raske eemaldada, lisaks maksavad uued UM-is vaid paarkend eurut Enda autole keerasin tutikad külge- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Hästi tehtud video ja väga hästi sõidetud. Isegi käin seal nähtud Käesalu ringrajal aegajalt sõitmas. Küll aga parima aja peale mitte põletamas..- BMW 320i kupee '90 - bergo
Ilus suur kärgvelg on all.. sellist oleks vaja- Lobamokkade rubriik
Tallinnas Club von Überblingen oli kh selline vanasse tehasesse tehtud peldik, aga maitea valgusega pettis nii ära vms, rahvast käis omalajal murdu ja isegi seal kümned ja kümneid kordi käinud.- Lobamokkade rubriik
Ahh eks need väikelinnade baarid/klubid kõik sellised omamoodi, vb olla tahtis niisama tüli norida ja kakelda.. Mis e30nesse puutub, siis peab asi korralik/puhas olema, siis püüab pilke niiet vähe pole, ikka mõni vaatab aegajalt üle õla kui vanalinnas seisab- 316i(2,3) '89 - AMe30
AMe30 tegi korda/värvis üle ühe 325e sedaani ja sõidab sellega. Juttu sellest siin foorumis ka. See konkreetne auto on müügis, seisnud siiani kuivades mööblitehase ruumides- 320i sedaan '86 - MaxofSix
E30 on tõesti äge aparaat, endalegi sai ostetud, sest sõpradel oli ja sõita saanud nendega enne palju- Lobamokkade rubriik
Mul tulid aknatihendid H2-st mingi kuu aega umbes- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
6 silindrine teeb ilma summutita päris looma häält küll, mõnel mazdal kukub roostepuru maha selle peale veel.. - BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus