Kõik, mis oo7 postitas
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Hästi tehtud
-
m20b25(2,7i) stroker
Ei jää, segu just millegipärast mul rikas Tegelikult õhulugeja ju saab aru et rohkem tuleb õhku sisse Mu venna 2,8L stroker töötas ka väga hästi 2,5 kraamiga
-
m20b25(2,7i) stroker
2,5 kraamiga juhi seda asja ja kõik töötab. Soovi korral võib lasta normaalse kivi teha, läheb põhjast veidi paremaks.
-
Tippkiirus?
http://tqhq.ee/dir.php?id=62 Sisesta andmed. 3 käik = 1,4 ja 4 = 1 ülekanne
-
Valget Bauri muidu seal parklas pold, kus ajakirjanduse pildid tehtud on, see ilmus otse Ooresse
-
Miks mo 325eStrokerAerodynamicBorbetLevel5000 mainitud pole ?
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ma polnud vist elusees selle autoga nii palju ühe päeva jooksul sõitnud igatahes elas see ringi korralikult üle. Hoolimata korralikust tallamisest Valgast Pärnu, sest teised olid juba Pärnus kohal ja meie nöökisime kuskil muda augus veel (keskmiseks kiiruseks tuli sellel lõigul 111 km/h ) sai terve ringi peale 1 paagitäiega, keskmiseks 8,9L/100le. Kuna autol on segu väga rikas, seda on mõõdetud ülevaatusel ja Matu ütles samuti, et summutist on näha, siis mis sellega nagu teha, et lambda ei saa olla küpse sest see on ju nii ökonoomne ? Tallinnas, kus selgus et eriti kedagi nagu ei tulegi: Viljandis, kus selgus et peldikut polegi: Tõrvas, kus selgus, et Calibra sõidab ilma õlita ja et kiletamine on uus värvimine: Oores: Ja lõpuks Pärnus, kus sai roolist minema: peole..
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Tee video parem nii et mootor käib ja kapott lahti, see iseloomustab, kui vaikne nüüd see mootor on, mitte palju see ratast läheb
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
- Lobamokkade rubriik
See nüüd peaks ju vähe kangem olema ikka kui 325iS, mis siis LA-s oli küllaltki heas seades 2,7L ja Ameerikas lihtsalt M-tech 325i M-tech 1 kupee on kindlasti kõige kenama kerega nn tava-e30- 325i '90 - GTA
Kuidas nuka reguleerisid ja andis tunda ka midagi?- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Kuskil kaugele vaja sõita siis auto alati huiab rsk, õnneks seekord sain korda kähku lõuna ajal. Tööjuures kaevati et ropp pensuhais tuleb aknast sisse juba siis sain aru et pill on vist p***es Igatahes Tallinna omad teavad kus tulla, saab seal Selveri parklas tagapool kokku, bensiini jaama lähedal, katsun veidi varem siis kohale veereda. Tuleme ainult punase autoga seekord- 324td Touring '89 - grimes
Nende piltide peal on värv ikka väga ilus. Oled päris hästi tangu asjale alla ladunud Muide ma ei oleks hakanud M-tech II-ga küll jändama aga samas siis jääb auto kõik ühte värvi ja selle värviga võib päris ilus tulla.- Tippkiirus?
Piiraja tõstmisega tõusevad mootoris mõjuvad jõud väga palju (mälu ei peta siis ntx 6000-7000 peale tõsta suureneb koormus mingi 80%), need on seal teatavasti tal nagunii väga suured . Ma vahetaks diffri ära- Teelpüsivus.
Mul tegi nii rehvidest, panin uued läks korda.- Tippkiirus?
Kuna tal on 433hp kirjas, siis see peaks 3,45 nüüd küll 5ndaga täiesti tühjaks tõmbama. Sinna võib veel kiirema diffri panna. 3,91 on selgelt liiga aeglane nii võimsale autole.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Suvised pildid:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Teine pool oli kokku panemata äkki- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Seekord oli päris normilt autosid- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
4kesi vähemalt- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Omajagu pedereeritud- LSD ülekanne
1,6 liitrine mootor ei oma 3,45 diffriga suuremat lõppkiirust, sest mootor on liiga nõrk. Isegi 325i ei läheks sellega rohkem välja kui näiteks 3,64. 316i saavutaks max kiiruse sellisel juhul 4. käigul, mis teeb ülekandeks 4,27 ja seega oleks hoopis aeglasem kui originaal 4,10 diffriga. 3,45 diffriga E30 jookseks ~270km/h välja kui jõudu oleks. See sobib suure pöördemomendiga mootorile. See oleks halb valik ma arvan. Soovid madalamaid pöördeid ja ökonoomsust suurendada, siis 3,73 minu arvates täielik miinimum sellele mootorile. Muidugi oleneb see ka sellest mis rattad auto all on- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Tal teeb nii kõva häält et minu oma ei kuulegi kui kõrval käib. laisme autosid pildistada eile siis ma mõtlesin et mul auto üldse mootor seisab- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ilmad paistavad head, enne suurt kokkutulekut teeks see kolmapäev ?- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
No kui diislitel sisse ei aja, kui need tahma lont taga ägavad, siis peaks pensukaga täiesti OK olema. Minu arvates viisakam lahendus kui ntx minu auto kahur aga no mul on preface ka millel p***e paljas ja sellele ei saa seda teha. - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus