Kõik, mis oo7 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Kuna eile oli ilus ilm üle pika aja, siis lasin masina puhtaks lakkuda ja sai teisega väheke mööda kõrvalteid kihutada ja lõbutseda. Mõni pilt ka: Väike palve oleks teistele M20 mootoriga E30 omanikele, ehk kellegil kellel on facelift masin viitsiks teha pildi õhulõdvikust ja selle ümber olevast vaakumvoolikutest, oleksin tänulik
-
318i Convertible 1991 - karlk
Siinkohal muidugi on see ka, et antud komplekt maksab umbes 600-700 eurot, mu vend uuris seda endale miski aeg selle FK jama asemele.. Lisaks ei paista auto just üleliia madal välja
-
318IT (m20b25) 1990 - Animal
Nagu ma juba mainisin ühes teemas bilstein B12 komplekt parim tänavasõiduks
-
See FK madaldus ei kõlba kuhugi, ära seda küll osta. Auto hakkab väga äkki ära viskama ja taga ots vajub kurvides painutades läbi. Mu venna autol on see -75/50mm. Tahab sellest lahti saada pikemat aega juba.. See kõlbab selleks, kui huvitab, et auto lihtsalt madal oleks, kuid seda teevad need odavad coiloverid ka. Välimuse poolepealt vaadates on see suht ideaalne kõrgus, rattad on koopas parajalt. Parim lahendus tänavasõidu autole on see, kui sõidurõõm/kiirus ka tähtis on: http://www.bilstein.de/en/products/sport-and-threaded-ride-high-adjustable-kits/bilstein-b12-pro-kit/
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kahjuks antud summat keegi siit väga välja ei köhi ?
-
vast parim set-up on E30 jaoks B8 bilsud ja -40mm Eibach vedrud. (bilstein B12 ? ) Auto on täiesti sõidetav igas olukorras, kuid samas on päris jäik.. Ma ei tea kahjuks ,kuidas see jäikus cabrios tunda annab
-
Kes, kus ja keda nägi
Ta jah sõidab sama teed peale mind umbes pool tundi.. Ma sõitsin Tiidul järgi/küljepeal jne mõned päevad tagasi Bussijaama lähedal..
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Musta auto alla sobivad
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mingid LowLiferid on asja kallal käinud vist
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Tal vist M-tech kraam pilbasteks ka ?
-
Eks meist paljud ole nolgina lollust teinud, ma ise keerasin ka 16a enda masina üle katuse ja peale seda enam rihmana rooli pole roninud ka. Usun, et see õnnetus nüüd mõjus. Kahju muidugi, et selline E30 läks, oleks võinud mõni suvaline küna olla. Kuna nagunii suvel sõidad, siis võib meelerahuks hakata saksast cabrio kuulutusi vaatama ?
-
Täna vilksas päikest ja otsustasin igavusest mootoril kaane maha võtta, et klappe reguleerida. Selgus et midagi reguleerida polegi, 0,25 läks tihkelt vahele kõigile nookuritele :roll: Igatahes panin uue tihendiga kaane tagasi peale..
-
Nägid palju vaeva autoga. Kahju... Me vennaga ei anna kumbki oma autot kellegile teisele üksi sõita, kui siis ainult üheteisele, sest meil garantii olemas, kui ära crashin annan enda oma talle ja vastupidi
-
Mis juhtus panid matsu ?
-
Võrdluseks veel, hetkel on tal 4.10 all ja me oleme omavahel mitu korda joonele proovinud. Kuna esimesed käigud on tal lühikesed ja rattad taovad tühja, siis kuni ~90km/h on minu auto pm sama kiire, peale seda pühib see muidugi eest kohe ära niikui 3. sisse lükkan.
-
3,45 differ on autol. Selle ülekandega saavutab auto 4ndaga vabalt üle 200 km/h ja 5. piirajas peaks olema ~260+ km/h. Kahjuks muidugi jääb võimsusest puudu, et seda saavutada. ~240km/h on see võimeline vähemalt spidomeetrile ette kerima küll. Võimsama mootoriga autole sobib see väga hästi, sest maanteel on auto vaikne ja kui kütusekulu seierit vaatad, siis ka ökonoomne. Ma ostsin vennale ka sama diffri, järgmiseks hooajaks kruvime alla Usun et tema auto on võimeline päris vägevat kiirust sellega arendama. Piirajas 273 km/h
-
Vahepeal sai auto endale uued mootoripadjad: Täna tööle sõites täitus pillil 200 000km. See teeks keskmiselt ~7400km aastas. Tundub suhteliselt mission impossible :roll: kui see just tõesti mingi 10a kuskil ei seisnud.. Samas on see suhteliselt heas korras. Vast 300 000 oleks õige ?
-
Beez salong punases autos on väga kena. Tahaks endale kaa
-
Coupe 87projekt - arxman
See puks (või selle joonis) tee selle oma eta väntvõlli järgi, sealt pealt ju kohe näha.
-
Auto sõitis täpselt Pärnuni, kus ma selle paar korda tühjaks lasin ja uuesti laes jahutusvedeliku tuli põlema hakkas. Lõdvik täpselt samamoodi ära söödud. Jätsin auto sinna vedelema ja tõmbasin koju. Igatahes kuskilt uut nii kiiresti ei saanud, ostsin romulast lõdviku ja monteerisin selle paari päeva pärast külge. Igatahes oli see roolivõimu pumbale väga lähedal. Sõitsin autoga sealt peale paaripäevast pidu rahulikult koju ära. Lähemal uurimisel valges selgus, et üks mootoripadi on pooleks ja mootor on nihkunud vasakule veidi. Kõvasti gaasi andes tõmbab niipalju lõdviku poole et see läheks kohe puruks jälle. See kõik tegelikult oma rumalus, kuna Jargo mulle juba eelmine suvi mainis, kui karteri tihendit sai vahetatud et üks mootoripadi emane on. Hetkel siis auto jäigi majaette uusi mootoripatju ootama.. Igatahes niikauaks jälle kõrvalolev sinine käigus
-
K:Stroker
~190kw on dünograafikud näidanud, mis netti postitatud.
-
Lobamokkade rubriik
Mu vend ostis oma autole originaalid, saab neid küll. Ma jätaks alles ainult mingeid ukse või luuke, kui need OK on.
-
Lobamokkade rubriik
Neid saab ju uuena,osta. Mõttetu alles jätta
-
318 Touring (m20b25) '90 - SOL
Kui ainult 207 välja läheb on kütusekulu suur ka ülekande pärast
-
Endale meeldivad kõige rohkem Alpinad ja kitsamad Type B-d. Pole hetkel hakanud ühtegi mõistlikku pakkumist silma.. Autost niipalju, et hetkel see ei sõida jälle, sest see lõigatud lõdvik läks katki. Täna õhtul hakkan asjaga tegelema, praegu sõidan E36-ga