Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Pigem heliks ikka. Muide praegune mängib ise-endast päris hästi, aga näeb kole välja ja CD on nüüd nöökima hakanud. Ei viitsi neid plaate enam teha ka..
  2. Nüüd sai velgedele tsentreerimisrõngad külge ja kõvasti kihutatud. Paistab et kihutamine meeldib autole juba paak jälle tühi ja seekord tuli vapsee 10,0 / 100 km Soovitage ilusat makki mis e30 sobib aga suudaks usb pealt mängida
  3. Muidu võre-tuuningut on BMW M-divisjon ise ka harrastanud, et sõitjaid eristada aga kas see tavalise auto küljes niiväga effekte on jääb igaühe enda otsustada..
  4. Siin foorumis käivad vahest mingid juba keskeas üle joonud tondid ka niisama segast peksmas, kui kuskil soojakus istudes enam õhtuti lahti ei lähe. Las noored ehitavad. Neil kes ümber auto tina panevad ja kumme toksivad ei ole lihtsalt omal pilli mida külili lükata, muud midagi See veel ei tähenda, et auto omanik oleks täispeaga seal paarutanud, ma saan aru et see auto kraavis oleks, siis veel..
  5. -60mm eest ja -40mm tagant oleks maximum. Auto ei näe nii tolgus välja nagu originaalis, samas on sõidetav ja parajalt jäik. Ei tasu osta mingit odavat jama, vastavad amordid ja vedrud
  6. Linnas loeb ka differ 5 saab 50 pealt sõita ka minu omaga. Pealegi jarvevanal ju tuleb 100 ga sõita
  7. Keskmine on see mitte ainult linna sõit. Ainult linnas hui saab 10 :-D Ei lurista vaikselt sellega
  8. Ei tea kas ta nüüd ime loom on aga näha saab küll jah. Kahjuks ei sõida ise venna auto läks p***e ja minu omal kardaani laager peene pealegi ei viitsi üksi seda autot seal rivis nügida 20. läheb vahetusse
  9. Ei pruugi olla, oleneb mis differ on
  10. Kui kedagi peaks huvitama selle aktsiisiteema jauramise valguses, siis uue kiviga tuli paak 10,2/ 100 km. Põhiliselt linna sõidud Tallinnas Viimane E36 316i paak oli vist 9,6L / 100 km
  11. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lähen ka oma masinaga, aga vaatama lihtsalt kahjuks
  12. oo7 vastas Myyr teema asukohas Probleemid
  13. oo7 vastas Myyr teema asukohas Probleemid
    Ma pole ise sellel vanal M20-l rihma vahetanud. Vaata internetist, jagaja kaane all peaks vast olema. Tasub sinna kiigata.
  14. oo7 vastas Myyr teema asukohas Probleemid
    Jagajat ajab ringi see rihmaratas mis õlipumpagi ehk siis see 3 ratas
  15. oo7 vastas Myyr teema asukohas Probleemid
    Sul on süüde täiesti paigast ära kui sisselaskesse lööb. Asi plahvatab kui sisselaske klapid on lahti.
  16. Flantside osas on nüüd ka sott selge, ehk osade rõõmuks/kurvastuseks neid ei tule, auto nägi turskem välja küll, aga hakkaksid koopasse käima Tänud Rihole, et andis proovida
  17. Niipalju ka veel, et uue f30 tuled on ikkagi paremad
  18. Valgustavad küll väga hästi, kõik kes autoga pimedas sõita saanud imestavad kui head tuled on. Võrreldes originaalidega hoopis teine tera Ma muide panin rahulikumad pirnid sinna sisse et poleks nii sinine enne näitas muidu veel paremini. Ksenoonid on mitte välimuse vaid valguse pärast, kusjuures täiesti samal tasemel kui näiteks uue skoda Ksenoonid Vanade pirnidega muide polnud mõtet kaugtulesid üldse tarvitada, sest näitas niipalju hästi,need lihtsalt tegid valguse kollaseks
  19. Igaljuhul tänud. Selle kohta võib jah öelda originaalne, kuid mitte 100% originaal. Ma pooldan modifitseerimist sellisel määral, et see on ajastukohane ja ei hakka otseselt silma. Muusika, ksenoon tuled, madalam ja jäigem vedrustus, oma-aegsete detailidega järgi aidatud mootor, differ, veljed ja muid väiksemaid asju pole originaalid. See kustmaalt mõistlik piir jookseb jääbki tegelikult iga ühe enda otsustada. Eks aja jooksul ja ka ise vanemaks saades (ma olen noorem kui see auto) see piir ka kindlasti muutub, näiteks M-tech II rooli asendasin M-tech I-ga just sellepärast, et preface masinal on see peal, kunagi kui auto ostsin vahetasin roolid enda eelmise autoga ära, et see M-tech II sinna saada. Praegu ma seda kindlasti enam ei teeks Tuuningu seisukohalt oleks näiteks palju õigem panna m52 stroker sinna, samas originaalsuse seisukohalt 325e 95kw-ne. Välimuse seisukohat -75mm madaldus, originaalsuse seisukohalt jällegi kõrge originaal vedrustus. Ehk sis jh üritan hoida mõistliku joont.
  20. Teen õpetuse kuidas autot piistu panna :-D
  21. Parem lasta korralik kivi teha
  22. Sellisel millel jagaja on mootori kõrval. Selle jagajat ajab ringi see sama rihmaratas mis õli pumpagi
  23. See on motronic juhtimisega mootorite teema. Nendel on lihtsam rihma vahetada, sest süüde ei saa paigast ära minna Sinu auto suudab ainult kütuse koguseid ajust reguleerida, süüdet mitte
  24. Ma olen erinevaid ettevaatusabinõusid tarvitanud ka. Ma siinkohal ei hakka neid ette lugema ega sel teemal parem arutama.
  25. oo7 vastas GTA teema asukohas Meie endi autod
    Mu vennal on terve suur hunnik mingeid vardaid ja riistu, millega mõlke välja tõmmata. Ta ei taha praegu kindlasti võõraste autode peal proovida kohe sest pole veel sellel alal proffesionaal, aga maal mingite künade peal proovinud, siis sai hakkama küll Mees kes sel alal osav suudab ka segi katuse välja koinida, nii et värvima ei pea. Tundub algul müstika kuidas. UM ostab seda tööd sisse allhankena

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.